- 22 Nisan 2020
- 390
- 905
- 23
- Konu Sahibi Blackangel95
-
İnsanlar kendi torununa bakmıyor, açık açık da söylüyorlar benden sakın beklemeyin diye. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, hele ki görümcenizin çocuğuna bakmak hiç size düşmez. Net bir şekilde söyleyinGörümcemi severim aslında hatta çocuklarını da çok seviyorum malum elimde büyüdü benim delirdiğim nokta bana danışmak bile yok buraya taşınma sebebini açıkça söylüyor taşındığından haberim bile yoktu şehir dışındaydım kalkmış diyor sen buradasın diye taşındım çocuğu okula götürürsün falan bişey diyemedim eşim benim tarafımda ama açıkça söyleyemiyorum yapamam diye eşime dedim ben ya bir kursa ya da işe başlıycam yeter artık bu ne saygısızlık bana danışma bile yok dedim haklısın olmaz öyle şey diyor ama ne yapsam direk desem mi kusura bakma yapamam diye
Ya kimin çocuğu olursa olsun kendi çocuğunuz olmadığı sürece bakmak zorunda değilsiniz.. Nasıl yani kayınvalidem huzursuzluk çıkarıyor?? Bakmıyorum bakmak zorunda da değilim deyin.. Millet para veriyor sigorta yapıyor bakıcılara ohhh bedavadan bakıcı.. Yaa gereksiz şeyler yüzünden kendinizi de sinir etmeyin bence.. Direk söyleyin bakmıyorum başınızın çaresine bakın.. Açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.. Ama lütfen yapın bunu sessiz kalıp mecburum bakmaya gibisinden deyip kabullenmeyin insanlar da anlasın herkesin kendi emirlerinde olmadığını..Kızlar çok sinirliyim hemen konuya girmek istiyorum görümcem ilk çocuğu doğduğunda 3 aylık evliydim kaynana yanında yaşıyordum ve 2 sene boyunca yaklaşık her gün çocuğuna bakmaya gittim ( gitmediğim günlerde kv hep huzursuzluk çıkarıyordu bazen numara yapıyordum hastayım diye) neyse bir şekilde çocuk büyüdü şimdi ana okuluna başlayacak ve görümce ilkine bakabilmiş gibi 2.yi doğurdu ve kalkıp benim apartmana taşındı neymiş ben burdaymışım çocuğu okula götürürken bende gidecekmişim çocuğa bakacakmışım
Açıkca dedim haftanın bir günü okul ve o gün benim işim var haftanın tek günü yaptığım aktivite kaynana atladı ne var canım 2 saat geç gidersin diye yahu ben mecbur muyum kendi çocuğum olmadığı halde ( pko var) şuan hazır olmadığım sorumluluk almak istemediğim için korunuyorum ben mecbur muyum çocuğum yok diye sürekli bana biri çocuğunu kilitlemeye çalışıyor daha önce yengem taşınacaktı engel oldum arayı açtım bilerek şimdi bu taşındı sürekli kahvaltıya çağırıyor bahane uydurup gitmiyorum hala aynı şey başka yere taşınma durumum hiç yok ev kiraları uçtu ama sinirlerim artık kaldırmıyor yardım kızlar
Bakma.Mecbur da değilsin zaten.Kızlar çok sinirliyim hemen konuya girmek istiyorum görümcem ilk çocuğu doğduğunda 3 aylık evliydim kaynana yanında yaşıyordum ve 2 sene boyunca yaklaşık her gün çocuğuna bakmaya gittim ( gitmediğim günlerde kv hep huzursuzluk çıkarıyordu bazen numara yapıyordum hastayım diye) neyse bir şekilde çocuk büyüdü şimdi ana okuluna başlayacak ve görümce ilkine bakabilmiş gibi 2.yi doğurdu ve kalkıp benim apartmana taşındı neymiş ben burdaymışım çocuğu okula götürürken bende gidecekmişim çocuğa bakacakmışım
Açıkca dedim haftanın bir günü okul ve o gün benim işim var haftanın tek günü yaptığım aktivite kaynana atladı ne var canım 2 saat geç gidersin diye yahu ben mecbur muyum kendi çocuğum olmadığı halde ( pko var) şuan hazır olmadığım sorumluluk almak istemediğim için korunuyorum ben mecbur muyum çocuğum yok diye sürekli bana biri çocuğunu kilitlemeye çalışıyor daha önce yengem taşınacaktı engel oldum arayı açtım bilerek şimdi bu taşındı sürekli kahvaltıya çağırıyor bahane uydurup gitmiyorum hala aynı şey başka yere taşınma durumum hiç yok ev kiraları uçtu ama sinirlerim artık kaldırmıyor yardım kızlar
Kızlar çok sinirliyim hemen konuya girmek istiyorum görümcem ilk çocuğu doğduğunda 3 aylık evliydim kaynana yanında yaşıyordum ve 2 sene boyunca yaklaşık her gün çocuğuna bakmaya gittim ( gitmediğim günlerde kv hep huzursuzluk çıkarıyordu bazen numara yapıyordum hastayım diye) neyse bir şekilde çocuk büyüdü şimdi ana okuluna başlayacak ve görümce ilkine bakabilmiş gibi 2.yi doğurdu ve kalkıp benim apartmana taşındı neymiş ben burdaymışım çocuğu okula götürürken bende gidecekmişim çocuğa bakacakmışım
Sağlam paparayı hak etmişler.Kızlar çok sinirliyim hemen konuya girmek istiyorum görümcem ilk çocuğu doğduğunda 3 aylık evliydim kaynana yanında yaşıyordum ve 2 sene boyunca yaklaşık her gün çocuğuna bakmaya gittim ( gitmediğim günlerde kv hep huzursuzluk çıkarıyordu bazen numara yapıyordum hastayım diye) neyse bir şekilde çocuk büyüdü şimdi ana okuluna başlayacak ve görümce ilkine bakabilmiş gibi 2.yi doğurdu ve kalkıp benim apartmana taşındı neymiş ben burdaymışım çocuğu okula götürürken bende gidecekmişim çocuğa bakacakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?