Hayatını benim üstüme kuran görümce

İnsanlar kendi torununa bakmıyor, açık açık da söylüyorlar benden sakın beklemeyin diye. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, hele ki görümcenizin çocuğuna bakmak hiç size düşmez. Net bir şekilde söyleyin

Ya kimin çocuğu olursa olsun kendi çocuğunuz olmadığı sürece bakmak zorunda değilsiniz.. Nasıl yani kayınvalidem huzursuzluk çıkarıyor?? Bakmıyorum bakmak zorunda da değilim deyin.. Millet para veriyor sigorta yapıyor bakıcılara ohhh bedavadan bakıcı.. Yaa gereksiz şeyler yüzünden kendinizi de sinir etmeyin bence.. Direk söyleyin bakmıyorum başınızın çaresine bakın.. Açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.. Ama lütfen yapın bunu sessiz kalıp mecburum bakmaya gibisinden deyip kabullenmeyin insanlar da anlasın herkesin kendi emirlerinde olmadığını..

4 yeğenim var evlenmenin en güzel yanı o çocuk yuvası evden kurtulmak oldu derken babamların yakınında ev tutmak varken ablam yakınıma taşındı ben çıldırdım resmen bebeleri bana bırakmak için yakınıma geldi kendi ablama bile yüz vermiyorum sırf yüz vermedim diye anneme şikayet ediyor ama beni bağlamaz ben çocuk seven biri değilken başkasının çocuğunu büyütemem gerekirse küssün ne kendimi kullandırırım ne de bi başkasını. Kusura bakmayın sizin hatanız.

Gerekirse çirkef gelin olup ac ağzını yum gözünü bazilari bundan anlıyor. Senin uzerinden nasil plan program yapıyorlar, karar veriyorlar. Ne münasebet, ne bu emrivakiler..

Bakma.Mecbur da değilsin zaten.

Bu kadar pasif kadinlari gördükçe şaşırıyorum çok ilginç asla yapmak istemediginiz birseyi cocuk büyüyene kadar yapmaniz. E dogal olarak 2. ncide de bedava ve laflarindan cikamayan gelin hanim varken neden başka alternatif yaratsinlar ki

Taviz tavizi doğurur. Ve ilerledikce geri donusu cok zordur. Durum vahim yani sizin acinizdan, direk gorusmeyi kesmekten baska yol yok ki o da kaynana yaninda pek mumkun olmaz. Allah yardim etsin

Sen bakmak zorundadeğilsin bu ne saçmalık hizmetlisi sen misin zorunda diye birşey yok niye bakıyorsunuz huzursuzluk çıkarsın isterse kavgaya dönüşsün

Benim görümcem sen çocuğa bakarsın diye taşındım derse kahkahayı basardım bana mı güvendinnnn derdim

Neden tepkisizsiniz

Arada olur yardımcı olunur, bebek hasta olur büyüğü götürürsün

ne bileyim annesi toplantıya gider iki saat bebeği eylersin vs ama her gün olmaz ki bu

Sağlam paparayı hak etmişler.
Bana güvenip mi doğurdun çocuğu nasıl yaptıysan öyle bak derdim

Annem de hayır diyemediğinden erkek kardeşinin engelli çocuğuna bakmış yıllarca bekar kızken. Ki çocuğun anne babası sağlam haaa,sırf rahat gezsinler die sabah anamın tepesine atıp akşam almaya gelirlermiş.Evde engelli çocukla kapalı kalmaktan psikolojisi bozulmuş anacığmın.Sonra da yanlış evlilik falan derken acısı 50li yaşlarda çıktı, kanser oldu.Size örnek olsun diye anlattım.Hayır demeyi öğrenmediğiniz sürece sonu mutsuzluk ya da hastalık.

Görümcenize direkt "bana güvenip taşınmasaydın keşke, benim çocuğum olmasa da kursa gidicem işim gücüm var,kendine göre bi çözüm bulursun artık"de kalk git.Ama diyebileceğini sanmıyorum..Kocanda potansiyel varsa söyle o söylesin ama kardeşinin de ağzını kapasın,asla gelip sana hesap soramasın.Karı koca önünü kesemezseniz seni pek iyi günler ve sağlıklı psikolojili bir hayat beklemiyor maalesef.

Kaynanandan yüz bulduğu için böyle arsız zaten görümcen. Kesinlikle cizgini çek asla musade etme. İşim gücüm olması şart değil ki yani mecburmuyum gorumcemin çocuğuna bakmaya

Çocuğunuz olmadığı için severek isteyerek baktığınızı düşünmüşler,sonra da işlerine gelmiş bu durum.

Çocuğa nasılsa ben bakıyorum bunları ben alayım benim çocuğum olsunlar desenize bir nolur
Bakalım napacaklar

Konu sahibi lütfen kendi hayatına bak ye, iç ,gez ,eğlen ,öğren ,oku, spor yap , kimse kimseye nmadalyon takmıyor aferin sağol demiyor evladın bile değmez hiç kendini yorma iki çoçuklu pko lu anneyi çok yoruluyorum evltlarım başım tacı ama kendim de olmak istiyorum daha doğrusu spora yürüyüşe gitmek istiyorum evlatlarım büyüynce biliyorum yapabilcek canom sıkılcak hatta ama genede nefis istiyor sanın görümceniz gibi yüzsüzün evlatrına ayırmayın sabrınızı kendi evlatlarınız olucakken çünkü çabuk bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…