Hayatını benim üstüme kuran görümce

Sizin onlara olan sevginiz tavizleri çogaltmış haklısınız ama emin olun sizin hayır demeyeceginizi onlarda biliyor
Yerinizde olsam neyapardım diye düşünsüm
Sessiz kalırdım cevap dahi vermez geçiştirirdim anlamıyorlar mı ozaman okula gidecek bir çocuk varsa önce anne babası sonra ananesi dedesi diyip patlardım

burada saatlerce yazar çizeriz biz ama sen banane sizin cocugunuzdan diyemedikten sonra ne yardımı..
eşin dahi bunu diretemez..
hayır demeyi kendiniz öğrenmelisiniz.

sen üzülğcene o üzülsün kendini kullandırma görümcen calısıyomu işe basla senin içinde iyi olur görğmce senden umudu, kesince sıkılırsan çıkarsın işten rabbim inşallah sanada herkesede saglıklı bi ewlat nasip eder,

Uzağa taşınma imkanınız yok mu ? Bence çıkın ordan ki en kökten çözüm hayır demek hele kv ne karışıyor . Çok biliyorsa o baksin .

ASLINDA DIŞARIYA KARŞI HAKKINI SAVUNAN BİRİYİM NORMALDE ARAMIZDA MESAFE OLSA BELKİ DİREK SÖYLERDİM ARADA Kİ SAMİMİYET YÜZÜNDEN ACABA KIRILIR MI GÜCENİR Mİ DİYE DÜŞÜNMEKTEN 2.Yİ DE BANA KİLİTLEDİ YÜZÜNE DİREK SÖYLEYEMEDİĞİM İÇİN İŞE GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM GERÇEKTEN ÇOCUKLARA KARŞI SABRIM KALMADI BAŞKALARININ ÇOCUKLARINI O KADAR BÜYÜTTÜM Kİ KAYNANANIN BACISININ ÇOCUKLARIYLA BİLE UĞRAŞTIM ŞUANDA KENDİM İSTEMİYORUM BİLE ZAMANINDA AĞLARDIM ÇOCUĞUM OLMUYOR DİYE ŞUQN KENDİ ÇOCUĞUMA BİLE TAHAMMÜL EDEBİLECEĞİMİ SANMIYORUM

Mutlaka tavrınızı ortaya koyun yoksa sizi daha çok kullanırlar. Ne biçim insanlar ya doğururken size mi sordular sanki

Kırılırsa kırılsın onlara ihtiyacınız yok. Mutlaka bir işe girin hem o ortamdan uzaklaşmış olursunuz hem de ne güzel ekonomik özgürlüğünüz olur

Senelerdir kv ile yaşayıp görümceye bedava bakıcılık edeceğinize iş bulsaydınız en azından ayrı eve çıkardınız.

2 sene hiç mi düşünmediniz ben ne yapıyorum diye kimse demedi mi köle misin kadın sen ne çekiyorsun elalemin bebesini diye? Yuh valla. Bakamıyorum, anlamıyorum deyip geçseydiniz hiçbir şey bilmiyorsanız. Maşallah nasıl yüz verdiyseniz kadın size güvenip 2. Yi doğurmuş bir de başınıza yıkılacak yer arıyor. Sizin ihtiyacınız olsa bakacaklar mı acaba 1 saat hiç sanmam..

çocuğu sana emanet ettiğinde . Telefonunu ara acil eve gel de panik yapsın. Sanki çocuk ağzına birşey atmış fark etmezsen boğazına kaçacakmışta son dakikada fark etmişsin gibi yap. Bir daha aslaaa bana güvenme asla almam ELİN (burası önemli özellikle vurgula)çocuğunun sorumluluğunu artık. Kendi çocuğumdan başka kimsenin çocuğuna bakamam de Cirkeflik yap banamı güvenip yaptın bak neler yaşattın bana kaç yıldır sizden çektiğim yeter taş olsa çatlardı,filan diye söylene söylene çık git.Eşnini yanındada baygınlık geçir başıma gelenler diye. Hem ders olur bir daha bakabileceği kadarını yapar.

1. Yazık etmişsiniz kendinize

Çok özür dilerim ama siz eşek olduktan sonra semer vuran çok olur. Kaynananın bacısının bile çocuklarına bakmışsınız. Çalışın ya da çalışmayın istemediğiniz hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Onları kırmaktan kaçınırken onlar sizi hiç düşünmüyor bile. Hayır diyebileceğiniz akıllarına bile gelmiyor.
Nasıl bu kadar taviz verebildiniz?

Net cevaplarla çözebilirsiniz bu sorunları

Ilkine neden 2 sene siz baktiniz o yolu verdiniz anlamadim.
Bakamayacak olan bi zahmet dogurmasin ya.
Azicik asim agrisiz basim demisler. Ben yuksek kira da odemeye razi olurdum ailelerden uzak olmak icin.

Kadının cinlisi

ooo dükkan iyi yere açılmış maşallah. bakıcı olarak mı almışlar sizi anlamadım ? bu fırsatı nasıl verebildiniz onlara ? ayriyeten eşiniz ne naneye yarıyor ? bu görümcelerin kıçlarında kurt mu oynuyor niye rahat duramıyorlar yerlerinde.

Kadının cinlisi
Ama benim böyle bir yengem var dayımın eşi. Kadın çok sessiz sakindi baktı herkes kullanmak istiyor. Bayılma numarası ile kendine ev bile aldırdı kv. Sanki sinir krizi geçiriyormuş numarası yapıyordu,sonra kendini yere atıyordu yeter diye kimse bulaşamaz oldu sebebi olmayalım aman diye

senin kirilacagini musaitligini isteyip istemedigini dusunmeyeni sen düşün..
ne hoş..
bakıcı ücreti al bari hatta ssk bile istesen hakkin..
ama yok siz oturun kuzu kuzu 3.ye bakmayi bekleyin..
ben bulsam sizin gibisini bende 3 lerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…