Avukatım var diyorsunuz, kendisine sorun yaptığınız çocuk kaçırmaya giriyor. Lahey dahil bir çok uluslararası sözleşmede var bu madde. Bizde de muvafakatname olmadan çocukla çıkış yapamıyorsunuz, niye diye hiç düşündünüz mü? İki ebeveynin ortak kararı olmadan çocukları başka ülkeye götürmek suç ve hapis cezası bile alabilirsiniz. Elinizdeki kanıtlarla dava açıp tam velayet almamışsınız, hatta o mesajları eski eşiniz ben yazmadım birisi hacklemiş dese o bile araştırılır. Avukata verecek paranız var ama uçak bileti alacak paranız yok. Bence avukatınız falan yok, olsaydı yaptığınızın suç olduğunı söylerdi. Adamın ne dediği ne yazdığı mahkeme kararıyla suç olmalı sizin suç demenizle değil.
Dubai dediğiniz yer gül bahçesi değil, eşinizin zaten doğru düzgün işi olsa relocation package denen masraflar için yardım ek ödeme alırdı. Taşınma, ailece ülkeye geliş için uçak biletleri ve 3 çocuğa kadar yıllık okul ödemesi vs oluyor bu pakette. Siz çalışmıyorsunuz ve çocuklarınız şimdiki eşinizin üstüne değil. Hiç bir şey sizin lehinize değil, Dubai'den sınırdışı edilmeden kendi isteğinizle dönün ki işler yoluna girince düzgün yoldan gider yerleşirsiniz. Lanunla poliske başınız belaya girecek. Adam size dava açmış şikayet etmiş, mutlaka işleme konur bulurlar siTam velayet ı'm var