- Konu Sahibi dulcemaria
Ne güzel en azından tüm ihtimalleri bilerek ve düşünerek bir eyleme girişiyorsun.Benim bu tarz komplikasyonlardan hiç haberim yoktu oldu-bitti sanıyordum herşeyi.Çünkü doktorum hiçbirşey dememişti.Sadece herşey çok güzel olacak,harika yaptım,çok uğraştım ama değdi gibi polyyannacılık oynayan hekimlere itikat etmeyin.Herşeyi gerçekçi olarak söyleyen,hasta iletişiminde duyarlı ve başarılı hekimleri araştırın.Çünkü olay sadece ameliyat oldum bitti değil asıl olan ameliyat sonrasındaki iletişim...
Ben ameliyatımı oldum. 2.5 ay oldu ama bu tarz şeyleri düşünmemeye çalıştım. Bir kere olucak biticek diye düşünmek istedim. Ameliyatımın ardından burnunum çok güzel ve yüzüme oturduğunu ama ödemlerden dolayı bunu benim hemen göremeyeceğimi söyledi. Ayrıca her ameliyatın %100 kusursuz geçmeyeceğini fakat bu tür durumların çok nadir görüldüğünü belirtti. Şuan hiç bi sıkıntım yok nazar değmesinden de çok korkuyorum. Olmayacak bir şekilde geçtiğimiz aylarda burnuma şiddetli bir darbe alıyordum ki Allah'a çok şükür o darbeyi kafama aldım.. Ameliyat sonrası iletişim içinde doktorum buraya yolun düşerse gel aklında bi soru varsa bunu bana sor kontrollerini ihmal etme diye devamlı uyarır beni. Umarım ödemler tamamiyle inene kadar burnuma bir darbe almam ve zaman içinde çökme gibi bir sorun yaşamam (en korktuğum şey ) Doktorunun kimdi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?