- Konu Sahibi DepresifPolyanna
kardeşim öyle.daha bugün kavga ettik,dublex evimiz,ben yukarda o aşağıda oturuyo.mutfak aşağıda,açlıktan ölmedikçe aşağı inmiyorum.bu sene össyi kazanıp gitmezse ben gidicem bu evden
babam zor biri.dizi izlersin bi sahne çıkar,hemen sana bağlar,hatalarını hatırlatır bak sende böyleydin der.imalı sorular sorar sinir bozar.6 ay hiç oturup sohbet etmedim pek onla.o yemeğe gelir ben yemeği bitiririm,o salona gelir ben bi iş bulur çıkarım.üzülmüş oda kimse beni sevmiyo yanıma gelmiyo diye.farkında değilki yaptıklarının.bende üzüldüm yanında bulunuyorum ama tam muhabbet edilcek konulara geliyo lavaboya,su içmeye falan gidiyorum.uzun konuşulcak ortam bırakmıyorum
sevgilimde öyle.bide onla uğraşmak istemiyorum ama ayrılmanın zamanı değil,erteliyorum
onlada yalan aşk yaşıyorum.konuştuğu muhabbette kıskandığım,takıldığım bir nokta varsa hiç sormuyorum hmm öylemi diyip gülüp geçiyorum,soru sorduğunda bilmemki,tamam,bakarız diyip geçiştiriyorum.
hep o konuşuyor.zaten geveze olduğu için sessizliğim batmıyo.bazen farkedip soruyor,seni dinlemek daha zevkli diyorum.külliyen yalanboshayallersmile
yaşadıkların çok zor.çevrendekiler de duyarsız,umarsız.içindekilerle sen yalnız bir şekilde öylesine yaşamaya devam ediyorsun.
muhakkak bir kırılma noktası vardır.yeniden doğmak gibi her şey sil baştan.
o zaman mutlu olursun inşallah.