hayatımdaki en önemli kişnin kim olduğu başka. mutlu olmayı ilk benmi hakediyorum başka bir şey
elbette herkesin hayatında önemli biri vardır.ancak bu bile bir öncelik sırasındadır. evet bazı durumlerda sadece ben önemliyimdir. ama bazı durumlar da diğer kişiler. saçma bir konu alakasız.
kendini önemsemiyen kimseyi önemseyemez
kendini sevmeyen kimseyi sevemez
tüm güzel duyguları önce kendiniz için hissetmeniz lazım ki karşınızdakiler içinde hissedebilin.
hayatımdaki en önemli kişnin kim olduğu başka. mutlu olmayı ilk benmi hakediyorum başka bir şey
elbette herkesin hayatında önemli biri vardır.ancak bu bile bir öncelik sırasındadır. evet bazı durumlerda sadece ben önemliyimdir. ama bazı durumlar da diğer kişiler. saçma bir konu alakasız.
kendini önemsemiyen kimseyi önemseyemez
kendini sevmeyen kimseyi sevemez
tüm güzel duyguları önce kendiniz için hissetmeniz lazım ki karşınızdakiler içinde hissedebilin.
Canım diye hitap ettiğim; gözyaşı döküyorsa kendi sıkıntılarımı bir anda unuturum zaten..:1hug:
Hatta düşününce,burada bile aynısını yaşamıyor muyuz zaten?
Hepimizin içinde ayrı ayrı problemler var,hiç kimsenin bilmediği,anlayamadığı.. Ama tanımadığımız birinin başı ağrısa hemen koşmuyor muyuz yardıma?
Canım diye hitap ettiğim; gözyaşı döküyorsa kendi sıkıntılarımı bir anda unuturum zaten..:1hug:
Hatta düşününce,burada bile aynısını yaşamıyor muyuz zaten?
Hepimizin içinde ayrı ayrı problemler var,hiç kimsenin bilmediği,anlayamadığı.. Ama tanımadığımız birinin başı ağrısa hemen koşmuyor muyuz yardıma?
tabıkı ben olmalıyım ama ...benım dıyede bencıl olmamak gerekıyor..
ben olmak bencil olmak değildir zaten...
aksine "ben" diyemeyen kişi bencil olur...
Hatırlıyorum da, geçen gün kocamın arkadaşının velayet ile ilgili bir sorunu vardı..
Hemen açtım maili,delikıza yaz Allah yaz, yaz Allah yaz..
Öyleydi,şöyle oldu da,kadın bunu dedi,adam bunu yaptı,kayınpeder şöyle düşünüyormuş da,bir güzel döşedim..cokacimcoook
Güzel arkadaşım; anında tek tek yanıtladı,tüm sorularımı,açıklamalarını bilem yaptı..
Şimdi delikızın evde bir sorunu mu var,hamileliği nasıl geçiyor, hiç bunlara değinmeden yanımda oldu canım benim..:1hug:
Delikız bizim aile avukatımız mı?
Yoooo..
Kocamı tanıyor mu?
Hayır!
Kocamın arkadaşından ona ne?
Hiç!
Ama ben üzüldüm diye yardımcı oldu,biliyorum!!!:1hug:
Kendimiz mutsuzken başkalarını mutlu etmek mümkün mü?
Bu adil bir durum mu biz bu hayata niye geldik..
kendimizi mutlu etmek için mi yoksa başkalarını mutlu etmek için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?