sanırım kadınlar olarak en büyük sorunumuz yanlış adamlar peki o yanlış adamlar neden yanlış biz onların yanlış olduğunu nasıl anlarız veya doğru adam nasıl anlaşılır peki evlilikte önemli olan aşk mı mantık mı.
ben sanırım o konuda farklıyım aşkımdan öldüğüm bi adamdan kötü bişeyini görmediğim halde bu adam seni üzer hissiyle ayrıldım tabi başka faktörlerde vardı hala aşıkmıyım evet=((
istemiyosan evlenme bende senin gibiyim aşık olduğum kişiden ayrıyım hayatımdaki kişiylede nişanlıyım ilk başta çok istekli değildim evlenmeye ama zamanla hayır hayatımdaki doğru adam buymuş dedim şu an öyle hissediyorum tabi çok düşündüm çok ayrılmak istedim olmadı o bitirmeme izin vermedi başkasına aşık olduğumu bildiği halde şuan iyiykide izin vermemiş dediğimde oluyo diğer adamı düşününce ağladığımda ama iyi düşün benm evlenmem bile belki doğru değil ama ben evleniyorum bişey hissetmeden evlenilmiyo bişey hissetmediğin biriryle aynı yatakta ömür geçer mi benm aşkım yok ama şefkatim sevgim dostluğum yetiyo bana senin durumun nasıl ona göre düşün
yazdıkların sanki benim hayatımı anlatıyo bi tek fark var ben nişanlı değlim ve çok kararsızım karşımdaki insanı mutsuz etmek istemiyorumm beni çok seviyo napmam gerektiğini hala bilemiyorummm üzgün ve mutusuzm :S
yazdıkların sanki benim hayatımı anlatıyo bi tek fark var ben nişanlı değlim ve çok kararsızım karşımdaki insanı mutsuz etmek istemiyorumm beni çok seviyo napmam gerektiğini hala bilemiyorummm üzgün ve mutusuzm :S
ben sanırım o konuda farklıyım aşkımdan öldüğüm bi adamdan kötü bişeyini görmediğim halde bu adam seni üzer hissiyle ayrıldım tabi başka faktörlerde vardı hala aşıkmıyım evet=((
canım aynı şeyi bende yaptım aşık olduğum insandan ayrıldım bi hatasını görmeden sanki o hep benden ayrılcakmış gibi hissettim ben ayrıldım şimdi de başka bi ilişkim var 3-4 yıllık evet seviyorum ama ask değil sanırım bilmiyorum evlenelim diye baskı yapıyo normal aslında ama ben çok kararsızım içimde hiç evlilik isteği yokk napmam lazım bi fikir verin :S:S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?