• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızdaki erkeğin doğru mu yanlış mı olduğunu nezaman nasıl anlarsınız cevaplarız

hayhuy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
111
12
68
İstanbul
sanırım kadınlar olarak en büyük sorunumuz yanlış adamlar peki o yanlış adamlar neden yanlış biz onların yanlış olduğunu nasıl anlarız veya doğru adam nasıl anlaşılır peki evlilikte önemli olan aşk mı mantık mı.

Son düzenleme:
bütün her şey olup bittikten sonra, aşk nefrete dönüştükten sonra
ondan önce hayatta anlaşılmaz.:ssz:

sanırım kadınlar olarak en büyük sorunumuz yanlış adamlar peki o yanlış adamlar neden yanlış biz onların yanlış olduğunu nasıl anlarız veya doğru adam nasıl anlaşılır peki evlilikte önemli olan aşk mı mantık mı.

zamanında aptallıklarımda oldu beş para etmeyen bi insana aşık olmuştum hatalarını görüyordum ama aşığım ya umrumda değildi...herkez ailem ne baskılar yapmıştı çok geçmeden bi pislik olduğunu hatta psikopat olduğunu öğrendim.peşimi bırakmıyor bana zarar veriyordu polise şikayet ettim,mahkemelik olduk zar zor düştü yakamdan..

amaa hatamdan döndümm ve sonraaa eşimle tanıştığımızda onun iyi ahlakına,karakterine,yakışıklılığına,huyuna,suyuna,beyfendiliğine,mavi-yeşil sürekli değişen güzel gözlerine aşık oldum..hem aşk hemde mantık evliliği yapmış oldumm :34: ufak tefek sorunlar her evlilikte oluyor..önemli olan iki tarafından hatalarını farkedip özür dilemeyi bilmesidir..çok şükür herşey yolundaa

Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh.. :34:
mantıklı aşık olmak :ssz: bu kelimeyi sevdimm :1:

aşık olduğumuz karşı tarafın hatalarını yanlışlarını görmüyoruz. Görsek bile toz konduramıyoruz. :(

ben sanırım o konuda farklıyım aşkımdan öldüğüm bi adamdan kötü bişeyini görmediğim halde bu adam seni üzer hissiyle ayrıldım tabi başka faktörlerde vardı hala aşıkmıyım evet=((

su ana kadar yazılanların hepsinin altına imzamı atıyorum. güzel ve haklı yorumlar.

hayat ve aşk insanı aptal eder. gözünün önünü görmeyen karsıdakinin kusurunu görürmü...

seni dinleyen, zamanını ayıran, kırmamaya çalışan, senin için sonuna kadar çabalayan vb. doğru erkektir.

Bence pek anlayamazsın, hele ki aşıksan.
Anca doğru zannettiğin erkeğin yanlış olduğunu fark edebilirsin eğer şanslıysan.

ben sanırım o konuda farklıyım aşkımdan öldüğüm bi adamdan kötü bişeyini görmediğim halde bu adam seni üzer hissiyle ayrıldım tabi başka faktörlerde vardı hala aşıkmıyım evet=((

canım aynı şeyi bende yaptım aşık olduğum insandan ayrıldım bi hatasını görmeden sanki o hep benden ayrılcakmış gibi hissettim ben ayrıldım şimdi de başka bi ilişkim var 3-4 yıllık evet seviyorum ama ask değil sanırım bilmiyorum evlenelim diye baskı yapıyo normal aslında ama ben çok kararsızım içimde hiç evlilik isteği yokk napmam lazım bi fikir verin :S:S:S

istemiyosan evlenme bende senin gibiyim aşık olduğum kişiden ayrıyım hayatımdaki kişiylede nişanlıyım ilk başta çok istekli değildim evlenmeye ama zamanla hayır hayatımdaki doğru adam buymuş dedim şu an öyle hissediyorum tabi çok düşündüm çok ayrılmak istedim olmadı o bitirmeme izin vermedi başkasına aşık olduğumu bildiği halde şuan iyiykide izin vermemiş dediğimde oluyo diğer adamı düşününce ağladığımda ama iyi düşün benm evlenmem bile belki doğru değil ama ben evleniyorum bişey hissetmeden evlenilmiyo bişey hissetmediğin biriryle aynı yatakta ömür geçer mi benm aşkım yok ama şefkatim sevgim dostluğum yetiyo bana senin durumun nasıl ona göre düşün

istemiyosan evlenme bende senin gibiyim aşık olduğum kişiden ayrıyım hayatımdaki kişiylede nişanlıyım ilk başta çok istekli değildim evlenmeye ama zamanla hayır hayatımdaki doğru adam buymuş dedim şu an öyle hissediyorum tabi çok düşündüm çok ayrılmak istedim olmadı o bitirmeme izin vermedi başkasına aşık olduğumu bildiği halde şuan iyiykide izin vermemiş dediğimde oluyo diğer adamı düşününce ağladığımda ama iyi düşün benm evlenmem bile belki doğru değil ama ben evleniyorum bişey hissetmeden evlenilmiyo bişey hissetmediğin biriryle aynı yatakta ömür geçer mi benm aşkım yok ama şefkatim sevgim dostluğum yetiyo bana senin durumun nasıl ona göre düşün

yazdıkların sanki benim hayatımı anlatıyo bi tek fark var ben nişanlı değlim ve çok kararsızım karşımdaki insanı mutsuz etmek istemiyorumm beni çok seviyo napmam gerektiğini hala bilemiyorummm üzgün ve mutusuzm :S

yazdıkların sanki benim hayatımı anlatıyo bi tek fark var ben nişanlı değlim ve çok kararsızım karşımdaki insanı mutsuz etmek istemiyorumm beni çok seviyo napmam gerektiğini hala bilemiyorummm üzgün ve mutusuzm :S

Sakın nişanlanma emin olmadan, ben yaptım o hatayı sonuç hüsran oldu ve ayrıldım.Çok iyi düşün ama çok iyi.

Doğru insan mı yoksa yanlış mı ? Bu o kadar zorlaştı ki artık insanlar tanınmayacak halde.
Doğru bi insanla karşılaşmakda baya bi zor özellikle bu devirde.

başkasını mutsuz etmemek için kendi hayatınla oynama önce kendi hislerini kendi isteklerini düşün

canım aynı şeyi bende yaptım aşık olduğum insandan ayrıldım bi hatasını görmeden sanki o hep benden ayrılcakmış gibi hissettim ben ayrıldım şimdi de başka bi ilişkim var 3-4 yıllık evet seviyorum ama ask değil sanırım bilmiyorum evlenelim diye baskı yapıyo normal aslında ama ben çok kararsızım içimde hiç evlilik isteği yokk napmam lazım bi fikir verin :S:S:S

Kızlar size çok şaşırdım doğrusu, herkes aşkı ararken siz bulmuşsunuz ve kötü bir davranışını görmediğiniz insanları bırakabilmişsiniz, hem sizin için üzüldüm hem de bıraktığınız kişiler için, yine de benim bilmediğim yaşanmışlıklarınız vardır muhakkak, inşallah mutlu olursunuz ne diyim.

kizlar sizin dusunceleriniz cok onemli, aranizda tecrubeli olanlariniz var. fikirlerinizi soyleyin, paylasalim. sonucta burdaki her 3 kadindan birinin esiyle sevgilisiyle nisanlisiyla ilgili sohpetleri oluyor. az tecrubeli degilsiniz. gercekten, dogru insan hangisi? dogru bildiyin sonra degisiyormu? neleri alttan almak mumkun, en onemlisi neler? mesela, bir insan merhametli guzel kalpli sevecen olupta dunya gorusu felsefi bakisi yada bilmem siyasi bakisi ayri olunca oluyormu? valla ben tekbirsey deye bilirim, cunku sadece bu tecrubeni yasadim. her neyi alttan aliyorsan alin, birtek okuzlugu alttan almayin. baskada birsey diyemiyorum :50:

Şuan hayatımda biri var beni çok seviyor inanıyorum buna.Yalan söylemiyor,bu sefer kesin kızacak tersleyecek dediğim şeylere bile alttan alarak yumaşak ses tonuyla cvp veriyor.Sanırım doğru insanı buldum.Rabbim herkese en hayırlı eşi versin

Eğer çok iyi rol yapmıyorsa anlamak basit.
Sinirlendiğindeki davranış ve tavırlarından, hayata bakış açısından, sana olan yaklaşımından verdiği değerden duyduğu saygıdan... vs. pekçok şeyden anlarsın.

O aşkın içindeyken kimse bir şey anlamıyor atmosferden çıkınca birbir vuruyor yüzünüze gerçekler. Sanırım hiç bir zaman diyemeyeceğim kesin olarak bu doğru erkek, karamsar bi bakış açısı olabilir ama bu aralar böyle düşünüyorum

Back
X