Hayatınızdaki pozitif giden durumları paylaşır mısınız?

Ayse969

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
119
31
13
Merhabalar, aslında belki çoğu defa bu konu konuşulmuş, tartışılmıştır ama ben yine de sizlerden duymak isterim. Şimdi ben şunu farkettim ki ne zaman hayatımda bir şey yolunda gitsin ve bunu arkadaşa,aileye coşkuyla haber edeyim o iş bozuluyor. Diyelim biriyle flört etmeye başladım ben her ayrıntıyı anlatan biriyim yakın arkadaşlara:( sonra bir şey oluyor birden ve başlamadan bitiyor. Diyorum artık ciddileşene kadar anlatmıycam, ama o zaman da bizden sakladın demek gibi yorumlar da duymak istemiyorum sinsi gibi. Bu sadece bir örnek. Karşımdaki insanlar sorsanız tabi mutluluğumu istediklerini söyler ama insanoğlu içini bilemiyoruz. Mesela geçenlerde yakın arkadaşlarımdan biriyle hayatımdaki güzel bir gelişmeyi paylaştım tebrik bile etmedi. Ben olsam gerçekten içten bir şekilde demediğim güzel şey kalmazdı.. neyse konuyu saptırmak istemiyorum:) sadece sizin yaklaşımınız ve aldığınız önlemleri merak ettim nazardan, kem gözlerden korunmak için:) şimdiden sağolun

Paylaşıyorum bazı insanlar iyi olmanı istemiyor ama nazara İnanmiyorum hatta inadına mutluluğumu paylaşıyorum ailemle aram kötü arkadaşlarıma iyi gibi anlatıyorum evlilik teklifi aldım şak yüzük paylaştım insanlar beni kötü görsün istemiyorum

Hep paylaştım hep bozuldu, olacağı olan olmadı, olmaması için hiçbir sebep bulunmayanlar bile.. artık asla!

Çekim yasası, negatif beklenti enerjisi, bilmem ne demesinler hiç, ben cok pozitif enerji dolu biriyim kötüyü de beklemem ama söylediğim şey hep olumsuz sonuçlandı, paylaştığım güzel şey bozuldu.

Merhabalar, aslında belki çoğu defa bu konu konuşulmuş, tartışılmıştır ama ben yine de sizlerden duymak isterim. Şimdi ben şunu farkettim ki ne zaman hayatımda bir şey yolunda gitsin ve bunu arkadaşa,aileye coşkuyla haber edeyim o iş bozuluyor. Diyelim biriyle flört etmeye başladım ben her ayrıntıyı anlatan biriyim yakın arkadaşlara:( sonra bir şey oluyor birden ve başlamadan bitiyor. Diyorum artık ciddileşene kadar anlatmıycam, ama o zaman da bizden sakladın demek gibi yorumlar da duymak istemiyorum sinsi gibi. Bu sadece bir örnek. Karşımdaki insanlar sorsanız tabi mutluluğumu istediklerini söyler ama insanoğlu içini bilemiyoruz. Mesela geçenlerde yakın arkadaşlarımdan biriyle hayatımdaki güzel bir gelişmeyi paylaştım tebrik bile etmedi. Ben olsam gerçekten içten bir şekilde demediğim güzel şey kalmazdı.. neyse konuyu saptırmak istemiyorum:) sadece sizin yaklaşımınız ve aldığınız önlemleri merak ettim nazardan, kem gözlerden korunmak için:) şimdiden sağolun
Batıl inançtır tabi ki ama ben de çok inanıyorum buna.psikoloğum bu tarz birşey olamayacağına beni ikna etmek için hayatımdaki kişiyi bana övdürmüştü.yüzleşme gibi olsun diye.ondan sonra çok büyük bir kriz yaşadık 😁 adam da şaşırdı kaldı.bir daha da kimseyi övmem dedim diyecek birşey bulamadı 😁bir daha hayatta anlatmam.

Önceden bende anlatırdım ama artık olmasını istediğim, bi engel çıkarda olmaz diye düşündüğüm hiçbir konuyu kimseye anlatmıyorum. Eşimle tanışıp ciddi bi adım atana kadar en yakın arkadaşım bile duymadı. Bu sinsilik değil bence. Eğer o da benden gizlerse kırılıp gücenmem. Kimisi hasetle bakıyor kimisi gıpta ile. Ne zaman ki eşimle bi foto paylaşsam 2-3 saat sonra kavga ediyoruz. Belki tesadüftür bilemem ama o tantanayı çekeceğime artık foto paylaşmıyorum. Bizi görmesini istediğim insanlar görüyor zaten gerisine gerek yok

Paylaşırım. İster plan halindeyken ister gerçekken. Olacak iş olur, olmayacak iş olmaz. Sizin anlatmanızla aradaki korelasyon sıfır.

Olacağı varsa olur
Ona buna dedin diye bozulmaz
Bir çocuk gece gündüz çalışıp gayret ediyorsa bir başarı gösterir
İster konuşulsun ister konuşulmasın
Şunu bilin insanın başına hep iyi şeyler gelmez aksine aksilik riski her zaman daha fazladır
Bulunduğumuz toplumda bunu 2 ile çarpın

Önceden bende anlatırdım ama artık olmasını istediğim, bi engel çıkarda olmaz diye düşündüğüm hiçbir konuyu kimseye anlatmıyorum. Eşimle tanışıp ciddi bi adım atana kadar en yakın arkadaşım bile duymadı. Bu sinsilik değil bence. Eğer o da benden gizlerse kırılıp gücenmem. Kimisi hasetle bakıyor kimisi gıpta ile. Ne zaman ki eşimle bi foto paylaşsam 2-3 saat sonra kavga ediyoruz. Belki tesadüftür bilemem ama o tantanayı çekeceğime artık foto paylaşmıyorum. Bizi görmesini istediğim insanlar görüyor zaten gerisine gerek yok
Evet ben burda çok zorlanıyorum. Hani vay be insan anlatmaz mı bu kadar zaman geçmiş bana evlenirken mi haber veriyosun derse diye. Burda arkadaşlığımız bile bitebilir ona güvenmediğimi hissedeceği için. Yoksa zaten benim için önemli olmasa o insan sallamam ne düşüneceğini. Ama artık yoruldum kaybetmekten biraz kendimi düşğnmeliyim sanırım

Arkadaşlığın bitmesine sebep değil bence. Benim arkadaşımda bana kırıldığını söylemişti ama suçu eşime atmıştım ben 😁 daha doğrusu yalan değil eşim ilk tanıştığımızda kimseye bahsetmeyelim şimdilik dedi ben o sözleri biraz daha dallandırıp budaklandırdım ve bir de dedim ki ciddiye binmeden söylemedim çünkü bir şeylerin başlayıp devam etmemesine ikimiz de alıştık. Bu sefer seni de boş yere heveslendirmek istemedim dedim. (Ki bu da yalan değil)
Öyle yani bence hayatımızdaki herkes her şeyimizi anında bilmeli diye bir şey yok. Sonra bozuluyor çünkü ben inanıyorum enerji meselesine

Back
X