Hayatm yazsam roman olur diyen var m?

Masal the end

hem kırıcı hem kırılgan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
593
61
123
37
Ankara
evet arkadaşalrrrrr
aranızda hayatımı yazsam roman olur dıyenler varmı
ben daha 20 yaşındayım ama hayatımı yazsam çok ilgi çekecek bır roman olur hemde kalın bir roman bu yaşıma ragmen....
çok ama çok şey yaşadım
sızınde aranızda benım gibi düşünen yani yazsam roman olur diyen varmı ?:enbuyukkk:

evet hayatımı yazsam roman olur..yatılı okul günleri,psikolojik hastalıklar,yitip giden yıllar,platonik aşklar..istemedigim bi meslek için çabalayıp durmam...

bu hayat bana ait degil..baskalarının istedigi hayatı yaşıyorum 24 yıldır..içimdeki iki insandan birini seçip oynuyorum, digerinin elinde mendil, aglamaklı..kaderi düşünüyorum..ben mi yazıyorum, yazılanları ezberleyip repliklerini mi unutuyorum..aglıyorum sabahtan beri, iç dünyam karmakarışık..bıktım artık fahişe gönüllerden..korktum artık çarkların dönüşünden..(son 2 cümle ercan saatçinin sayenizde adlı şarkısından alıntıdır)

herkesin kendine ait bir romanı var...
hepimizin hikayeleri,komik anekdotları da var...önemli olan bu yaşanmışlıklardan ders almak,bunları tekrarlamamak diye düşünüyorum...

eminim herbirimz kimi zaman acılarla yaşlanmışızdır bazen ise mutluluk denizinde boğulmuşuzdur.bazen gülmüşzdür kahkahalarla bazen ağlamışızdır hıçkıra hıçkıra.bazen sevmişizdir delice ,bazen sevilmişizdir ölümsüzce. nee bilimm işte hepimiz hayhatı roman benceee a.s.

çok güzel anlatmışın aslında çok sıradan gorulen hayatlarda bile ne hıkayeler varrrr
hiçbir hayat sıradan deıl ama bazı hayatlar varkii
gerçekten roman gibi

benımde çok derdım?benmde roman olur herhalde eee napalm kader ışteeee?bu dünyada hıç bırşey ıçın üzülmeye deymezzz?

Merhaba,

Aslında öyle çok roman olacak bir tarafı yok hayatımın ama tiyatro boyalı kuş isminde bir grubun insanlardan gerçek aşk hikayeleri topladıkları hayatımı yazsam oyun olur isminde ki sitelerine yazdım. Hikayemi seçmişler ve oyun yapmışlar. Geçen hafta sonu da izlemeye gittim. İnanılmaz keyifli bir akşam oldu benim için. İnsanın kendi hayatından bir kesitin 5 dakika da olsa bir tiyatro oyununun parçası olması çok güzel.

Site yönetimi bunu reklam olarak kabul etmez umarım ama hepinize tavsiye ederim. Çok çok zevkli. Sadece dert değil hayattaki... Siz acı da yazsanız onlar hikayenizin gülümsetecek bir yerini buluyorlar.

benim hayatımı bir roman yaptım fakat basım işi çok pahalı be kızlar sponsorsuz olmuyo ama yakınlarıma okuttum hepside çok beğendi ama denildiği gibi herkesin hayatı romandır zaten bu hayat bir roman değilmi okuduğumuz ilk önce heyecan ve merakla başlıyoruz hiç bir şey bilmeden yavaş yavaş sayfalarda ilerledikçe bazı şeyleri öğreniyoruz sonra biraz daha biraz daha kitabın ortasına gelip düğümleniyoruz o kadar çok soru oluşuyor ki aklımızda sonunu düşünmeden edemiyoruz aslında bazen bitmesin istiyor bazılarımız. bazılarımıssa bitsede kurtulsam diye bekliyoruz. ve devam ediyoruz sona yaklaştıkça düğümler birer birer çözülüyor soru işaretleri kayboluyor zihinden.artık kitabın başını unutup sonunu sonunu okuyoruz ama her ne olursa olsun bitirmeden kapatmıyoruz kapağını bu yüzden hayat bir roman ve biz onun baş kahramanlarıyız.herkese mutlu huzurlu sonlar diliyorum. kitabın son sayfasını okuyupta kapadığınızda yüzünüzde kocaman bir gülümseme aklınızda sıfır soru işareti ve içinizde dopdolu bir huzur olması dileğiyle. mutlu romanlar.:)

Eşimin yoğun ısrarlarıyla karşı karşıyayım bu konuda.Sen yaz geri kalanı basılması vs.bana bırak diyor.İyice aklımı çeldi.Bakalım kısmet belki birgün başlarım yazmaya....

valla bende cok ama cok acılar yasamış degılım allahta yasatmasın...ama..benım hayatımda roman ustu bır sey olur...o ust neyse artık...yanı cok sey var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…