Hayatm yazsam roman olur diyen var m?

ahhhh ahhh kimin hayati roman diilki bendede ne ararsaniz var :)
yazsam roman olur garanti ama nerde bende o kabiliyet :)
öyle konularda özürlüyümdür ifade edemem
ask üzüntü gerilim sinir stress mutluluk huzur öfke ne ararsaniz var yani :)
harbi yalniz diiliz bu konuda yani :)

değil roman üniversitede hayatımla ilgili kürsü bile açılır bu kadar eminim:hooray:İYİ BİŞEYMİ DEĞİL,keşke sıradan bir hayatım olsaydıdelikafadulden

Bende varım valla romanlara sığarmı bilmem ama bir kaç roman olur sanırım benim hayatımda.............

24 yaşındayım. ama neler yaşamadımki. karman curman bir hayat bende mevcut.
ister roman ister film herşey olur benim hayatımdan

21 yaşındayım ama bende acısıyla tatlısıyla çok şeyler yaşadım bende hayatımı yazsam roman olur

her insanın hayatı kendine göre bir romandır zaten.hepimizin hayatında inişler çıkışlar,kayıplar,ihanete uğrayanlar,ihanet edenler,gözyaşı,kazalar,tabiki güzel günlerde olmuştur.herkesin hayatı kendine göre bir romandır.

NEREDEN BAŞLIYACAĞIMI BİLMİYORUM AMA SİZE BAHSETMEM GEREKEN YERLERDEN BASLIYCAM:) BEN 5 YASINDAYKEN BABAMI KAYBETTİM DAHA COCUKLUGUMN BABA SEVGİSİNE EN MUHTAC OLDUGU Bİ ZAMANDA ONU KAYBETTIM FAKAT YASINDA GEREKTİRDİĞİ BİŞEYDEN DOLAYI ONUN EKSIKLIGINI BÜYÜDÜKÇE HİSSETTM DAHA SONRA YASIM 14 YASINDAYKEN BİRİNİ SEVDİM BABAMIN YOKLUGUNDA HİÇ BİZAMAN BABAM DİYE YERINE KOYABLCEGM BIRI OLAMAYAN O ADAMA BABA SEVGİSİNİ TATTIRMASI İÇİN BİR SANS VERDIM ARAMZDA 5 YAŞ VARDI VE ODA BENI SEVİYORDU AMA AİLEM ONU HEP DIŞLIYORDU FALAN NEYSE SONRA AİLEMLE BİRGÜN TARTSTIM CEKTİM KAPIYI ARKADASIMA GİTTİM VE ERKEK ARKADASIMDA GELDİ BENI BİR ODAYA KİLİTLEDİ ELLERIMI KOLLARIMI AGZIMI HERYERIMI BAGLADI VE SONRA BANA TECAVUZ ETTİ!!! İŞTE O ZAMAN HAYATIMDA KAYBETTGIM EN BUYUK SEY BABAMA LAİK BİR EVLAT OLAMAMAKDI SONRA AYRILDIK ARADAN 2 HAFTA GECTİ İSTEMEDIM ONU MECBUR OLAMAZDIM BIR ERKEGE AİLEME SÖYLEYEMEDIM KÜÇÜK YASIMDA O SUCLULUGU SADECE KENDIM YASADIM DAHA SNRA KIMSYLE GÖRÜŞMEDİM GECEN YIL BİRİYLE TANSTM VE ONA GERCEKDEN BAGLANDIM BENİ DEFALARCA ALDATTI YINEDE ONU BIRAKMADIM BANA ZAMAN ZAMAN YABANCI GİBİ DAVRANDI BASİT GÖRDU AMA BEN YINE ONU COK SEVDİM ŞİMDİ 21 YASINDAYIM AİLEMLE TANISTRDIM ONU COK SEVDİĞİM İÇİN YAPTIM AMA O BUNU HEP BİR SİLAH GİBİ KULLANDI SEVGIMDEN FAYDALANDI BENI NE AİLESYLE TANSTRDI NEDE BANA CİDDİYETINI GÖSTERDİ YANIII HAYAT BANA HEP OYUN OYNADI :a015:

canım ya, aynı benim gibisin sana tavsiyem, sevgi karın doyurmuyor, seni anlıyacak bir insan muhakkak çıkar karşına, ama sakında göz göre göre kendini ateşe atma benim gibi...

ah nazlı bebek'cim ah sorma şekerim benim hayatımdan üç cilt roman olur hemde şöyle kallavi salya sümük okunucak bi romanokumak isteyen olursa yazarım , amma velakin kimseyi depresyona sokmakta istemem:1no2: hani o derce yanisenağlama

ben otursam başına hiç kalkmadan yazsam herhalde haftalarca aylarca bitmez hayatımm.daha 19 yaşındayım.ve kfam allak bullak heran hata yapmaya hazırlıklı gibiyim.ama istemiorum hata yapmak hep mutlu olsam keşke.hata yapmaya vaktim olmasa. benim heranım bi hikaye zaten.19 yılımı yazmaya kalksam 3 ciltlik bi roman olur herhalde

benim hayatımdan da roman olur ama hani şu ipek ongunun genç kız dizileri gibi çok şükür hayatımda felaket olarak adlandırabileceğim te şey eşimin ailesi ama bu kadarı da olur artık napalım zaten görmüyorum yüzlerini..

ewet canım aynen katılıyorum sana...roman ama ne roman..dızı cekseler reytıngler tavann yapar.. trajıı komedı dalında odul bılee alırımmm... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…