Hayatta affedemediiniz kii ya da kiiler var m?

var olmazmı görümcem allah onu nasıl biliyosa öyle yapsınkaydirigubbakcemile

asla affetmem dediğim biri vardı müdürüm bize çok kötülükler yapmıştı ama en son kötülüğü kendine yaptı intihar etti ve bu dünyadan çekti gitti affettimmi affettim yinede ve allaha havale ettim o haklıyıda haksızıda biliyor nasılsa....

mecburi görmek zorunda olduklarım var selamün aleyküm - aleyküm selam dışında muhabbetimiz yok hayatımın içine dahil etmiyorum onları. bunlarda eskinin dostları şimdinin herhangi birisini

kayınpederimi affedemiyorum.2 yıl önce vefat etti,affetmek istiyorum ama içim çok kırgın.birde büyük görümcem asla affetmiyeceğim.

ne yazıkki annem ilk başta nedenmi bize çok beddua ederdi... iyiydi fedakardı ama kızdımıda çok kızardı bi işmi geç yapılsın bişeyemi kızsın hep beddua ederdi onun bu huyu yüzünden 20 yaşımda evlendim çünkü bunalmıştım bize hiç bir zaman değer vermedi saydırmadı halenda öyledir evleneyimde değerimi bilen biei olsun dedim onun bedduaları yüzünden tam tamına istediğim bi evliliğim olmadı nedense hiç bi hayır duaları tutmadı hep bedduaları tuttu sonrasında kaynanam görümcem eşim geliyo evet eşimde var listemde beni çok kırdı üzdü canım yaktı ne yazıkki bu insanlar hep yanımdalar kaynanam ve görümcemi hiç af etmyecem ama anneme ve eşime ahirette soracağım
oh rahatladım biraz...

arkadaşım senin hayatın benim hayatımgibi bir kısmı benim ailemde bana hiç değer vermedi hep dayaklarını yedim bende onların budavrandıkları için 15gün içinde eşimle tanıştım ve kaçtım he eşimden öncede çıktığım kişler vardı ama eşim kadar kimse bana güven vermemişti benim annemde hep beddua ederdi babama dövdürürdü kendi döverdi hiç mutlu değildim

allahıma binlerce şükür olsun eşim hepsini unutturdu bana çok mutluyum 5yıl oldu evleneli daha yeni evliymişz gibi herkeste böyle der
annemler şuan bana eskisi gibi değiller gözümün içine bakıyorlar nedersem evlenmeden de böyl olsalardı keşke tabiki barıştık ailemle

eşimle çok mutluyum ALLAH BOZMAZ İNŞALLAH MUTLULUĞUMU BİRDE BEBEĞİM OLSA DAHA ÇOK MUTLU OLACAĞIM

Rahmetli babamin babasi (dede bile demem o serefsize) ve babamin seytan erkek kardesi..Canim babam vefat etti ve bu adi herif oglum sen oldun bana kim para verecek diye agladi...Senin yerine ben oluyim demiyoda bana kim para vercek diyo...Allah onu oldurmesin surundursun zaten...
Amca bozuntusu o ayri bi adiii babam oldukten sonra cebindeki son kurus parasina kadar almis bos cuzdani bana veriyor(ki ben parasinda degilim)Babamin cep telefonu hattini kullaniyor ve o hattan bizi ariyor babam oldukten sonra..Dusunsenize babaniz olmus ve babam diye cagri geliyor...o ay ben varis oldugum icin 300 TL telefon parasi oduyorum..Babamin butun cenaze masrafllarini ben ve kardesim karsiladik mezar tasi falan helal olsun babama..Ama bu amca musvetdesi 7 kardesten para topluyor abimin mezarini yaptircam diye onu da gidip kumarda yiyorrr Ayyy daha neler nelerrr hakkkimi hic helal etmicem..yetim hakki yediler pislikler

Kimseden nefret ediyorum diyemem. Ama silip attığım çok insan var. Affetmeyi beceremiyorum.Bana herhangi bir şekilde zarar verebileceklerini farkettiğim anda onları yok sayıyorum. Saygısız, canımı sıkacak herhangi bir davranış bir konuşma, beni kullandıklarını anlamam bile yeterli bunun için. Hayat yeterince zor. Omuzlarımda bir de densiz, anlamsız insanların yükünü, yarattıkları stresi taşıyamam.
Bu konuda çok katıyım. Zaman zaman haksızlık ediyor olabilirim. ıdeal bir davranış olduğunu da söylemiyorum.
Ama ben böyleyim işte. Beni önemseyen herkesin bu özelliğimi dikkate alması gerek..

Görümcemi affetmicem,ama mecburum görüşüyorum ve konuşurum sırf huzurum bozulmasın diye çünkü eşim benden çok ailesine değer verir (aile kavramına bi dahil oamadım)

aaaa olmazmı canımm albette tabiki kayganammm ay pardon kaynanam onun kocası ve küçük oğlu delikafadulden asla affetmiyeceğim hesabımı ALLAH tan mahşere bırakmasını diledim..:Saruboceq:

Dostum dediğim ama düşmanımdan daha büyük kazık yediğim şahıs... Herkesi affedebilirim ama onu asla affetmeyeceğim...

Kızlar ne Çok derdı olan varmıŞ
bu ınsanlar neden bu kadar kÖtÜ ya....
Neden?

Zihinsel ve bedensel engelli bir kardeşim olduğunu bile bile bana "doğum kontrolu günahtır,Allah'ın zoruna gider ceza olarak sana özürlü bir çocuk veriri"diyen sonra da tepkilerden çekinip inkar eden görümcemi ve kızlarına inanıp beni yalancı durumuna düşüren kayınvalidem ve diğer görümcemi asla affetmiycem..

Bu kaynanalar görümceler neden rahmimize kadar burnunu sokar anlamıyorum
Benimkiler de ne zaman yapacağımı sorup duruyor
30 yaşından sonra olmazmış
Ama ben haklarından geliyorum

Asla afedemiyeceğim kaynana ve eşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…