Hayatta affedemediiniz kii ya da kiiler var m?

"Kizimin babasini" hayatimin sonuna kadar affetmeyecegim ,onu Allah'a havale ettim :Saruboceq:

Son düzenleme:

...........aynı çatı altında yaşıyoruz.hergün yüzyüze bakıyoruz.................oğlunu torunun kıskanıyo.......
çok kıskanç bi insan............KAYNANA...........
rabbim bildiği gibi yapsın

valla benim affetmeyeceğim demeyim ama affedemediğim çok kırıldığım kişiler var.eşimin ailesi.özellikle kayınvalidem ve büyük görümcem.artı eşimin dayısı.para yüzünden benim yuvamı yıkacaklardı az kalsın.bende bu yüzden o günleri unutamıyorum ve onları görmek istemiyorum. küs değiliz ama arada kırgınlık var.

eşimin ailesini.biz 2 sene çıktık 2 sene nişanlı kaldık.ev alıcaz düğün öle dediler sürekli.2 yıllık evliyiz hala bi evimiz yok.olacağını da pek sanmıyorum bu gidişle.ALLAH bilir tabi ki ama.yani en az 2 seneye yakın boşuna ayrı kalmışız.istenilse bizi daha çabuk evlendirebilir kavuşturabilirlerdi.nikah kına konusunda da var asla affedemeyeceğim şeyler.içimde o kadar çok şeyin uhde kalmasına sebep oldular ki.en mutlu ve iyi hatırlamam greken kına nikah vs olayıyla alakalı yani.

Kaynanam ve büyük görümcem..
Asla! affetmicem..
Yüzünüze bakıp arkanızdan size fitne fesat yapan nacizane şahsiyetler..
ağızlarıyla kuşda tutsalar benim için ikiside bitti!
Şeytan görsün yüzlerini

Eşimin ailesi. Hakkımı helal etmicem hiçbirine.

Kaynana şu mübarek günde eşimle arama girip beni kötülemen aile saadetimi bozman umarım ölmene yakın zor can verirsin ve acı içinde kıvranırsın sen beni ağlattınya!

Ah be arkadaşım doğru diyorsun da bende bi tane bile ne gördüm ..ne duydum....tamam kimsenin yaptığı yanına kalmayacak ...biliyorum....ama şu insanlarında bi dünya gözü ile göreydim bana çektirdiklerini.... Gören varsa ibreti alem bi hikayesi nolur anlatsın ...kötüler belasını er geç buluyormuş diyeyim içim rahatlasın... Hepsinin bir eli yağda, bir eli balda...Çok sorguladım kendimi...Bendemi hata diye....onlar sefada ben niye cefa da diye....Elden vermişim yarı daire parasını...senet yok sepet yok....borç...üstüne oturdu...birde ileri geri konuşuyor...gel şimdi hata bunun neresinde ? arkadaşlığımıza güvendiğim için, iyi niyetli olduğum için, kimsenin parasında gözüm olmadığı için, herkesi kendim gibi sandığım için... ben hatalıyım.

kötüler ettiğini bulur diyorlarda en erken iyiler ölüyor en masum insanlar hayatını yoksulluk açlık sefaletle geçiriyor. arkadaşın dediği gibi öbür tarafta kötüler çekeceğe inanmak bu hayatı zindan gibi yaşayanları nekadar teselli ediyor bilinmez

hayatta affedemediğim kişimi ? var ama buraya yazarsam polemik tartışma konusu olur. affetmiyorum.tüm beddualrım onunla ilahi adaletin tecelli etmesini bekliyorum hergün beddualrım onunla kendim için degil ülkem için milletim için asla affetmiyorumturkbayragi

tahmin ediyorum canım sondaki türk bayrağından.sana katılıyorumturkbayragi

kocama hep söylerim beni nekadar seversen sev ayağıma kul köle ol bir hatasından dolayı ona hakkımı asla helal etmeyeceğim..aldatma falan değil....beni çok sever üzerime titrer ama üzerimde beş karış ot bitsede eşime hakkımı helal etmem affetmem..unutmak isterdim ama unutamıyorum ....

Affetmeyceğim kişler albette var, sadece gözümün önünde durmalarına engel oldum. Allahdan iyiik gelir ben onları kör şeytana havale ettim. Bir de dedim ki allah onların yolunu açık etsin, yolları açık olsun ki dönüp dolaşıp bana gelmesinler. Ben mutluyum ya, gerisi umrumda değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…