Hayatta affedemediiniz kii ya da kiiler var m?

ben affettim yanlış mı yaptım bunu zaman gösterecek ama şuan çok şükür iyi durumdayız
Allah ım inş.hiç bozmaz

Arkadaslar su sevmediginiz insanlari gönlunuzden ya defedin yada affedin yada ahirete birakin.....bazi kisilere cok deger veriyorsunuz hakedene deger verin digerlerini bosverin...hepimizin hatalari var hic süphesiz...evet haksizlik kötu birsey unutmayin KIMSENIN YAPTIGI YANINA KALMAYACAK herkes hesabini verecek yerin alti herkes icin

kendi ailem..beni erken yaşta evlendirmeselerdi bu durumda olmayacaktım..yaşadıklarımın tüm sorumlusu ailem hoş onlar rahatya olan bana oldu kimsenin sorduğu yok ne haldesin diye

çok güvendiğim ablam dediğim insan bana acıların en büyüğünü yaşattı meğer beni deli gibi kıskanıyormuş onu affetmek mi asla onun süründüğünü görmeden de rahatlayamam

Kendimi bir konuda Asla affetmiycem ve Ahirette cezamıda çekicem...
Onun dışında büyük görümcemi,14 yıllık en yakın arkadaşımı ve bir kişi daha var oda bende saklı kalsın hiç mi hiççç affetmiycem !!!
Allah herşeyi görüyor...

çok güvendiğim ablam dediğim insan bana acıların en büyüğünü yaşattı meğer beni deli gibi kıskanıyormuş onu affetmek mi asla onun süründüğünü görmeden de rahatlayamam

bi insan ablasından neden bukadar nefret eder ki...
ve bi abla bukadar nefret ettirecek ne yapmış olabilir kardeşine...
bilmiyorumkismile

bi insan ablasından neden bukadar nefret eder ki...
ve bi abla bukadar nefret ettirecek ne yapmış olabilir kardeşine...
bilmiyorumkismile

öz ablam değil canım tanıdık ama ablam gibi sevdim her sırrımı açtım zorda kaldı bütün birikimimi verdim ama yanına bırakmayacağım hiçbirini bana attığı iftiraları psikolojik baskıyı tehditleri ödeteceğim ona ve bunların hepsini verdiğim paraları istedim diye yaptı

var bi kişi ama ölmüş ..duydum ..oysa ben sürünsün isterdim ...neyse oglunun hatrına allah rahmet eylesin ..

eşimin babası var benim de...
bir kez gördüm sadece, o da ayaküstü...
onu asla affetmicem, eşimin hayatını mahvettiği için, ona işkence çektirdiği için, ve kendinden başka kimseyi düşünmediği için....

Gorumcelerımı...
Bılhassa bırını.
Fakat bır gun yuzune sunu soylemek ısterdım.
'Allah senın serrınden herkesı korusun,
sen yuva yıkabılecek kadar korkunc bırısın!'

affedip affetmeme değil benimki ama canımı yakan birinden nefretlik geliyo ve b, anda silip atıyorum
allah kulunu herşeye rağmen affediyoda bizmi affetmiycez
ahirette sorulur hesap a.s

var.. bir de astronomik derecede kindarlığımı hesaba katarsak.. allah yardım etsin.. :umursamaz:

2.kişi var ölmesinler sürünsünler inşallah....ikisinede hakkımı helal etmiyorum...sakın karıştırmayın nefret değil bu ama Allahım inşallah bana yaşattıkları canımı yakan herşeyin bin beterini kendılerıde yaşasın..alsanaalsanasmile

afetmek istemedigim insanlari hatirlamakta istemiyorum
etrafimdada bulundurmuyorum
allah herkezi hayirli insanlarla karsilastirsin
:Saruboceq:

var...

kızgın kırgın olduğum kişilerin dışında 1 kişi var ki ne bu dünyada ne de öteki dünyada assslaaaa affetmeyeceğim...!

Düğünümün olduğu gün nişan yapan kıskanç kuzenimi asla affetmem.Bir de utanmadan aaa neden nişanımıza gelmediniz diyen annesini de :mymeka: Oldu gelinliğimle nişanlarına gitseydim bir de :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…