Hayatta affedemediiniz kii ya da kiiler var m?

BABA....
^m^ harfini sonu eklemedim hak etmiyor çünki onun yüzünden annemden nefret ettim aynı evin içinde onun yüzünde insanlara guvenim azaldı kinim arttı ahha ahh

eski erkek arkadaşım... ağlayarak girdiğim derslerin hesabını ,atandığım şehri bana zehir eden insandan sormak istiyorum Allahım nasip eder yakında inşallah...

Ailemde, akrabamda ,esimde, onun ailesinde ,arkadaslarimda cok acilar kirikliklar kirginliklar haksizliklar yasadim yasiyorum ve yasayacagimi dusunuyorum.ama kizimdan sonra hicbirini dusunmemeye takmamaya calisiyorum.arkadaslardan hakedeni sildim gittim hayatimdan.kimseden nefret de etmiyorum;Eltim ve ailesi disinda....o kadar tehlikeli ve iki yuzlu insanlar ki kovsam da cikmiyorlar hayatimdan.ben de onlari ALLAH a havale ettim benim istegim ahirette cekmesinler dunyada ceksinler ben de goreyim beni de mukafatlandirsin iki cihanda da Rabbim Insaallah....

Babam ve Eşim

Eşimle evli kalsam da hakkımı helal etmiyorum. Babam zaten Allahlık :) Allah ikisini de ıslah etsin. Amin

Olmaz mı..
Var ama rabbime havale ettim..
Rabbim o tür insanların şerrinden korusun..

işhayatında ekmeĞimle oynayan kişiler

benimde var asla affetmeyeceğim 2 kişi var. ölülerine dahi gitmeyeceğim. diyorum ama yufka yürekli ben kendi dediğime bile inanmıyorum

Babamın ailesi ve babam(arada sırada babamı affettim diyorum içimden ama ters birşey yaptığı zaman yine canlanıyor eski duygularım)

eşim. onunla yüce yaradanın huzurunda hesaplaşacağım. evlendiğimden beri ağlamadığım gün yok. ama rabbim çok büyük. elbet bir gün bende huzura kavuşacağım. aslında belki de huzur kara toprakta...

babam,asla affetmicem asla.beddua etmiyorum bu vicdan bende varken yine ben üzülürüm çünkü ama iyi olsun bana uzak olsun.

Nefret etmek mi az kalır..

Nefretlerim bile kifayetsiz kalır, bedduam yok ama 2 kişi de çekiyor tek tek... Onlarla asıl adalet ilgileniyor ya gam yemiyorum... bense gayet mutluyum

eniştem. aramda kan bağı olmayan elin adamı; üniversite tercihlerimi yaparken "kızlar karı-koca hayatı yaşamak için okumaya gidiyorlar" demişti. hiç unutamadım 7 yıldır aklımda o laf. ahlakımla, edebimde 4 yılı tamamladım çok şükür, kendi kızı erkek arkadaşıyla ayrı evde kalıyordu ve çıktı ortaya. ilahi adalet işte

ELTİM ve ZEYNEP adında bir o....u.Gerçi eltiminde ondan pek bir farkı yok.Asla affetmeyeceğim Allah onlara öyle bir dert versinki kendi dertleriyle uğraşmaktan başkalarının canını yakamasınlar İNŞALLAHHHHH.....

Babalarından nefret eden ve affetmiycek olan ne kadar çok öyle..Okudum,şaşırdım doğrusu hani anne baba ne yapsa affedilir ya sonuçta anne baba onlar...Ama aklıma kötü şeyler geldi doğrusu insan öz babasından niye nefret eder ki bu kadar..Hiiiiiiiiii Allah korusunnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…