nefret değilde evet affedemeyeceğim şeyler yaşatan kişiler mevcut. görüşsemde o yaptıkalrını affedemmiyorum. başta kendi ailem sonra eşimin ailesi geliyor. işiyerimdende birkaç kişi işte. allaha havale ettim onları
K.biraderim, yazdıklarını yapsam destan olur ... derinde yaram.dost bildim düşman çıktı... sana nefretim çok büyük .... kırgınlığımda hayal kırıklığımda... kardeş demiştim ben sana ... kalleş çıktın !
Görümcem, doğamayan bebeklerimiz için tek bir teennide bulunmadığı inadına nispet yaptığı için asla affetmeyeceğim ....
Zeynep !!! Allah belanı versin .. sana tek diyeeceğim bu ....
beni eşimden ayırdığı için kaynanam olcak kadına ve o pisliğe uyduğu içinde canımdan çok sevdiğim kişiye hakkım helal değil..gün gelicek ya bu dünyada yada ahirette soracağım hesabını..
eşimin annesi ve babasını asla affetmem.biri gelmiş 55 yaşına biri gelmiş 65.halen daha yalan dolan.şuan konuşmuyoruz ama elbet eşimden dolayı birgün görüşcez.hiç göresimde yok.
eski esimden oturu bikac kisi var onlari allaha havale ettim ama benim canimi halam daha cok yakti onlar zaetn el ama diyeri canim olmasi gereken kisi tabi tek basina degil bikac akraba daha var ama rabbim cok buyuk herseyin hesabini vericekler
ayrildim konustular tekrar evlendim cok uzaklardayim yurtdisinda simdi hala konusuyorlarmis nasil sinirliyim anlatamam
dun kiz kardesimle yazisirken dedim yuzume bi konussunlar gorucekler neler diycegimi ama yuzume konusucak cesaretleri yokki annem duymus aman kizim takma onlari bosver diyor hala daha ugrasiyorlar ya ne istiyorsunuz anlamiyorumki kendi kizida var insan onu gozunun onune alirda azcik susar ama nerde kimin ne olucagi ne belli rabbim kim olursa olsun iyilerle karsilastirsin
Beş yıllık bi ilişkim var. Mutluyuz sanıyordum öyleydik ama her şey değişti sanki arkamdan sürekli iş çevirir oldu hergün ağlıyorum üzülüyorum o beni her kandırışından bana dediği her yalandan sonra gönlümü alıyor aptal gibi affediyorum onu bırakmama izin vermiyor sürekli kandırıyor beni çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum ondan vazgeçemiyorum da .kimseye anlatamıyorum bunları buraya yazmak istedim