Hayatta en pişman olduğunuz nedir?

Hayatta yaptıklarınıza değil,yapamadiklariniza pişman olun
Benim hic bir pişmanlığım yok inanır mısınız? Hatalarım illa ki oldu ama pisman değilim.

Su yazdiklariniz bana cok tanidik geldi.Öyle de güzel anlatmissiniz ki.Cok sempatik buldum.Sanirim ben de sizin gibiyim.

Aileme yalan söylemek. Keske yalan söyleyecek bisey yapmasaydım

Neden hedeflerimi daha yüksek tutup,bunları gerçekleştirmek için uğraşmadım ki zamanında, diye hep bir pişmanlık duymuşumdur.Sanırım o zamanlar, pek vizyon sahibi değildim ve kendime iyi bir yol gösterici bulamadım.Gençliğimi ve emeğimi daha güzel şeyler için harcasaydım,şimdi daha farklı yerlerde olabilirdim belki.Ama,buna da şükür diyorum.

sigarayı denemek, kendimden 12 yaş büyük bir adamla duygusal ilişkiler kurmak, değmeyeceğini hep bildiğim insanları hayatıma uzun süre almak, gereksiz yere kalpler kırmak, yeni tanıdığım birine ölümcül sırlarımı vermek ve beni buna güzelce pişman etmesi sonrasında kimseye adımı bile doğru söylemedim uzun süre :), üniversite sınavına az çalışmak ve bu yüzden iyi bursları hep az puanla kaçırdım

Malta ya gitmemem
Pişmanlık değil ama eksiklik
Gitseydim şu an bir çok şey farklı olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…