eşim benim yanımda daha dikkatli.Biliyor çünkü en ufak şeyde uyarıyorum. Ama orda hangi birini uyaracaksın.Öyle aniden çok normal söylüyorlarki gülerek eğlenerek.İnanın donup kalıyorumeşin küfürlü konuşmuyorsa aileyi takma. bu saatten sonra dillerini düzeltemezsin.
ama haftada 3 4 gün gitmek, teyzenin bu konuya karışması ve problem. senin bunu bu aşamaya getirmemiş olman lazımdı.
eşim benim yanımda daha dikkatli.Biliyor çünkü en ufak şeyde uyarıyorum. Ama orda hangi birini uyaracaksın.Öyle aniden çok normal söylüyorlarki gülerek eğlenerek.İnanın donup kalıyorum
Sürekli laf çakarlar bu seferde.3 gün üstüste gitmesek nerde kaldınız derler.İnsan uzak durursa yol ayrı olur.Herkes kendi kendine olur diyorlar.Alakasız bi konunun ortasında.Gelin çekip çevirir.Gelin uzak durmaz.daha neler neler duyuyorum.Teyzesine ben uzak durmuyorum dedikçede ama uzaktan öyle görünüyor diyor.Senin bi hayatın yok artık hayatın bizden ibaret bakış açısındalar.2-3 gün telefonlaşmayınca ooo niye sormuyosun yazdım kenara oluyor mevzu.Bende biraz yumuşak yüzlüyüm.İyice üzerime geliyorlar.Çok şaşkınım bunu yaşadığımaAyrica kimseye tabiri caizse yaranmak icin ugrasmayin.cunku ne yapsaniz eksik olacak onlarin gozunde.
Sinaviniza odaklanin.hazir cocuk yokken onceliginiz kendiniz olsun.
Haftada bir gorusun kimseyi ekstra arayip sormayin.emin olun hic geregi yok
yani telefonda ben tülleri yıkadım deyince kendilerince espri yapıyorlar.Benim küfrü sevmediğimi bile bile..Beynim o kelimeyi duyduğu an şok geçirdiğinden cvp veremiyorum.o an anne ben küfürlü konuşmayı sevmiyorum.Lütfen bana o kelimeleri söylemeyin desem öyle soğuk bi mesafe koyarlarki..ne dicek kadın tamam kızım kusura bakmadiyecek insanlar değil.Tepkimi bile söyleyemiyorum.Kendime çok kızgınım..Eşimin babaannesi de hep birine kızınca o..r.p dölü der her seferinde benim yanımda küfür etme diye uyarırım sen de hiç usanmadan her seferinde söyle elbet bırakacak
Sana psikolojik şiddet uyguluyorlar farkında mısın? O yumuşak yüzünü çekeceksin azcık, bu insanlar seni sevecek ama nasıl biliyor musun? Onların her dediğini yaparak, köle olarak, gel diyince gelen git diyince giden olacaksın öyle biri olursan seni çok sever eş ailesi..Sürekli laf çakarlar bu seferde.3 gün üstüste gitmesek nerde kaldınız derler.İnsan uzak durursa yol ayrı olur.Herkes kendi kendine olur diyorlar.Alakasız bi konunun ortasında.Gelin çekip çevirir.Gelin uzak durmaz.daha neler neler duyuyorum.Teyzesine ben uzak durmuyorum dedikçede ama uzaktan öyle görünüyor diyor.Senin bi hayatın yok artık hayatın bizden ibaret bakış açısındalar.2-3 gün telefonlaşmayınca ooo niye sormuyosun yazdım kenara oluyor mevzu.Bende biraz yumuşak yüzlüyüm.İyice üzerime geliyorlar.Çok şaşkınım bunu yaşadığıma
onlardaki mantık hep bi arada olalım.hep beraber yemek yiyelim.Bi gün gitmesem bi sonraki gidişte bi surat yaparlar illaki.İşim vardı desemde çalışmadığım için ne işin varki..bakışı atarlar.Eşimin amcası bile bana ilk evlendiğim zamanlar napıyosun bütün gün evde diye pat diye sormuştu.Sanane diceğim yerde bütün gün naptığımı anlattım.Karşımda alaycı bi gülümseme buldum.Eşime amcanın bunu sorması doğru değil dediğimde onlar sana samimiyet gösteriyorda sen anlamıyorsuna döndü konu.Yani iyilikten maraz doğarmış onlar beni düşünürmüş.. ne diceğimi bilemiyorumailemle aynı apartmanda oturuyorum . her gün telefonla ararım haftada max.3 gün çıkarım o da çay kahve içer eve inerim. Onlar bana davet etmediğim sürece hiç gelmezler. yani demem o ki siz artık evlisiniz eviniz var görümcenizin her gün onlarda olması onun garipliğini gösterir sizin yaptığınız doğru bir yöntem bence. Siz sürekli orada olursanız siz nasıl aile olacaksınız ? Bırakın kim ne derse desin , ayrıca zaten yanlarında çok rahat ettiğiniz insanlarda değilmiş.
onun kayınvalidesi çok uzak mesafeli bir kadınmış anlattıklarına göre.Görümcem çok sormuş etmiş ama yaranamayınca bırakmış.Şuan hiç görüşmüyorlar.ne görümcesiyle ne kayınvalidesiyle.bana anlatılan kadın çok alınganmış.o yüzden mesafeli dururmuş.dolayısıyla bağlar kopmuşTakıldığım tek nokta, madem gelin kv evine gitmeli e görümce ne demeye her gün annesinde? o da gitse ya kv evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?