Merhaba arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Burası 500 kişilik bir kurum. Muhtemelen 100 kişiye verilmiştir kart. Bence herkese verilmeli hadi herkese olmuyorsa da gerçek ihtiyaç sahiplerine verilmeli ve karı-koca tel arabayla gelip 2 kart verilmemeli. Sosyal medyada dile getirmem maalesef suç

Kreş konusunda o kadar çok mücadele ettim ki artık mayısta belli olacak seneye kızımı alıp almayacakları. Hayırlısıyla inş bir devlet kurumuna gönderebilmeyi başarırım. Ama ben bunun için bu kadar mücadele vermemi de saçma buluyorum.
Önce tek çalışan anneler sonra çalışan anneler değerlendirilip sonra da ev hanımlarının çocukları değerlendirilmeli. Çünkü ihtiyaç yani.
Bugün yağmur hava berbat park yeri bulamadım. Sonra bir yer buldum baktım pek araba yok. Meğer boşaltılmış ağır hasarlı bina yanıymış. Tekrar yer arayıp durdum buldum. Bu hafta okul tatil oğlum en azından yürümez rezil olmaz. Öyle işte. Kimde 1 nokta kadar hakkım varsa kesinlikle helal etmiyorum. Müdürümle de küstüm konuşmuyorum çünkü oyaladı kandırdı beni.