Hayatta herşey gelebilirmiş başına insanın

Kimseyi yaptiklarindan dolayi yargilamadim ne haddime,asla büyük laflar etmedin insanoglu beşer şaşar ,konunuda üzülerek okudum aslında,nasıl yardımcı olabilirim derken son paragraf tüm yazacaklarımı sildirdi ...beddua etmişsin resmen ve hoş olmadı emin ol sadece derdini yazip fikir alsaydin tepkiler böyle olmazdi

Ve son olarak adamı " ezik" olarak tanimlasanda o adam sana sahip cıkmıs herseyden evvel dogacak bebeginin babasi

Bebegini saglikla alman dilegiyle

Üzülme, hiç birşey için geç değil. Evlenmek var da boşanmak yok mu? İnsanın başına herşey gelebilir. Herşey bir anlık ve insan için olan şeyler... Bundan sonrasında ne yapmam istediğine kesin bir karar verip hayatını değiştirebilirsin. Sevmediğin bi adamla ömür geçmez ki.

Konu'da herşeyi anlatmışsın iyi güzel.
Sevmediğin bir insanla nasil birliktelik yaşadin ?
Mutlu olmucağini biliyordun neden evlendin ?
Hadi evlendin o cocuğun günahi ne ?

Ayrica bu senin tabirince Ezik dediğin birisi. Kusura bakma canimda asil Ezik olan sensin !.. Hata'dir herkes yapabilir ama sen anlatim seklin itici.

Şakami bence şakadanda beterler.
Bir de anlatmiyorlarmi gelişi güzel .
Vurun , Parçalayin beni yani

Bukadar şeyden sonra oturup iyi son olduğuna dua edeceğine, şımarıklık yapıyorsun bence.

Evlenmeden de sevdiğin adamla birlikte olabilirsin buna kimsenin bişey demeye hakkı yok lakin ben şunu anlamadım sevmediğin adamla neden birlikte oldun ?
Biz kızlar sevdiğimize karşı daha hassasız kıyamayız karşı koyamayız ve aramızda çekim gücü oluşur.. Ama neden bunu sevmediğin adamla yaptın ? Çocuğu da iyi ki aldırmamışsın yazık günah olacaktı..

Ezik dediğin adam sana sahip çıkmış bir oku istersen konulari millet evindeki karısına çocuğuna sahip çıkmıyor adamı da çocuğu da yakmissin

Açıkçası içinde bulunduğunuz durumun asil kaybedeni sen değilsin. Kendisini sevmeyen saygi duymayan bir kadınla evli olan o koca, ve zoraki bir evliligin sebebi olarak hayata başlayacak olan o bebek. Tabiki senin de hakkında hayırlısı olsun. Ama en çok onların.

Benim bir yönetmenim vardı jozefin aşık olup kim evleniyor ki demişti...

Yazık ADAM olanlar böyle ezikleniyor seninle birlikte olup hamile halinle ortada bıraksaydı çok kıymetli olurdu kesin.
Maden sevmiyordun çocuğu ne oyalayıp bebek yapıyorsun şükredicene ölmek için dua ediyorsun pes

Bazen çılgınca aşık olup evlenmeyi istediğinizle değilde sizi seven saygı gösteren biriyle evlenmek daha hayırlıdır, belki de hakkınızda en hayırlısı budur, zaman gösterecek.
Sağlıklı bir gebelik dilerim.

Bence hem esinizin hrmde size rabbimin mukkemel hediyesine sukredin birisi yazmisti sevmesende seni mutlu eden sana saygi duyan bi adami eninde sonunda seviysn ama deli gibi asik olupda sonrasinda seni deli eden adamlarda var insallah aranizdaki sevgi muhabbet artar saglikli guzel geblik donemi gecrip yavrunuzu kucaginiza almanizi dilerm

Baska birini severken sevmedigin biriyle birlikte olabildiysen yeterince guclusun demektir. Kimsenin kolay kolay yapabilecegi bir sey degildir cunku. Ama esinizin ve ailesinin kiymetini bilin. Sonra onu da cok ararsiniz...

vallahi ahlak her insan da olmadığı gibi her insana da nasip olmuyor.madalya taksinlar diyosun birde bana altinmi gümüş mu sec bakalım hangisi.....

Eğer kocana şu kadarcıkta olsa bişey hissetmiyor olsaydın, onunla sevişmezdin. Sende de var bişeyler boş değilsin bence ama bu kadar ezikleme adamı. Bak ne iyi bi adammış, burda kocalarından neler çekiyor kadınlar. Ama bu adam seni mutlu etme derdinde. Bence sevmeye çalış onu, bi kere evlendin artık boşanmanın doğru olacağını sanmıyorum.Hem bi daha böylesini de bulur musun onu düşün. Sen 8 yıllık ilişkinin acısını atlatamadın belki de hala, onun için böylesin, zamanla düzelebilir ruh halin.

Bebeğin kariyerine engel değil zaten, bebeği olduğu halde hergün okula giden insanlar biliyorum. Kocan da zaten anlayışlı görünüyor bu konularda da destekçin olur. ''Ay ben mutsuzum'' diye kendini şartlandırma.

Bi de itici olan ne onu anlamadım bazı arkadaşlar iticisin deyip durmuş. Burda insanlar belki tavsiye almak için konu açıyor, belki sadece derdini yazıp rahatlamak için, içini dökmek için.. Ama asla eleştirilmek, yargılanmak, yerden yere vurulmak için değil. Konu sahibi zaten hatayı nerde yaptığının farkında, siz istediğiniz kadar acımasızca eleştirseniz de, geçmişi düzeltmek gibi bi şansı yok. İsim vermeyeceğim ama özellikle bi kaç üye var dikkat ediyorum, tartışma çıkarma ve acımasızca eleştirme odaklı yorum yapıyorlar sürekli. Sanki konu sahibinin konuyu açmadaki gayesi azar yemek ve yargılanmakmış gibi.

Kadın bi hata yaptım farkındayım diyor, sevmediğim adamla yatmak hataydı diyor, hamile kaldım kıyamadım doğurdum, o adamla da evlendim.. ama mutsuzum diyor. sadece içini döküyor burda, siz mahkeme kurup yargılayın, yerden yere vurun diye açmadı konuyu.

Oncelikle ortada daha hicbir sey yokken insanlarin ahlak anlayislarina laf carpmaniz hos degil. Birakin yorum gelsin oyle savunursunuz kendinizi ama zaten boyle bir platformda basinizdan gecen bir olayi anlatiyosaniz gelen yorumlarada acik olmalisiniz. Kimse sizinle ayni ahlak anlayisina sahip olmak zorunda degil. Mesela benim ahlak anlayisimda aşık olmadigim, siradan, herkes erkeklerle cinsellik yasamak yok. Yada benim ailem icin evlilik dışı hamilelik mutlaka sorun olur. Asıl siz o girişteki cumleyi kurarak daha yanlis bir hareket yaptiniz.
Konu bana biraz fake gibi geldi ama eger gercekse kusura bakmayinda boyle olmasina siz izin vermissiniz. Sevismeyi bilen bir insan korunmayida bilmeli bence. Resmen hayatinizi mahvetmissiniz muhtemelen yasiniz genc ve bu yasta hayallerinizi gerceklestirmek varken siz evlenip barklanmayi secmissiniz ustelik sevmediginiz bir adamla. Benden size tavsiye kocanizin kiymetini bilin cunku gercekten iyi birine benziyor ve ondan bosanirsaniz mesleginizde yoksa her anlamda suankinden daha kotu bir durumda olursunuz soyleyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…