Hayatta herşey gelebilirmiş başına insanın

Heee coluk cocuk neyse de adamin hakkini yemeyin
Bunun dinle ,kitapla alakasi yok ..
Insansaniz adami bu kadar eziklemeyin ..
Cok gururluysaniz cocugu dogurduktan sonra adami azad edin ..
Elinden geleni yapmis daha ne yapacaaadi ?
Hem sizde utanmak zorunda kalmazsiniz onun yaninda
Teyyy teyyy ne insanlar var yahu ..
Sadece bacak arasinda kalmis konu sahibi
Vicdani nerede ki ?

+1
Ben de öğretmen olacağım inşallah, ama mesleğimi küçümseyici laflar duymak hiç hoşuma gitmiyor. Sınavdan hariç daha neler var neler. Geçen gün bir ilkokulun önünden geçiyordum. Çocukların sınıftan bağırtısı geliyordu, şöyle bir an düşündüm. Şimdi sınıfa girsem ne yapardım diye. Bilmiyorum farklı bir psikolojisi var sanki...

Bende yasadım. tek fark ben aldırdım. O kişiylede 1 sene sonra evlendım. İlişkimiz henüz yeniydi, korunmustuk olmamalıydı ama olmuş.
Senin yerinde olsaydım kaybettıklerımı degıl kazandıklarımı veya kazanacaklarımı dusunurdum kesınlıkle

adamı sevmiyosun insan içine çıkarmaktan utanıyosun
yatmaya gelince çok da güzel yatıyosun bırak allah aşkına dua et
o insan seni almış çocuğuna sahip çıkmış.sana söylencek çok
şey var da boşver adamın kıymetini bilde otur aşağa...

Yaptığın şeye doğru demiyoruz dikkat etseydin de hamile bari kalmasaydın.ama kimsede yargılayamaz sonuç olarak senin hayatın.neyse çocuğu aldırmamakla en doğrusunu yapmışsın.evlilikte şuan için en doğru karar bence.ilerde baktın olmuyo boşanırsınız.benim tek anlamadığım sevmediğiniz biri ile nasıl beraber olabildiniz alkol falan mı vardı.tipi falan itici dediniz.bide aklı başında birisiniz belli...

Ben kötü kızlardanım, evlilik öncesi hamile kalmadım ama yaşamak istediğim her şeyi yaşadım =))
Seni bu konularda yargılamam, herkesin kendi bedeni kendi hayatı ancak ortada bir bebek var, olan olmuş zaten durumu düzeltmek adına gerekli adımları atmışsınız başka yapılacak bir şey yok. Elinden gelebilecek tek şey boşanmak, adamı kafanda ezip bitirmişsin zaten, hiç bir zaman insan yerine koymayacaksın orası belli, yerinde olsam boşanırdım. Benim görüşümü sorarsan karşında bir insan evladı var, seni bırakıp kaçmamış, evladına kıymamış, kır dizini otur derim

Namus bekçiliği kimsenin haddine değil, ancak bu tür mevzuları çok olağan kabul etmek bana ters senin anlayışın sana benim anlayışım bana insanların yaşam tercihlerine saygı duyarım, senin içinde çok normal bir durum olsaydı evlenmez, çocuğuda aldırır yoluna bakardın ama neyse...
Asıl konu başkasını severken diğerini aldatmak duygularıyla oynamak o çocuğa üzüldüm en çokda doğacak yavruya babadan utanan bir anne, ölmek istemek felan filan ne denirki Allah yolunuzu açık etsin....

şu ölmek istiyorum diye biten konuları hiç anlamıyorum,
dünyada o kadar seçenek varken neden hayata son vermek ilk sırada sunuluyor.

mutlu değilseniz boşanın,
çocuğuzu seviyorsunuz sanırım, alıp onu bir çok bekar anne gibi farklı bir hayat kurabilirsiniz kendinize.
çocuğu hiç istemiyorsanız verebilirsiniz de.

love rosie filmindeki rosie de sevmediği adamdan hamile kaldı o da aldırmayı düşündü yapmadı, çocuk doğunca sosyal hizmetlere vermeyi düşündü yapmadı, ama sevmediği adamla da evlenmedi.
geç de olsa kendi hayallerini gerçekleştirdi, onun yanında olan ailesi onun en büyük avantajıydı.

sizin aileniz de yanınızda olur ve sizi desteklerse yapamayacağınız hiç bir şey yok.

eğer öyle değilse de biraz ertelemek gerek.

her şekilde çocuğun babası kesinlikle saygıyı hak ediyor, onu tanımlamanızı hiç beğenmedim.
sanki bir de mutlu olmaya çalışmamış gibisiniz, öylece elinizi çekmiş gibisiniz hayattan, şu anki şartlarınız çok çok iyiyken bu kadar umutsuz oluşunuz çok değişik geldi, anlamlandıramadım.

son olarak ahlak bekçiliğimi yapmam için teşvik ettiniz madem, o kısmı da atlamayayım;
evlilik dışı ilişkiye karşıyım bilen bilir ama kişisel olarak, millet ne yaparsa yapsın dönüp bakmam.
ama sevgisiz bir ilişkiyi hiç bir şekilde kabul edemiyorum ya...

Eşinizin ve ailesinin kıymetini bilin lutfen.

Sizi belkide karşılaşacağınız çok zor bir durumdan kurtarmışlar.

Severek evlenip ,yakışıklı daha iyi mesleği olan biriyle her zaman daha mutlu olunacak diye bir kural yok.

İçinde bulunduğunuz durumun iyi yönlerini görmeye çalışırsanız en azından bebeğinizi mutlu edersiniz.
Başkalarının özendiği hayati şuan yaşıyor olabilirsin. Dahada iyi duruma getirmek sizin elinizde.
Biraz evliliğinizde zaman geçirdikçe TIPIN değil KARAKTERIN önemli olduğunu göreceksiniz. Zira burada çocuğunun yüzünü dahi görmemiş babaları okuyoruz.
LÜTFEN MUTLU OLMAYİ DENEYIN. SIZİN IÇİN DEGIL EŞİNİZ VE BEBEĞINIZ IÇİN...

Çoğu kişi senim yaptığının aynısı yapardı evlenirdi halen mutsuz olmaya devam edeceksen boşanırsın mesleğine devam edersin, seninde vermek gereken hayat sınavın buymuş meğersem ucunda ,ölüm yok ya ....... İlersi tamamen ruh durumuna bağlı

Bebek aldırmak çokkkk günah biliyorum. Ama yinede sevmediğim bir adamdan yaptığım bir çocuk sebebiyle o adamla evlenmek yerine muhtemelen çocuğu aldırırdım Hayatımı böyle mahfetmezdim. Ama diyelim ki o günahın altına girmek istemedim çocuğu doğurmak için evlendim. O zamanda evlendikten 3-4 yıl sonra kesinlikle boşanırdım.Yinede sevmediğim adamla bir ömür yaşamazdım. Benim iki çözüm yolumdada o adam olmazdı yani. O kesin. O yüzden madem evlendiniz, e madem işiniz gücünüzde var, boşanın?

Ben olsam böyle düşündüğüm için kendimden utanırim. Hele hele o düşünceleri bide yazıya döküp bide gülücük ikonları koysam vicdanimdan ölürüm sanırım. Eşiniz bilse çok üzülür farkindamisin? Okadar hataların seni olgunlastirmamiski ezik bilmem ne gibi aşağılayıcı konuşma tarzindasin. Çocuğunun babası sevmesen de böyle söylenmez. Sen bu akılla çok hata yaparsın. Herkes hata yapar kınamamak lazım zaten hatalar olgunlaştirir ama sizde nebze bundan yok laylaylom birisin gibi geldi....

Bu devirde böylesi bir erkek, sahiplenmiş, sevmiş, evlenmiş, el bebek gül bebek bir hayat
Ama bundan memnun olmayan bir kadın .
Emin olun, o diğer sevdiğiniz olsaydı bunların hiçbiri olmazdı...
Kimseye eziyet çektirmeyin o halde, boşanırsınız.
Çünkü hak etmiyor karşınızdaki eşiniz bunları

ahlak bekçiligi yapmam ama doğru dürüst birliktelik olmamış anladığım kadarıyla.

tüm bunlara neyse diyorum çünkü bana göre şanslısın.

neden dersen şu an eşin olan o kişi seni yüzüstü bırakabilirdi. çocuğu aldırmak zorunda kalabilirdin evlilik dışı çocuk büyütmek zaten çok çok çok zor olurdu.

Aşka sevgiyi boşvermeni yaşadığın hayatta bi şekilde mutlu olmaya çalışmanı öneririm niye dersen 8 yıllık ilişkinle evlenseydin belki adam hödük çıkacaktı. biz evlilik öncesi ne diller döken neler yapan erkeklerin öküze dönüştüğünü gördük okuduk.

allah nasip ederde cocuğunda olursa sana meşgale olur. şu an bu şartlar altında eski sevgilinin olacağını düşünmek yerine tam tersini düşünmelisin.

evlilikte hiçbir zaman Aşk devam etmiyor bi zaman sonra birçok şey monotonlaşıyo ve amaaann çocuğuma babalık bana kocalık yapıyor öyli böyli yuvarlanıp gidiyoruz moduna giriyor.

Her şeyi geçtim sonunda niçin biz beddua yiyoruz onu anlamadım yahu. Biri bi suç işlediğinde sizin de olur inşallah tarzında konuşması yok mu beni benden alıyor

Bence sen o ezik Vs. diye bahsettiğin adamın ne kadar "karakterli" biri olduğunun farkında dglsin..
Banane ne halin varsa gör diyen erkekleride okuyoruz burda..
Bence eşin karakterli bir şahsiyet üstelik ne kadar çirkin,sevimsiz V.s olsa bebeğinin babası daha ılımlı anlatılabilinirmiş konu..
Velhasıl eşini haketmeyen kişi sesin bence uslup berbat,saygı yok,sevgi zaten hiç olmamış yazık adama ve bebeğinize.

İstemediğin ot burnunun dibinde biterse siz eminimki eşiniz çirkin diye utaniyorsunuz veya sevemiyorsunuz ama yakışıklı olsaydı eminim ki aşık olurdun.Bak ne kadar iyi insanlarmis.El bebek gül bebek yaşatıyor adam seni iyi bir insan bebeğin geliyor daha ne istiyorsun demekki o sevdiğin adam hakkına hayırlı değilmiş. Sevdiğinle evlenir dayak yerdin 5 parasız Gezerdin işte bu beğenmediğin hayatın hayalini kurardin hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…