Hayatta herşey gelebilirmiş başına insanın

Evlenmeden once beraber oluyorsam, korunurdum. Ve 3.5sene boyuncada korundum, cocuk isteyene kadarda korunucam. Sorumlulugunu alamayacaginiz seyin altina girmeyecektiniz. Simdi 2.sinif kocaniz, istemediğiniz bi cocuk, aklinizda baska biri ortada kalmaniz tamamen kendi sucunuz.

Bu arada 1.sinif insanlarin tasidigi nitelikleri cok merak ettim. Aciklayabilir misiniz?

Ekleme.yapmak istiyorum: karsindaki karninda cocugunla seni birakan ya da aldirmaya zorlayan zengin herifin teki olsaydi 1.sinif olurdu herhalde

İnsanlar eylemlerinin bedelini bir şekilde oderler. Ben de odedim ve oduyorum. Sizin bedeliniz de çok iyi bir eş ve aileye sahip olmakmis. Çok büyük bir bedel gerçekten. Aşk evliliği olmamis bir de. Çok üzüldüm. Halbuki aşk bir omur suruyor. Aşık olarak evlenilen evlilikler de olaganustu ilerliyor. Yazık gerçekten bu çok ağır bir bedel olmuş. Bi çay koyun iyi gelir.

Yalnız ortada bir mağdur varsa o da esinizdir. Siz değilsiniz. Sevilmediği bir evliliği surduruyor. Ona evlenmeden önce seni sevmiyorum ama mecburen evleniyorum demediyseniz size değil ona üzülürüm ben.

Sevişmiş, bir şanssızlık eseri hamile kalmış, tercihinizi evlenip doğurmaktan yana kullanmışsınız. Hepimiz tercihlerimizin sonucunu yaşıyoruz. Sizinki de bu yönde olmuş. Buraya kadar her şey normal.

Ama eşinizi böyle hor görüyor olmanız çok rahatsız edici. Bilse ne kadar üzülür kim bilir.

Yeniden bir karar verip ayrılabilirsiniz, bu ihtimali de bir düşünün bence. Yazık adama.

O şekilde hamile kalmam imkansizdi derken neyden bahsettiniz tam bir ilişki olmamış miydi?

Zamanla secersin eskiyi düsünme

Şu durumuna başta okuyunca üzüldüm fakat son cümleye gelince sende ki ön yargıyı görünce üzülmekten vazgeçtim

soyle dusun belkıde senın ıcın hayırlısı budur... bazı seylerın kıymetı kaybetmeden bılınmezmıs.. esın senı sevıyorsa ve deger verıyorsa bak sende bırlıkteyken ıyı vakıt gecırıyormussun o zaman sende esıne aynı degerı sevgıyı ver... sevmek ıstersen sevebılırsın sadece farklı gozle baktıgın ıcın esıne yanasamıyorsun... rabbıme de dua et kotu bır es kotu bır aıle de olabılırdı o zaman olmek degıl yok olmak da ısteyebılırdin...

Altına imza mı atıyorum

sevmediğin adamla birlikte nasıl oldunuz yahu? bence sevmeye çalış ne bilim sanki biraz abartıyosunuz.

birde sondaki cümle ve gülücük ifadesi çok itici olmuş.

katlıyorum bende kendı yorumum da demek ıstemedm sevmedıgı bır ınsanla hem bırlıkte olup hamıle kalmak hem onunla vakıt gecırmekten vazgecememek hem de arkadaslarıyla tanıstırmaktan utanmak... rabbımın buyuk ımtıhanı ....

sureklı gulucukler
cok itici

2. sınıf derken sınıf öğretmenliği bölümünde 2. sınıfta demek istedim , bi sürü kişi yok mesleğini beğenmiyomusun yok 2. sınıf adam falan yazmış ağzım açık okudum yorumları .. Sonra baştan açıklama yapıncada alınıyor insanlar.. Hele şu son cümlen beddua diyen arkadaşlara hiç lafım yok.. Allah aşkına bu kadar mı anlayışsız bir toplum olup çıktık.. Evet ezik yerine sevemiyorum deseydim keşke , bu seferde sevmediğin adamla nasıl yattın oluyor tabi.. Anlayacağınız ben ne desemde ne yazsamda zaten hiçbişey değişmeyecek , insanlar anladıkları düşündükleri gibi yorum yapacak.. Sen yaşadığınla kalacaksın.. O yüzden tüm samimiyetimle diyorum umarım bunları gerçekten yaşamazsınız... Kendimi iyi hissetmeye de ihtiyacım yok zaten naparsam yapayım ben rezil , berbat bi kadınım.. Sizde haklısınız ne diyeyim..He gülücükte yasak tabi böyle durumda ağlayan üzülen smileyler koymalıyım yoksa her gülücük smileyli cümlemde herkesin kızına torununa beddua ediyorum.. Ne diyeyim bundan sonra Allah hakkımda hayırlısını versin.. Kendi kendimi teselli edeyim bari..

elinde belınde mı?

Ben olsam aldirirdim
Ama siz seçimini yapmışsınız. Hayırlısı olsun

sanirim Allah seni pekte hak etmedigin bir lutufla odullendirmis.
sanirim su durumda hak ettigin muamele, bu cocukta nerden cikti zinhar istemeyiz boyle kizi diyen bir aile ve cocuk bendenmi bakalim diyen bir sevgiliydi.
sonra doktor ofisinde cocugunu aldirmak zorunda kalan bir sendin.
ama ne guzelki hic biri olmamis, onca eziklemene ragmen sevgilin seni terk etmemis ne sansliymissinki ailesi seni kabul etmis gulluk gulistanlik evlenmissin.
geriye kalan tek sey senin dizini kirip sukredip oturman.

Ezik mi? Karşınızdaki adam ve ailesi gayet asil. Siz dua etmelisiniz bence. Genelde bu durumlarda erkek aileleri , kıza pek iyi sıfatlar yakistirmazlar.
Yaşınız gereği sanırım tutkulu bir aşk ariyorsunuz. Hayat öyle tutkuyla geçmiyor. Huzuru secmissiniz bence huzurunuzu bozmayin.
Sevmeye çalışın eşinizi. Ezik olmadığını kabul etmekle başlayın. Sevgi sonradan da oluşabilecek bir şey.
Sevgi neydi? Sevgi emekti. En güzel filmlerdendir ve filmden de öte bir gerçek

Olacağı varmış bebeğinin.dünyada rizki varmis gelmis hosgelmis
Esinizi sevemiyorsaniz boşanın
Bu kadar basit.

Ben inanmadım bu konuya. Bir kadının hiçbir şekilde sevmediği, beğenmediği, "ezik" diye aşağıladığı bir adamla birlikte olup ondan bir çocuk yapacağına inanmıyorum. İnanmak istemiyorum, bir kadın bu kadar değersiz göremez kendini bence.

soylediğin cumlelere gore cevap veriliyor. Sevmiyorum yazdığında sana cevap ne yazılabilirdi ki.. Keşke insanları bu kadar eleştriceğine azıcıkta kendine baksn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…