- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
arkadaşlar nası oluyor da bazı insanlar içlerinde fesatlık olsa bile hayatları hep güllük gülistanlık olabiliyor? bu insanların hayata bakış açısı nedir kendilerine ne gibi planlar yapıyorlar ki karşılarına bi sorun çıkmıyor çıksa bile bakıyorum bi yolunu halledip çıkmış oluyor. sen toplum onu kötü kalpliliğinden dolayı dışlar sanırken bu sefer sırf gücü elinde olduğu için etrafı dolu oluyor. merak ediyorum gerçekten? benden büyüklere sorduğumda elbet tökezlerler tökezliyorlar diyorlar ama ben buna inanmıyorum hiç etrafımda görmedim. sizin görüşünüz nedir?
Kısaca "kötüler" diyeceğim, hesap gününde yaptıklarının cezasını göreceği için, farkında olmadan da olsa yapmış oldukları iyiliklerin mükafatını burada görürler Allah ın adaleti gereğince. İyilerin de tabiri caizse işlerinin görünürde ters gitmesinin sebebi yine aynı kaynaktan geliyor. İstemeden ya da isteyerek yapılan hataların bedeli burada ödeniyor ki (tabi bazen bunun kişinin mertebesinin yükselmesi gibi farklı hikmetleri de olabilir) hesap gününde yalnızca mükafatları kalsın.arkadaşlar nası oluyor da bazı insanlar içlerinde fesatlık olsa bile hayatları hep güllük gülistanlık olabiliyor? bu insanların hayata bakış açısı nedir kendilerine ne gibi planlar yapıyorlar ki karşılarına bi sorun çıkmıyor çıksa bile bakıyorum bi yolunu halledip çıkmış oluyor. sen toplum onu kötü kalpliliğinden dolayı dışlar sanırken bu sefer sırf gücü elinde olduğu için etrafı dolu oluyor. merak ediyorum gerçekten? benden büyüklere sorduğumda elbet tökezlerler tökezliyorlar diyorlar ama ben buna inanmıyorum hiç etrafımda görmedim. sizin görüşünüz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?