hayatta hiç tökezlemeyen insanlar?

Onlardan o kadar çokki.Çok iyi gözlemlıyolar ve saklıolar kendılerını.Birde ne oluo bılıomusun.Ornek verıorum evlenıo ya karsısındakıne kendını melek gıbı gosterıyor.Sana davrandıgı gıbı karsısındakıne davranmıyor.Bızde olmayan seylerı duzeltmeye calısıoruz.Ama onlar öle değil sorunsuz bırını alıp ugraşmıyolar.Sanırım stratejı yapıolar.Bılmıorum rast gıdıo ıslerı.Fazla zekalılar sanırım.

Benim boyle tanidiklarim var, isleri tikit tikir giden. Insan bazen neden o oyle de ben boyleyim diyor evet. Ama herkesin hayati kendine

Benim cevremdeki insanlarda muhtemelen böyle dusunuyorlardir dışarıya asla yansıtmam. Birisiyle tekme tokat dövüştüm diyelim. Ya da birisi yanımda bir kaza gecirdi diyelim. Sonra gider ailemin veya arkadaslarimin yanında otururum,hicbirsey anlamazlar. Senin neyin var diye sormazlar
Bazi insanlar vucut dilini iyi kullanir ve duygularını iyi kamufle eder.
Bir de bazı insanlar,kullandiklari kelimelere dikkat ederler. Mesela hayırlısı demezler. Hayırlısı diyen insanlarin hayatlarina bakabilirsin. Dualari kabul olmuştur ama mutlu değillerdir mesela. E çünkü hayırlısını istediler hayırlısı na da tahammul edemediler.
Ya da Allah bana sabır versin diyorlar. Sabır dan önce kötü birsey olcak ki sen buna sabir edesin gibi.
Aynı sekilde. Bazı insanlar göstermeyi de severler. Olmayani oldurturlar yani mesela sosyal medya

Icleri fesat olabilir,ya da siz oyle gormus olabilirsiniz ama o fesatliga ragmen cokta iyilik yapmista olabilirler.Dua almışlardır.
Benim işlerim genelde iyi gider,rast gider. Kötü gittiği donemler de olmustur çünkü agzimdan cikani kulagim duymamistir ya da negatif enerjimle oklari kendime cevirmisimdir.
Genel olarak pek cok amacima ulaştım
Siz yeterki isteyin olmaz diye birsey yok ki

uzun vadede mi tanıdın kısa dönemlik hayatlarına mı şahit oldun
ben daha uzun vadede böyle birisine denk gelmedim çünkü

Katiliyorum kelimeler cok onemli hayirlisini kaldirabilir miyiz hayirlisi evliya duasi diye okumustum hayirlisi diye degil iyisi olsun diyecegiz. Ki zaten olan bizim hayrimiza olacak her seyin iyisi sabir dilemek yerine yasanan kotu olayin uzuntunun rabbimden iyiligini mukafatini istemek

Evet bunu soylemek istemistim fazla detaylandirmadim dini konu konusmak yasak oldugu icin,cok dogrusunuz .
Yarin benim icin zor bir gün olabilir mesela ama cok guzel seyler düşünüyorum . Bazi imgelemeler de önemli sonuçta neye inanirsan ona dönüşüyorsun bu hayatta

Yaaa yasak mi bildigim iyi oldu tesekkurler

Bunlardan biri de benim. Gerek maddi gerek manevi iyi durumdayız çok şükür.
Karşıdan görünen bu ama hepsinde bir emek saklı. Parayı iyi yönetmek, çalışıp iyi meslek sahibi olmak vs.
Bir de küçük şeylerle mutlu olur ve uzun uzadıya bir şeyi kafama takmam. Çünkü ona saplanmak güzellikleri engeller.
Olumlu düşünürüm ve olumlu şeyleri çekerim genelde. Yaşadığım her anın kıymetini bilerek yaşarım genelde.

hayatına az ınsan alacaksın alsan bıle saygılı ve sevıyleı olacak.samımıyete ızın vermiceksın.o zamn hiç üzülmezsin.

Kötüler iyilerin değerini ortaya çıkarmak için var. İyilik sınanmaya değer olan; kötü ise kötü yani ne olduğu belli,sınava imtihana gerek yok bu dünyada. Tüm sınavını imtihanını bu dünyada veren daha şanslıdır çünkü diğer boyuta temiz geçebilir, sınav veremeyen ebedi boyutta verecek sınavını.

Ben de tüm arkadaşlarımdan önce çalışmaya başladım. En önce ben yükseldim. Ama hem işte hem özel hayatta birçok sıkıntı çektim. Hepsi yuvası düzenini kurdu, ben boşandım, işimden de çok yorgunum, iş değiştirmek istiyorum. Yani dışardan iyi gibi görünen her şey iyi olmuyor.

Kimse kimsenin hayatıyla kendini karşılaştırmamalı bence, herkesin yolu farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…