- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 35
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Çok haklısın ve öylelerine hiç birşeyde olmuyor kendi çevremdende görüyorum gayet mutlu mesut hayatlarında hiç bir pürüz olmadan yaşıyolar.bi akrabamız vardı düşüp kalkmadığı kimse kalmadı erkeklerle sırf parasını yemek için gezerdi içki masaları barlardan çıkmazdı. çook ta mutlu evlendi kocasıda deli gbi seviyo bi dediğini iki etmiyo evinin karısı oldu gitti.şans olcak iştearkadaşlar nası oluyor da bazı insanlar içlerinde fesatlık olsa bile hayatları hep güllük gülistanlık olabiliyor? bu insanların hayata bakış açısı nedir kendilerine ne gibi planlar yapıyorlar ki karşılarına bi sorun çıkmıyor çıksa bile bakıyorum bi yolunu halledip çıkmış oluyor. sen toplum onu kötü kalpliliğinden dolayı dışlar sanırken bu sefer sırf gücü elinde olduğu için etrafı dolu oluyor. merak ediyorum gerçekten? benden büyüklere sorduğumda elbet tökezlerler tökezliyorlar diyorlar ama ben buna inanmıyorum hiç etrafımda görmedim. sizin görüşünüz nedir?
Kesnlkle :) doğruuuBöyle insanlar olumsuzluk içeren bişi yaşadıklarında çevredekikerine söylemez ki :)
Var çevremde açık verdikleri halde tuzum kuru diye dolanıyorlarKesnlkle :) doğruuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?