- 7 Ağustos 2015
- 16
- 8
- 1
- Konu Sahibi gweyr aineldiel
-
Belki haklısınızdır ihmalkarlık olabilir ama ben bilmiyordum belli bir zaman olduğunu vermezsem hakkımı kaybedeceğimi bilmiyordumSizin ihmalkarlığınız da var biraz zannedersem. Ama olan olmuş, şu an yakınmak yerine bu durumu avantaja çevirebilirsiniz. Bu durumu yaşayan bir yakınım vardı. Mesela bölüm değişebiliyorsunuz. Pes etmeyin hemen.
Bir musibet bin nasihatten iyidir. İradeli olun , kararlı olun eğitiminize kesinlikle devam edin.
Bende öyle zannediyordum ama tek ders değil bir kaç ders çıktı karşıma bölüm değiştirdim değiştirince de görmediğim dersler zorunlu olarak karşıma çıktıTek dersten kaldıysan diploma almak için kaydını yaptır.Liseler yapıyor mu tam bilgim yok ama büroları oluyor sanırım ordan da yapabilirsin kaldığın o tek dersten sınava girer geçersin olur biter ayrıca sınav test seklinde sanırım kolay geçersin. basarılar.
bölüm değiştirdiğinde kayıt ekranına ders isimleri nasıl düşmedi çocuğum ?Bende öyle zannediyordum ama tek ders değil bir kaç ders çıktı karşıma bölüm değiştirdim değiştirince de görmediğim dersler zorunlu olarak karşıma çıktı
Tek ders değil bir kaç ders çıktı karşıma zorunlu gözüküyoraçık öğretim bürosuna gidip tek ders sınavına girmek istediğini söyle ,bu kadar endişelenecek kendini kahredecek bişey yok
yavrum şunu adam gibi anlat bakayım önce,hangi bölümdeydin ,hangi bölüme geçtin ,toplam veremediğin ders sayısı ve isimleri neler .. ha bi de kaç yıldır okuyosunTek ders değil bir kaç ders çıktı karşıma zorunlu gözüküyor
Düştü ekrana bir derste değil toplam 12 zorunlu dersim var meslek lisesiydim düz lise gibi değildi görmediğim bazı dersler vardıbölüm değiştirdiğinde kayıt ekranına ders isimleri nasıl düşmedi çocuğum ?
İmam hatip lisesindeydim açık liseye geçtiğimdede 8 din kültürü dersi ve 4 ingilizce çıktı karşıma zorunlu olarak 22 kredi kalmışyavrum şunu adam gibi anlat bakayım önce,hangi bölümdeydin ,hangi bölüme geçtin ,toplam veremediğin ders sayısı ve isimleri neler .. ha bi de kaç yıldır okuyosun
yavrum bölüm değiştirdiğin an ekranına düşmesi lazım ,öyle tek sınava gittim orda gördüm gibi bi saçmalık olamaz... şu bölümünü ve ders isimlerini bi söyler misin bana kredilerine bakayımDüştü ekrana bir derste değil toplam 12 zorunlu dersim var meslek lisesiydim düz lise gibi değildi görmediğim bazı dersler vardı
Sınava falan girmedim bölümümü değiştirdim ekrandan baktım ve 12 zorunlu dersim vardı 8 din kültürü 4 İngilizce din kültürü kerdisi 1 ingnin kredisi 2 toplam 16 kredi oluyoryavrum bölüm değiştirdiğin an ekranına düşmesi lazım ,öyle tek sınava gittim orda gördüm gibi bi saçmalık olamaz... şu bölümünü ve ders isimlerini bi söyler misin bana kredilerine bakayım
geçmiş olsun ,çok geç kalmadan mebe gidip durumu izah et , bari açık öğretim kayıtlarını kaçırmaSınava falan girmedim bölümümü değiştirdim ekrandan baktım ve 12 zorunlu dersim vardı 8 din kültürü 4 İngilizce din kültürü kerdisi 1 ingnin kredisi 2 toplam 16 kredi oluyor
Sağol kaydımı yaptırdım zaten teşekkürlergeçmiş olsun ,çok geç kalmadan mebe gidip durumu izah et , bari açık öğretim kayıtlarını kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?