buna benzer birşey bende yaşamıştım yıllar önce. 6 yıllık bi ilişkim var ve 4. Yılımızda aynı bende bu yaşadıklarını yaşadım.sevgilim umursamaz keskin cevaplar verir ayrılmaktan ve beni kaybetmekten hiç korkmayan bi adam olup çıkmıştı. O kaçıyor resmen ben kovalıyordum. Tam 2 ay sürdü. Acaba bi sorun mu var bi derdin mi var dedikçe daha çok öfkelniyor saldırıyordu bana. Sonunda ne oldu biliyormusun. Ucundan başka bi kız çıktı. Fatura dökümanını kendi mail adresime yönlendirdim ve aramızın bozulduğu zamanlarda başlayan bi muhabbet serisi. Terkettim tabi. Sonra neler yapmadı. Mesajlarının içerigine kadar getirdi önüme. Kızla benimle ilgili konuşmalarını kayıt edip mail olarak atmalar vs vs 3 ayımızda böyle duygusal hiç bişey yaşamadıklarına dair kendini ispatlama çalışmalarıyla geçti. Sonucunda affettim tabi.
O günden beri de artık o degil ben umursamaz ve çekimserim eyvallahım yok. Oyun tersine döndü yani.
Demem o ki, sevgilimin bunu neden yaptın dediğimde bana verdiği cevap, insan bazen nerden sıcaklık alırsa oraya yönleniyordu. Altından bişeyler çıkabilir yani belki çıkmazda ama sen yine gözlerini üstünden çekme. Canını sıkma eninde sonunda herşey ortaya çıkıyor. Umarım en kısa zamanda çözersiniz durumu.