Konu sahibesi ben bir onceki konunuzu da okumustum. Bunu soylemek bana dusmez eminim ama bence bu adam size deger vermiyor ve siz de bunu icten ice biliyorsunuz.
Yazdiginiz seyler bana bir iccekisme gibi geldi, yani siz de durumun farkindasiniz, ama bir cozumunuz yok. terk etmek gibi bir dusunceniz yok, adamin duzgun davranmasini istiyorsunuz ama adamin sizinle fazla ilgilenmedigini de biliyorsunuz.
Sizin yerinizde olsam terk ederdim. Onceki konunuzdan anladigim kadariyla siz kendinizi begenmiyorsunuz, yas yuzunden de baskasini bulamam yalniz kalirim seklinde cekinceleriniz var. Ben sizden bir yas kucugum, inanin yasla ilgili ayni korkular bende de var ama size ilgi gostermeyen bir adamla mutlu nasil olabilirsiniz? Sevgililerinin deger verdigi, ozen gosterdigi, gozunun icine baktigi kadinlari gordugunuzde hayiflanmayacak misiniz?
Bir sureligine en azindan adami arayip sormayin, bakalim geri arayacak mi? Kafanizi dinleyin derim, ne adami ne baska seyleri dusunun. Arkadaslarinizi arayin, bulusun, evde kitap okuyun, yuruyuse cikin.......ne bileyim, kendinizi yipratmayacak sekilde biraz zaman gecirin.
Yazdiklarim umarim sizi uzmemistir, ama bu adamla ilgili 2. konunuz oldugu icin artik yazma ihtiyaci hissettim.