• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta yalnz gibi hissetiyorum kendimi

17 yaşındasın canım;
Bunların %80i ergenlik döneminde olmandan kaynaklanıyor.. Her söyledikleri, her yaptıkları batıyor sana.. Bundan bir 5 sene sonra o kadar farklı duygular içinde olacaksın ki, buna sen de şaşıracaksın.. Senin yaşındayken çoğumuz bunları hissettik çünkü.. Senin tek yapman gereken derslerine çok çalışıp iyi bir üniversiteye girmek olmalı.. Uzaklaştığın zaman onları daha iyi anlayacaksın buna eminim..

bilmem kader neyi gösterir tabiki şuan tek düşündüğüm şey oo bi hedefim var ailem karşı cıksada ama hani insan yanında birilerini istiyo destek olarak hakaret etmek yerine:bbo:

bilmem kader neyi gösterir tabiki şuan tek düşündüğüm şey oo bi hedefim var ailem karşı cıksada ama hani insan yanında birilerini istiyo destek olarak hakaret etmek yerine:bbo:

o kadar gençsin ki bütün bunlar geçecek ve sen yıllar sonra bu yaşadıklarına gülüp geçeceksin. Ne kadar şanslısınki yanında ailen var belki sana karşı davranışları yanlış ama onlar yine de emin ol seni çok seviyorlardır.

canım öncelikle çok üzüldüm ama her ailenin eksik tarafları vardır,iyi noktaları görmeye çalış
kendinle yanlız kalmamaya çalış,yanlız kaldığında kitaplar oku kendinle değil dış dünya ile ilgilen herşeyin düzeldiğini göreceksin sana bişeyler dediklerinde sus ve başka bir odaya geç yani bilemiyorum tabi görmeden yaşamadan anlayamam ama aklıma ilk olarak bunlar geldi.

geçecek canım herşey geçecek azcık sabret

Ah kıyamam sana,bir kere bu düşünceleri at kafandan...
sen onların canısın,kanısın,nasıl fazlalık olduğunu düşünebilirsin...
bak tatlım,sadece anne ve babanın olacağı bir ortam hazırla ve
onlara aynen buraya yazdığın gibi anlat içindekileri...
bilsinler içinde esen fırtınaları,
ailenin gerçekten çok hatası var,anlattığına göre....
ama hayattan bıkmak için daha çok küçüksün,
sen hayatının baharındasın,cıvıl cıvıl,neşeli
hayat dolu olman gerekirken,içini karartıp,
kendini herşeyden uzak tutup,üzülmek bence yapmaman gereken şeyler...
ailenle konuş mutlaka...
sevgiler...

Ah kıyamam sana,bir kere bu düşünceleri at kafandan...
sen onların canısın,kanısın,nasıl fazlalık olduğunu düşünebilirsin...
bak tatlım,sadece anne ve babanın olacağı bir ortam hazırla ve
onlara aynen buraya yazdığın gibi anlat içindekileri...
bilsinler içinde esen fırtınaları,
ailenin gerçekten çok hatası var,anlattığına göre....
ama hayattan bıkmak için daha çok küçüksün,
sen hayatının baharındasın,cıvıl cıvıl,neşeli
hayat dolu olman gerekirken,içini karartıp,
kendini herşeyden uzak tutup,üzülmek bence yapmaman gereken şeyler...
ailenle konuş mutlaka...
sevgiler...

çok farklı bi aile benimki hani eet annemle belki knouşabilirim ama babam ölee oturup dinliycek biri diil aslında belki benmde hatalarım vardır ama böyle yapmamaları lazım ben faslasıyla duygusalım üzüldüğümde bişeyi kafama taktığımda ilaç içip yatıyorum nedir dülüp bayılmıyım bişiy olmasın die..bunları bile bile üstüme gelmemeleri lazım yada bağırarak düzgün bi şekilde anlatmaları lazım neyse umarım dediğiniz gibi olur çok tşk ederim iyi geldi burası:):çok üzgünüm:

Canım hayat öyle garip bir kavram ki. birgün bir olaya yada kişiye deli gibi kızgın olursun.o dönem sanki hiç geçilmeyecekmiş,hayatın o anlardan ibaretmiş gibi gelir. sonra üstünden sular akar bir dönüp bakarsın ki kızgınlıklarının gereksizliğini görürsün. yada kızgınlıkların gerçekten haklıdır ama affetmeyi öğrenmişsindir. sadece offlamayla ahla karısık tatlı bir gülümseme olur yüzünde.
herzaman içinde bulundugun duruma şükret.hiçbirzaman Allah beterinden sakınsın demeyi ihmal etme.
Aileni değiştiremezsin. aileni yoksayamazsın. nefret etme hakkın var tabikide ama nefret insanın kendisine cok büyük zarar verir. içinde olumsuz duygular barındırma.

Bazen insana ağır gelir ama mutlaka senden daha mutsuz ve umutsuz olan insanlarla kıyaslamalısın kendini..
Birde sana tavsiyem kendine bu duygularını ve yenikliğini kabullendirmek yerine değişmeye çalış
yeri gelsin üç maymunu oyna yapamıyorum deme
kimse benim gibi hayata bakamaz deme kimse beni anlayamaz deme
niye biliyomusun çünkü emin ol bu kelimeleri hayatında herkez kullanıyor bir dönem
herşeyde bi hayır vardır bunu kulak ardı etme
şu anda herşey anlamsız gelsede bi amacının olmadığını düşünsende atlatacağına inandırmalısın kendini
çünkü yüzüne güneşin nerden vuracağı belli olmaz yasemincim
her zaman hayat bizi değiştirmez bazende yaptıklarımızla biz hayatımızı değiştiririz
sadece kendine olan özgüvenini yüksek tutmaya çalış..

bence desteği başkalarında aramak yerine içindeki derin güçte bulmalısın ayakların üstünde durmalı
ve herkesin ne kadar yanıldığını ispat etmelisin...

Bazen insana ağır gelir ama mutlaka senden daha mutsuz ve umutsuz olan insanlarla kıyaslamalısın kendini..
Birde sana tavsiyem kendine bu duygularını ve yenikliğini kabullendirmek yerine değişmeye çalış
yeri gelsin üç maymunu oyna yapamıyorum deme
kimse benim gibi hayata bakamaz deme kimse beni anlayamaz deme
niye biliyomusun çünkü emin ol bu kelimeleri hayatında herkez kullanıyor bir dönem
herşeyde bi hayır vardır bunu kulak ardı etme
şu anda herşey anlamsız gelsede bi amacının olmadığını düşünsende atlatacağına inandırmalısın kendini
çünkü yüzüne güneşin nerden vuracağı belli olmaz yasemincim
her zaman hayat bizi değiştirmez bazende yaptıklarımızla biz hayatımızı değiştiririz
sadece kendine olan özgüvenini yüksek tutmaya çalış..

kendime bile artık güvenemiyorum ayakta duramıyorum bazen tamam başacıkıcam diyorum ama gene pes ediyorum yapamıyorum sanırım:1no2:

Back
X