- 16 Nisan 2008
- 5.451
- 14.773
- 773
- Konu Sahibi Umutumut82
-
Profiliniz kapalı,eski konularınıza ulaşılmıyorEski konularimda da bazilari yazar.
Seni çok iyi anladım, ama erkek diye iç rahatlığı ile arkanı döndüğün çocuğun başına daha fena işler gelebilir. Allah korusun. Bu korkun yersiz.Ben kız cocuğu olarak çok zor bir çocukluk ve ergenlik geçirdim. Eski konularimda da bazilari yazar. Anlatamadiğım izah edemediğim korkularım var . Kendime çok kıziyorum
sebep ne bu kadar sizi strese sokan kız yada erkek fark edermi evlat yani bunun cinsiyetle ne ilgisi var rabbimden hayırlısını sağlıklısini dilemek varken.Slm forumun güzel bayanları. Linç edilmekten korktuğum için ,bu konuyu açıp açmamakta çok kararsızdım. Ama kendim çözemiyorum ve kimseyede anlatamıyorum.
Benim 6 yaşında bir oğlum var . Ona hamileliğimdede hep oğlum olsun istemiştim. Doktor kızın olacak der diye zangır zangır titrerdim. Cinsiyeti öğrenince rahatlamiştım
Simdi 5 yıllık uğraşın sonucunda şükürler olsun hamileyim. Ve yine hamileliğin başından beri hep erkek çocuk olsun diye dua ettim. Hatta gebeliği planladim ovulasyon testine göre gebe kaldim. 10 gün önce kızım olacağını öğrendim. ve çok huzursuzum . eşime ogluma kimseye söylemedim kızım olacak diye.Bazen cok iyi hissediyorum bazende panik oluyorum. Bir yandanda çok korkuyorum zaten gebeliğim riskli . Benim bu düşüncelerim yüzünden bebegimi kaybetmekte istemiyorum. Sizce uzman desteğimi almalıyım.
Marifet diye düşündüğünden değil muhtemelen ki kendi de ara yorumlarda üstü kapalı açıklamış öyle olmadığını.Aynı rahmetli babannemin kafası. Erkek doğurmak büyük marifet gibi anlatır dururdu ama hala var mı böyle ya ? Geçen asırda kalmamış miydi bunlar
Slm forumun güzel bayanları. Linç edilmekten korktuğum için ,bu konuyu açıp açmamakta çok kararsızdım. Ama kendim çözemiyorum ve kimseyede anlatamıyorum.
Benim 6 yaşında bir oğlum var . Ona hamileliğimdede hep oğlum olsun istemiştim. Doktor kızın olacak der diye zangır zangır titrerdim. Cinsiyeti öğrenince rahatlamiştım
Simdi 5 yıllık uğraşın sonucunda şükürler olsun hamileyim. Ve yine hamileliğin başından beri hep erkek çocuk olsun diye dua ettim. Hatta gebeliği planladim ovulasyon testine göre gebe kaldim. 10 gün önce kızım olacağını öğrendim. ve çok huzursuzum . eşime ogluma kimseye söylemedim kızım olacak diye.Bazen cok iyi hissediyorum bazende panik oluyorum. Bir yandanda çok korkuyorum zaten gebeliğim riskli . Benim bu düşüncelerim yüzünden bebegimi kaybetmekte istemiyorum. Sizce uzman desteğimi almalıyım.
Ben kız cocuğu olarak çok zor bir çocukluk ve ergenlik geçirdim. Eski konularimda da bazilari yazar. Anlatamadiğım izah edemediğim korkularım var . Kendime çok kıziyorum
Ya Allah kahretmesin boyle duzeni kendin kac yil ugrastim oldu diyorsun birde ustune kiz oldu diye agliyormusun bu ne simariklik bazen boyle seyler okuyunca sinir oluyorum bu nasil bir tavir
Eminim ki kızınız da sizin gibi bir anneye sahip olduğu için çok zor bir çocukluk ve ergenlik, hatta ek olarak bebeklik geçirecek.Ben kız cocuğu olarak çok zor bir çocukluk ve ergenlik geçirdim. Eski konularimda da bazilari yazar. Anlatamadiğım izah edemediğim korkularım var . Kendime çok kıziyorum
Çok üzülmemek için konunu düzenle.Arkadaşlar öncelikle ben cinsiyetci degilim . Yani erkek doğurmanın marifet olduğunu düşünenlerden değilim . Benim oglum kendi ailemdede tek erkek torun esimin ailesindede tek erkek torun. Hatta eşimin ailesinde 9 torundan tek erkek olani. Esimin ailesi ataerkil bir aile zaman zaman ogluma herseyimiz senin tek erkeksin adamsin vs konusmalarina bile izin vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?