- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
amacım 2 aylık anne karnındaki canı bebeği düşünmekti ama kadınlar o kadar ki bazen erkeklerin niye bunalıp aldattığını daha iyi anladım:)Twitterda gördüklerimi görmeniz ortamı bilmeniz dileğiyle...Kabullensin demedim iyice sorgulasın dedim..Ayrıca eşimi hiç yakalayamadım...çünkü uğraşmadım kendi vicdanına bıraktım umrumda da değil açıkçası çünkü aldatma bedenle değil ruhla yapılır..bedenle yapılan bi anlık hatadır şehvettir...Bu erkek bunu eğer kabullenip susuyorsa geri adım dönüş istemiyorsa bebeği varken düşünmüyorsa zaten o da ayrılmayı dünden istiyormuş bahane olmuş diyorum...Herkesin hakkında hayırlısı diyeyim..
Dilekler falan beddua mı ediyorsunuz anlamadım. Seviyeyi iyice düşürdünüz ama inmeyeceğim.
Fake hesap falan da açmışsınız iyi ki yakalamaya uğraşmamışsınız, bir de uğraşsanız herhalde dedektif falan tutardınız.
Erkek neyi kabullenecek pardon. Aldatan adam aldattığı an söz hakkını kaybetmiştir.
Başka bedenlere dokunmuş bir erkeği sizin mideniz alıyorsa bunu herkesten beklemeyin. İnsanların bir duruşu, gururu, onuru var çünkü. Ve her bebek gururlu, onurlu bir anneyi hakeder.