Hayattaki en büyük şansım dediğim eşim, hamileyken aldattı

amacım 2 aylık anne karnındaki canı bebeği düşünmekti ama kadınlar o kadar ki bazen erkeklerin niye bunalıp aldattığını daha iyi anladım:)Twitterda gördüklerimi görmeniz ortamı bilmeniz dileğiyle...Kabullensin demedim iyice sorgulasın dedim..Ayrıca eşimi hiç yakalayamadım...çünkü uğraşmadım kendi vicdanına bıraktım umrumda da değil açıkçası çünkü aldatma bedenle değil ruhla yapılır..bedenle yapılan bi anlık hatadır şehvettir...Bu erkek bunu eğer kabullenip susuyorsa geri adım dönüş istemiyorsa bebeği varken düşünmüyorsa zaten o da ayrılmayı dünden istiyormuş bahane olmuş diyorum...Herkesin hakkında hayırlısı diyeyim..

Dilekler falan beddua mı ediyorsunuz anlamadım. Seviyeyi iyice düşürdünüz ama inmeyeceğim.
Fake hesap falan da açmışsınız iyi ki yakalamaya uğraşmamışsınız, bir de uğraşsanız herhalde dedektif falan tutardınız.
Erkek neyi kabullenecek pardon. Aldatan adam aldattığı an söz hakkını kaybetmiştir.
Başka bedenlere dokunmuş bir erkeği sizin mideniz alıyorsa bunu herkesten beklemeyin. İnsanların bir duruşu, gururu, onuru var çünkü. Ve her bebek gururlu, onurlu bir anneyi hakeder.

Kardesim var ama kucuk o da. Henuz kimseye anlatamadim cevremden ama yarin terapistime gidiyorum. Once ona anlatip sonra adimlarimi atmam daha dogru gibi geliyor. O beni en zor zamanlarimda hayata donduren kisidir cunku eminim beni yanlisa sevketmez

En iyisini düşünmussun canım. Çevrenden birilerine anlatsan her kafadan bir ses çıkacak. Once kendi içinde adımlarını hesaplaman daha iyi.

Ben bu kadar israrin sonucunda esim mi acaba diye bile dusundum ister istemez

Bana da hep oyle geliyor böyle konularda affetme konusunda üstlenince :)

Değil mi?? Ancak aldatmış bir erkek "Bütün erkekler aldatır. Kendinizi kandırmayın" diye cümle kurar. Zira Bir kadının söylemesini hala aklım almıyo benim.

Benimle hic iletisime gecmedi evden gittiginden beri. Buraya uye oldugumu biliyor nickimi bilmiyordu ama oysa konudan cok rahat anlamistir

En iyisini düşünmussun canım. Çevrenden birilerine anlatsan her kafadan bir ses çıkacak. Once kendi içinde adımlarını hesaplaman daha iyi.

Bana da hep oyle geliyor böyle konularda affetme konusunda üstlenince :)

Ben de oyle dusunuyorum.
Zaten sorunlar yasayacagim belli cunku anlasmali bosanmayacagim. Fotografi ceken arkadas da kim ne derse desin, amaci ne olursa olsun iyi ki cekmis, elimde bir delil var mahkemeye sunabilecegim.

hayır birde erkeğin doğasında var bıdı bıdısına çok gülüyorum...
bilimsel araştırmalar var bu konuda kadının daha çok doğasında var yani :))

Iste dogasinda varsa ben biraktim gitsin istedigi kadar kisiyle beraber olsun. Ama o arkadasa bunu da begendiremedim, yasayip gorecekmisim

hayır birde erkeğin doğasında var bıdı bıdısına çok gülüyorum...
bilimsel araştırmalar var bu konuda kadının daha çok doğasında var yani :))

tabi ki her erkeğin doğasında var diyecek
kendi kocasını nasıl haklı çıkaracak yoksa
hayır konu sahibine de beddua ediyor bir de boşanacağı için
kocasından alamadığı hırsı
burada çıkarıyor

kadınlar o kadar ki bazen erkeklerin niye bunalıp aldattığını daha iyi anladım:)Twitterda gördüklerimi görmeniz ortamı bilmeniz dileğiyle...Kabullensin demedim iyice sorg

Hayir canım yanlis anlamissin. Aldatılanin hakkini savunanlar yüzünden değil, senin gibilerden cesaret alip aldatıyorlar malesef. Keşke bu düşünce tarzini değiştirseniz de bi nebze birseyler degisse. Keşke bu cümleyi bir bayandan duymasaydim diyeceğim daha kaç cümle okuyacagim acaba.

Twitter'da gördüklerine göre hayatı şekillendirmek de ne tuhafmis. Hayat twitter dan ibaret degil ki sadece ufak bir parçası olabilir.

tabi ki her erkeğin doğasında var diyecek
kendi kocasını nasıl haklı çıkaracak yoksa
hayır konu sahibine de beddua ediyor bir de boşanacağı için
kocasından alamadığı hırsı
burada çıkarıyor

Bence bebegimi bu kadar dusunen insan o lafi etmemeliydi asil. Ben hamile kalmadan once de bendim, ayni dusuncelerdeydim, yine bosanirdim. Ama bundan sonra 'yasayip goreceklerim' bebegimi de etkileyecek, bu nasil bir laf inanamiyorum

Bence bebegimi bu kadar dusunen insan o lafi etmemeliydi asil. Ben hamile kalmadan once de bendim, ayni dusuncelerdeydim, yine bosanirdim. Ama bundan sonra 'yasayip goreceklerim' bebegimi de etkileyecek, bu nasil bir laf inanamiyorum

bebeğinin böyle güçlü annesi varken sırtı yere gelmez hiç takma
klavyesi olan konuşuyor işte karşımdaki alınır mı gücenir mi
zaten hassas demiyor kendi kocasına soramadığı hesabı sana soruyor

Bebeğinizi gram düşünmüyor, sadece güçlü bir kadın görmek bütün ayarlarını bozdu kabullenemiyor.

ablam bir ay önce anne ve baba min yanına geldi boşanmak istiyordu eşi kumar yüzünden herseyin kaybetti ve aldatması da üstüne yıllardır hep çekti ve iki çocuğu var babam bakamam dedi ve ablam geri döndü ondan sonra annem bana bak kızım baban arkanızda değil onun için düşmeyin dedi bu durumda kim arkamda duracak bunca olanlara rağmen babam ablamin arkasında durmamis benim mi arkamda duracak

Aslında ablanla aynı durumdaymizsiniz. Ne güzel beraber bir hayat kurun. Biriniz çocuklarla evle ilgilenir, biriniz çalışırsiniz kreş veya bakıcı olmazsa tabi. Yoksa ikinizde çalışir kimseye de muhtac olmazsınız. Anne babanin ne dediğinin gram degeri yok bu noktada çocuklarini düşünmüyorlarsa. Aslında hic zor değil bu düzeni kurmak.

Aslında ablanla aynı durumdaymizsiniz. Ne güzel beraber bir hayat kurun. Biriniz çocuklarla evle ilgilenir, biriniz çalışırsiniz kreş veya bakıcı olmazsa tabi. Yoksa ikinizde çalışir kimseye de muhtac olmazsınız. Anne babanin ne dediğinin gram degeri yok bu noktada çocuklarini düşünmüyorlarsa. Aslında hic zor değil bu düzeni kurmak.
ne güzel söylüyorsun canım . . insanın içi huzur doluyor .

ablam bir ay önce anne ve baba min yanına geldi boşanmak istiyordu eşi kumar yüzünden herseyin kaybetti ve aldatması da üstüne yıllardır hep çekti ve iki çocuğu var babam bakamam dedi ve ablam geri döndü ondan sonra annem bana bak kızım baban arkanızda değil onun için düşmeyin dedi bu durumda kim arkamda duracak bunca olanlara rağmen babam ablamin arkasında durmamis benim mi arkamda duracak

Böyle ailelere şaşırıyorum gerçekten. Ne yani çocukları evlendirince bitiyor mu ana-babalık?
Hani siz veya ablanız şımarıkça bir nedenden dolayı ayrılmak isteseniz neyse. Kumar borcu diyorsunuz aldatılma diyorsunuz.
Ne diyeyim Allah sizlere kolaylık versin, güzel günler görmenizi nasip etsin. Babanıza da vicdan versin.

Back
X