Hayattaki en büyük şansım dediğim eşim, hamileyken aldattı

Iki senedir susmus simdi niye soylemis o arkadaş acaba?

Esinizle arasi mi bozulmus, kiskanmis mi? Nedir onu buna 2 yil sonra iten?

2 yıl dememiş ki geçtiğimiz nisan ayı demis. 6 ay olmuş yani aldatma olayı olalı...

Onun O şekilde resmini çekip de şans gösteren şahsi da merak ettm doğrusu sizden br beklentisi mi var..Bu yaptığı çok yanlış ..bir de hamileyken söylemesi de çok çok ilginç. .çocuğu aldirman icib yapabilir mi..

Çünkü dinimize göre karı kocanın arasını yapmak büyük sevaptir ..yalan bile söylenebilir .Hal böyleyken durumun bu şekilde olması çok supheci geldi bana..

Ben asla aldatma olayini kaldiramam Tek gecelik te olsa pisman da olsa gozyasina bile bakmam resti cekerim kesinlikle.

Benim basima gelse farkli dusinecegimi sanmıyorum. Yine Ayrilirim yine yine yine. Olsemde askindan gebersemde tahammul edemem.

Senin yerinde olsam bu kadar kararlı ve güçlü olabilir miydim diye düşündüm : yazdıklarını okurken.

O değil ben bu ruh hastasının konularına baktım,hepside üzülüp yorum yaptığım konular çıktı kızlar ,birinde 20 yıllık evli birinde 23 yasında ,amma sallamış

O değil ben bu ruh hastasının konularına baktım,hepside üzülüp yorum yaptığım konular çıktı kızlar ,birinde 20 yıllık evli birinde 23 yasında ,amma sallamış

aaaaa

inan ben de hem de baya üzülmüştüm.

bu da ders olsun bana boşu boşuna üzüldüğüm daha kaç fake konu var burda acaba bdv da takılmıcam :(

hayır arkadaş da baya sorunluymuş demek üzücü fake konudan zevk alıyorsa baya mutsuz ve zavallı bi hayatı olsa gerek kim uğraşır bu kadar

umarım üniversite tezi falan hazırlamıştırda bi işe yaramıştır o kadar uğraşı :)

Okurken ciddi anlamda o kadar üzüldüm ki ne kadar harika bir insan olduğunu düşünürken konunun fake çıkması :cry:

Bu konuyu benim gibi ilk defa okuyup fake olduğunu bilmeden üzülen insanlar olmaz umarım Mune Mune abla bu konuyu kapatabilir belki :KK42:

Back
X