- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
Kızım sen bile bile lades demişsin.Ben lise 2 ye gidiyordum eşimi tanıdıgımda yeni boşanmıştı o zaman , yaşı büyük durmuyor ve kendi ailemde yeterli görmedgm sevgiyi ilgiyi onda görmüştüm belkide bilmiyorum. Lise son seneyi okumadım o yuzden voleybol oynuyordum onu da bıraktım. Şuan açık lisede son seneme devam ediyorum. Ailem özellikle annem istemedi evlenmemi ama dinlemedim salak gibi herseyi tozpembe gördüm :'( şuan çok pişmanım hamile olduguma bile sevinemiyorum yeteri kadar. Evden esimden habersiz markete bakkala yürüyüse bile çıkamam çok kızar arayıp izin almam gerek o da izin vermiyor markete ben giderim diyor yürüyüşte yapmama izin vermiyor buralarda it çakal var vs diye inanın kafayı iycem özellikle annemi arayıp saygısızca konusması beni çok üzdü :'( eşim önceki evliliğide eşim karısını aldattıgı için bitmiş zaten o kadını sevmiyormuş ve 6 yasındada oglu var hafta sonları geliyor bze
Ben lise 2 ye gidiyordum eşimi tanıdıgımda yeni boşanmıştı o zaman , yaşı büyük durmuyor ve kendi ailemde yeterli görmedgm sevgiyi ilgiyi onda görmüştüm belkide bilmiyorum. Lise son seneyi okumadım o yuzden voleybol oynuyordum onu da bıraktım. Şuan açık lisede son seneme devam ediyorum. Ailem özellikle annem istemedi evlenmemi ama dinlemedim salak gibi herseyi tozpembe gördüm :'( şuan çok pişmanım hamile olduguma bile sevinemiyorum yeteri kadar. Evden esimden habersiz markete bakkala yürüyüse bile çıkamam çok kızar arayıp izin almam gerek o da izin vermiyor markete ben giderim diyor yürüyüşte yapmama izin vermiyor buralarda it çakal var vs diye inanın kafayı iycem özellikle annemi arayıp saygısızca konusması beni çok üzdü :'( eşim önceki evliliğide eşim karısını aldattıgı için bitmiş zaten o kadını sevmiyormuş ve 6 yasındada oglu var hafta sonları geliyor bze
Eşim çok istedi bebegimiz olmasını bende istedim genç yaşta anne olayım bilmiyorum inanın... Ama hamileliğimn bile tadını çıkartamıyorum sürekli üzülüyorum hep bi sorun sıkıntı stres yani anlam veremiyorum yasadıklarıma artık ben bunları haketmedim diyorum evet haklısınız kızmakta tabikide erken yasta evlenmemeliydim ama çok sevdim ve şunada emin oldum sevmek yeterli olmuyomus demekki
eşimin beni aldatmadıgına eminim beni seviyor bunuda biliyorum ama inanın çok yoruldum artık bu yaşımda olgunlastım bambaska bi insan oldum
Haklısınız gerçekten ne deseniz.. Ben sizlerle paylasmak istedim anneme anlatmak istemiyorum herşeyi ben sorunları eşimle konusup çözmeye çalısmaktan yanayım fakat o her tartısmada aileleri araya katıyor vs. Bana aylar önce el kaldırdı dövdü annemlere gittim 1,5 ay ayrı yasadıktan sonra barıstık söz verdi tekrarlamayacagına. Sonra barısıp çocuk yaptık ben onun değiştigini gördüm bana karsı artık daha sakin davranmaya basladı. Eve geç gelmez vs. ama dediğim gibi benm konuscak kmsem yok kendmi hep sahipsz gibi hssediyorum buraya o yuzden yazmak istedm
Sen kaçarak mı evlendin?Haklısınız gerçekten ne deseniz.. Ben sizlerle paylasmak istedim anneme anlatmak istemiyorum herşeyi ben sorunları eşimle konusup çözmeye çalısmaktan yanayım fakat o her tartısmada aileleri araya katıyor vs. Bana aylar önce el kaldırdı dövdü annemlere gittim 1,5 ay ayrı yasadıktan sonra barıstık söz verdi tekrarlamayacagına. Sonra barısıp çocuk yaptık ben onun değiştigini gördüm bana karsı artık daha sakin davranmaya basladı. Eve geç gelmez vs. ama dediğim gibi benm konuscak kmsem yok kendmi hep sahipsz gibi hssediyorum buraya o yuzden yazmak istedm
sorma bunu sorma adamı topa tutuyolar sonra sormaaaaBirde söylemedn geçemiyeceğim 20 yaşında kızsın evlenmiş boşanmış adamla neden evlendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?