Hayattan beklediklerim ve yaşadıklarım tam tersi...

Kızım sen bile bile lades demişsin.

Canim , hamileligin etkiside var sende . CAnini sikma bebegini dusun. Oyleydi boyleydi demenin faydasi yok. Anladigim kadariyla esin sert bir adam . Zamanla duzelir , tecrube konusuyor ben 14 yillik evliyim neler yasadi m anlatamam ama duzeldi benimki . Sabret guclu ol.

Eşini aldatan bir adamla bile bile nasıl evlendin?

gerekçesi de o kadını sevmiyormuş zaten mi

bir gün sana olan sevgisi bittiğinde seni aldatırsa gayet normal karşılayacaksın yani

Eşim çok istedi bebegimiz olmasını bende istedim genç yaşta anne olayım bilmiyorum inanın... Ama hamileliğimn bile tadını çıkartamıyorum sürekli üzülüyorum hep bi sorun sıkıntı stres yani anlam veremiyorum yasadıklarıma artık ben bunları haketmedim diyorum evet haklısınız kızmakta tabikide erken yasta evlenmemeliydim ama çok sevdim ve şunada emin oldum sevmek yeterli olmuyomus demekki

zaten burda hep okuyorum adamların evlilikleri karıları onları aldattığı için bitiyor. bir de eski karılarından dinlemek lazım tabii..

bak sana dediğim gibi, o yaşlarda her şey toz pembe. liseyi bırakmışsın, voleybolu bırakmışsın. ailen görmüş ama dinlememişsin.

keşke şimdi 16 yaşında olanlar okusa yazdıklarını da feyz alsalar.

hamileyim doktor yürümen lazım dedi diye söyle bari.
en azından çıkıp bir hava alırsın ne diyim.

Basindan bir evlilik gecmis bir de cocuk sahibi olmus koskoca bir adam lise ogrencisine nasil o gozle bakar!!! Hadi sen cocuktun saftin, koca herif kucucuk kizi sevgili yapmaya, koluna takmaya utanmadi mi? Resmen subyancilik bu benim gozumde, hic kusura bakma, kizima 16 yasindayken 27 yasinda dul cocuklu bir adam musallat olsa katil olurum, net.

Ben sana soyleyeyim esin asla seni tek basina biyere gondermez cunku butun erkekleri kendisi gibi saniyor!!!

Kardeşim sırf genç yaşta anne olayım diye buna karar vermen çok yanlış,

karnındaki bebeğe de yazık.

eşimin beni aldatmadıgına eminim beni seviyor bunuda biliyorum ama inanın çok yoruldum artık bu yaşımda olgunlastım bambaska bi insan oldum

eşin seni şuan aldatmıyor olabilir ama ileride aldatmıyacağından emin olamazsın diğer karısını nasıl aldatmış kendin söylüyorsun.

Eminim esinin eski kariaida aldatilmadigindan emindi ama bak ne olmus aldatilmis 6 yasinda ogluyla kalmis aldattigi kocasida 16 lik citiri bulmus evlenmis
Evet canim herseyi tozpembe gormussun ama yanilmissin yazik olmus

Haklısınız gerçekten ne deseniz.. Ben sizlerle paylasmak istedim anneme anlatmak istemiyorum herşeyi ben sorunları eşimle konusup çözmeye çalısmaktan yanayım fakat o her tartısmada aileleri araya katıyor vs. Bana aylar önce el kaldırdı dövdü annemlere gittim 1,5 ay ayrı yasadıktan sonra barıstık söz verdi tekrarlamayacagına. Sonra barısıp çocuk yaptık ben onun değiştigini gördüm bana karsı artık daha sakin davranmaya basladı. Eve geç gelmez vs. ama dediğim gibi benm konuscak kmsem yok kendmi hep sahipsz gibi hssediyorum buraya o yuzden yazmak istedm

işin içinde şiddette var yani

barışıp çocuk yapman en büyük hata olmuş

Sen kaçarak mı evlendin?

Birde söylemedn geçemiyeceğim 20 yaşında kızsın evlenmiş boşanmış adamla neden evlendin?
sorma bunu sorma adamı topa tutuyolar sonra sormaaaakk da bekar olup ikinci evliliğini yapan adamlarla evlenen hatunlarla dolu anlamadım ki bu adamları cazip hale getiren ne ki

Kaynanam ve görümcemlerle görüşüp avmlere falan gitmeme birşey demiyor ama süreklide onlarla olamam ki yaşlarıda benden epey büyük onlarda çalısıyor kendi hayatları var yani beni çok kıskanıyor makyaj kıyafet konusunda ben zaten onu dinliyorum hep sözünden çıkmıyorum ama bebeğim için çok üzülüyorum ... Keşke acele etmeseydim diyorum ama elden birşey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…