Hayattan beklediklerim ve yaşadıklarım tam tersi...

Hayır kaçarak evlenmedim ailemden gelip istediler kına gecesi ve nikah vs hepsini yaptık. Ben herşeye tamam dedm eşimin bekar evindeki eşyaları vardı o eşyaları ile ev kurduk ben ondan altın istemedm eşya istemedim ailem çok üzüldü daha farklı olmasını istediler herşeyin ama inanın o kadar taviz verdim ki eşime şimdi üzülen ben oldum

Esim hem subyanci (27 yasinda adamin 16 yasinda kiza o gözle bakmasinin baska tanimi olamaz) hem dayakci, hem ihanet sabikasi var, hem hasta duzeyde kiskanc, eee ne kaldi geriye? Eve gec gelmiyor bu mu tek artisi? Bence senin gozun hala acilmamis, insallah acildiginda cok gec olmaz...

Senin ailene de bişey diyemiyorum.
Hamilesin üzülmeni istemem ama, bi kusurun mu vardı da gittin bu adamla evlendin, ailenin sözünü neden dinlemedim?
Hadi sen dinlemedin, ailen seni eve kilitleseydi de yine vermeseydi keşke, eminim şu an ki durumundan daha iyi durumda olurdun.

Ben yaptıgım hatanın farkına vardım ama artık yapacagım birşey kalmadı ne yazık ki... Diğer insanlara hep imrenerek geçiyor hayatım geziyorlar dolaşıyorlar... Ben kendimden hayatımdan çoook taviz verdim annemi dinlemedim babam zaten evle pek ilgilenen biri değildi o yüzden annem hep karıştı ama şuan yaşadıklarım yıpratıldıklarım bunlara hiç gerek yoktu kendi ellerimle hayatmı mahvettm

Hiç bi kusurum yoktu onunla evlenmek için. Çok mu yakısıklı diye sorcak olursanız hayır değil. Benm boyum ondan uzun topuklu giydirmez vs o yüzden. Herkes dedi niye evleniyosun herkes begeniyo seni ona mı kaldın vs gibi ama sadece sevdim...

şimdiye kadar yaptığın hatalardan ders çıkar,
tekrarlama o vakit en ufak bir şiddet görürsen ailenin evinin yolunu tut ve asla geri dönme.

işin zor ama bol bol şikayet edip dir dir yapacaksın bunalıma girdim diyeceksin pda sonunda dışarı çıkman için yalvaracak çık biraz nefes al diyecek normal bi erkek için söylüyorum ama bazıları çok kıskanç oluyor hayatı insana dar ediyorlar

Evet eger bana bir daha elini kaldıracak olursa direk boşanacagım... Ama çok şükür artık öyle birşey yapmıyor ben dilerim ki Allah'tan herkes evinde yuvasında mutlu huzurlu olsun.. Sevmek huzur mutluluk getirmiyor mantıgıda dinlemek lazımmış...

Bi kere de yanılsam....Kesin aldatmıştır dedim nitekim boşanma sebebi buymuş...

Seni de aldatıyordur biraz araştırsan bulursun, o yuzden seni eve kapatmış ki naneleri ortaya çıkmasın...

Sevdim diyorsun ..Nesini? Cocuk olmasa direkt düşünme ayrıl derdim

babanla konus bence biraz sana arka cıksın

Hala seviyor musun peki?

Evet çocuk olmasa artık bende düşnmeden ayrılırdım.. Evet beni aldatmıyor eminim gün içinde sıkça telde konuşuruz arar sürekli ben ararım açar hemen zaten iş yeride evimizle aynı sokakta yani telefonu ortada sürekli şifre yok telefonunda hep msjlar konusmalar durur silmez blgsyarla telefonla çok ilgilenmez.. Beni çok beğendi çok istedi çok sahiplendi her zaman çok sevdi hastalıgımda yanmda oldu ama ben onada söylüyorum evde çok bunalıyorum dısarıya çıkalım diye tamam sınemaya gdelım şu gün der ayda bir gideriz sonra yine evdeyim ben çıkayım dolasayım derm yok der

Hala seviyorum onu evet kızmayın lütfen ama inanın ben onda belkide ailemde görmedigim sevgiyi gördügüm içindir. Çünkü babam hiç evle ilgilenmez alkolde alır bazen haftasonları eve de geç gelebiliyo yani babam bize küçükkende şimdide hiç sahip çıkmadı sevgi göstermedi annem hep bize hem anne hem baba olmaya çalıştı elinden geldigi kadarıyla... Biz eşimle 1,5 ay ayrı yasadıgımızda ben işe basladım annemin çalıstıgı kafede çalısmak zorunda kaldım maddi durumlarıda çok çok iyi değil çünkü yani

Olmuş bir hata, bundan sonraki hayata bakmak lazım...
Etraf kocası kıskanıyor bir yere göndermiyor diye çok aşık olduğunu zanneden kadınlarla dolu.
Birden değil ama yavaş yavaş bu düzeni değiştirmeye çalışsan?
Hani bir kurbağa hikayesi vardır, kurbağayı kaynar suya birden atarsan zıplayıp kaçar ancak suyu yavaş yavaş ısıtırsan hissetmez.
O misal...
Bebek için bir şeyler lazım olduğunu söyleyerek, önce görümce ile kayınvalide ile görüşüp "dönüşte de anneme uğradım" diyerek vs...

Peki sen bu adamın eşini aldattığını bile bilemi evlendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…