Hayattan beklediklerim ve yaşadıklarım tam tersi...

hastalıgında yanında olması bir lütuf değil yani...senin dışarı çıkman onun iznine bağlı olamaz mahkemeye sırf bunun için versen tazminat öder insan haklarını ihlalden...ailene anlat cıkamadıgını baban alsın karsısına konussun

Canım benim senin için gerçekten çok üzüldüm.. İnşallah hayallerini yaşarsın ileride... İnşallah adam istediğin gibi biri olur. Ondan çok daha genç ve alımlı olduğun için seni kıskanıyodur. Erkekleri de kendi gibi gördüğü için bırakmıyordur dışarı... Ne yazık ki söylencek çok bir şey yok.. Allah sabır versin.. Seni çok çok iyi anlıyorum.. Dim dik dur herşeye rağmen. Kendini asla ezdirme. El kaldırmasına dahi müsade etme artık bebeğini de düşünmek zorundasın..

Senin ki "bile bile lades", senin ki "kendim ettim buldum"...
Daha da çok göreceğin var canım bu adamın elinden, inşallah düşündüklerimizin aksi olur da birden "u dönüşü" yaşar, her şeyi düzelir...

İnşallah düzelir... Ben başka konularda kızmıyorum ona her evde tartısma olablir anlasmazlıklar olablr. Ben yasımdan çok çok daha fazla olgunlukla oturup onnla konusup sorunlarmızı çözeblen bi insanm ama dedgm gibi sürekli ev hayatı artık beni çok bunalttı içten içe... o da bunun farkında zaten ama hiç bişey yapmıyor beni mutlu etmek üzmemek için. Herkes hergün geziyormu sanki diyo ben hergün gezmiyorum ki zaten diyorum ne zaman dışarı çıktım en son hatırlıyomsun diyorm hatrlamıyor bile..

Evet sadece aşk değil mantıkta fazlasıyla önemliymiş... Ve bazen bizim gözümüzü kör eden aşktan göremediklerimizi ailemiz yada baskaları görebiliyormuş. Ne kadar yapma etme deselerde insan dinlemiyor ... Sonra bedeli bu kadar ağır , acı ve yıpratıcı oluyo... Üzgünüm...

Eşi aldatmış ilk karısını bacım.Yanlış anlamışsın.Adam açıkça söylemiş ben aldattım diye

Konu sahibi, çok üzüldüm yaşadıklarına ama şu yazdıklarından görüyorum ki çocuksun sen daha, ne kadar olgunum dersen de. Eşinde bunun farkında, ezebileceği, söz geçirebileceği birini istemiş belli ki hayatında, şimdi de sana böyle davranıyor. Burada yapabileceğin iki şey var bana göre, ya eşine senin onun kölesi olmadığını, aranızda asker komutan ilişkisi değilde eşitliğe dayanan bir eş ilişkisi olması gerektiğini hatırlatacak ve düzelmesi için ona bir şans vereceksin. Ya da arkana bakmadan terk edeceksin. Biliyorum zor ama çok gençsin ve yeni bir başlangıcı her zaman yapabilirsin. Ha diyeceksin ki hamileyim, çocuğum ne olacak? Valla böyle bir babanın yanı başında büyüyeceğine, biraz uzağında büyüsün, daha iyi.

Evet Aynen öyle... Hamileyim diye illa evli kalmak zorunda degilim tabi ki... Dediğim gibi zamanında herşeye tamam dedm ayak uydurdum taviz verdim şimdi de bişeye olmaz diyince karsı cıkınca ben kötü oluyorum..

Canim ya bana cok yakin bir yasantin var. Hamileyken hamileyim diye evdeydim simdde cocuklu oldugum icin evdeyim. Cocuk hasta olur diye biryere gidemiyorz. İnan seni cok iyi anliyorum flort donemlerini cok ozluyorum. Gittigimiz tek yer avm o da inan 2 ayda 1 o da sirf alacagimiz birsey varsa onun icin. Alismaya calismaktan baska sansin yok erkeklerin bir kismi evlendikten sonra bu sekilde degisiyor.

Ah be ablacım. Çocukluğun verdiği tecrübesizlikle hatalı bir evlilik olmuş bu. Ama düzelebilir eşin. Sen genç olduğun için kıskançlığından çatlıyor belli. Tatlı dilinle yola getirebilirsin onu. Seni daha serbest bırakırsa daha mutlu bir kadın olacağını ve onu da daha mutlu edeceğini söyle.
Eski eşini aldattığı için kendisi de aldatılacak diye korkuyor bence.
Liseyi de mutlaka bitir. Hatta üniversite okumaya çalış. Kendine güvenin gelsin.
Hamilelikte de hassas oluyor insan, kendimden biliyorum:) bebek olunca zaten sıkılmaya vaktin olmayacak. Çocuğa hava aldırmak lazım bahanesiyle çıkarsın. Alıştırırsın eşini yavaş yavaş.

Acaba hamilelikten dolayı mı dışarı yollamıyor diye düşünen bayanlar varsa söyleyim hamile olmadan öncede böyleydi hiç bi farklılık yok aynen arkadasın dedigi gibi çocuk olunca da çocugu bahane eder... Bende çok özlüyorum eski günleri çooook...

Eşiniz ne iş yapıyor.
Yani arada "senin yanına geleyim yürüyüş bebeğe iyi geliyormuş bari oraya geleyim" de
Sallana sallana git gel, öğle yemeği götür belki yavaş yavaş alışır ona alıştıkça daha sonra farklı şeyler eklersin.
Başka bi çare bulamadım üzüldüm ama eşini aldatan biriyle evlenme konusunda daha dikkatli olmalıydın

İnşallah ablacım çok teşekkür ederim Yani market 4-5 bina yukarda çoook nadir acil bişey alıncak oluyo markete gitmem gerekiyo evden çıkarken haber veriyorum marketteyken arıyo zaten bide eve girince arıyrum eve geldm dye sürekli sürekli bi bunaltı bi bunaltı... Zaten market alısversni kendi yapıyor ben yazıyorum kagıda evin üst sokagnda pazar var orayada yollamıyordu çok nadir yolluyo artık..

Eşimin playstation cafesi var ve eve çoook yakın zaten aynı sokak..

Öğle ymeklerinide cafede çalışan elemanı geliyor alıp götürüyor çocuk kendi yiyor eşimde eve gelip yemekleri evde yiyor

BENCE KISKANÇ FAZLASIYLA+A SOSYAL BİR EŞİN VAR ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…