- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- 53
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
Teşekkür ederim.. Ben ALLAH'a sığınıyorum eşimide ALLAHa havale ettim artıkhata insana mahsus, sen yine derdini buraya yaz olumsuz yorumlari kafana takma inan beterin beteri var. Her zaman sukret . Guzel kuzum . Allah yardim etsin sana ve bebegine.
Evet çocuk olmasa artık bende düşnmeden ayrılırdım.. Evet beni aldatmıyor eminim gün içinde sıkça telde konuşuruz arar sürekli ben ararım açar hemen zaten iş yeride evimizle aynı sokakta yani telefonu ortada sürekli şifre yok telefonunda hep msjlar konusmalar durur silmez blgsyarla telefonla çok ilgilenmez.. Beni çok beğendi çok istedi çok sahiplendi her zaman çok sevdi hastalıgımda yanmda oldu ama ben onada söylüyorum evde çok bunalıyorum dısarıya çıkalım diye tamam sınemaya gdelım şu gün der ayda bir gideriz sonra yine evdeyim ben çıkayım dolasayım derm yok der
Senin ki "bile bile lades", senin ki "kendim ettim buldum"...Hala seviyorum onu evet kızmayın lütfen ama inanın ben onda belkide ailemde görmedigim sevgiyi gördügüm içindir. Çünkü babam hiç evle ilgilenmez alkolde alır bazen haftasonları eve de geç gelebiliyo yani babam bize küçükkende şimdide hiç sahip çıkmadı sevgi göstermedi annem hep bize hem anne hem baba olmaya çalıştı elinden geldigi kadarıyla... Biz eşimle 1,5 ay ayrı yasadıgımızda ben işe basladım annemin çalıstıgı kafede çalısmak zorunda kaldım maddi durumlarıda çok çok iyi değil çünkü yani
Eşi aldatmış ilk karısını bacım.Yanlış anlamışsın.Adam açıkça söylemiş ben aldattım diyezaten burda hep okuyorum adamların evlilikleri karıları onları aldattığı için bitiyor. bir de eski karılarından dinlemek lazım tabii..
bak sana dediğim gibi, o yaşlarda her şey toz pembe. liseyi bırakmışsın, voleybolu bırakmışsın. ailen görmüş ama dinlememişsin.
keşke şimdi 16 yaşında olanlar okusa yazdıklarını da feyz alsalar.
hamileyim doktor yürümen lazım dedi diye söyle bari.
en azından çıkıp bir hava alırsın ne diyim.
Ah be ablacım. Çocukluğun verdiği tecrübesizlikle hatalı bir evlilik olmuş bu. Ama düzelebilir eşin. Sen genç olduğun için kıskançlığından çatlıyor belli. Tatlı dilinle yola getirebilirsin onu. Seni daha serbest bırakırsa daha mutlu bir kadın olacağını ve onu da daha mutlu edeceğini söyle.
Eski eşini aldattığı için kendisi de aldatılacak diye korkuyor bence.
Liseyi de mutlaka bitir. Hatta üniversite okumaya çalış. Kendine güvenin gelsin.
Hamilelikte de hassas oluyor insan, kendimden biliyorum:) bebek olunca zaten sıkılmaya vaktin olmayacak. Çocuğa hava aldırmak lazım bahanesiyle çıkarsın. Alıştırırsın eşini yavaş yavaş.
Eşiniz ne iş yapıyor.
Yani arada "senin yanına geleyim yürüyüş bebeğe iyi geliyormuş bari oraya geleyim" de
Sallana sallana git gel, öğle yemeği götür belki yavaş yavaş alışır ona alıştıkça daha sonra farklı şeyler eklersin.
Başka bi çare bulamadım üzüldüm ama eşini aldatan biriyle evlenme konusunda daha dikkatli olmalıydın
Eşiniz ne iş yapıyor.
Yani arada "senin yanına geleyim yürüyüş bebeğe iyi geliyormuş bari oraya geleyim" de
Sallana sallana git gel, öğle yemeği götür belki yavaş yavaş alışır ona alıştıkça daha sonra farklı şeyler eklersin.
Başka bi çare bulamadım üzüldüm ama eşini aldatan biriyle evlenme konusunda daha dikkatli olmalıydın
BENCE KISKANÇ FAZLASIYLA+A SOSYAL BİR EŞİN VAR ..Acaba hamilelikten dolayı mı dışarı yollamıyor diye düşünen bayanlar varsa söyleyim hamile olmadan öncede böyleydi hiç bi farklılık yok aynen arkadasın dedigi gibi çocuk olunca da çocugu bahane eder... Bende çok özlüyorum eski günleri çooook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?