Hayattan beklediklerim ve yaşadıklarım tam tersi...

bak canım okudum ve çok üzüldüm Allah yardımcın olsun tek yapacağın şey RAbbime sığınmak aşka birşey değil bol bol dua et yani ..
ayrıca sakın sevmek ömutlulk huzur getirmiyor deme .. asıl sevmektir huzur mutluluk getiren adam gibi sevmek
arkadaşalrında dediği gibi sen bile bile lades yapmışşın yani eğer karşındaki adam olsaydı sen onunla kuru ekmek bile yerdin tabiri caiz . ama işte adam boşanmış sen o zaman 16 yaşındaymışsın nasıll güvendin inandin anlamıyrom ki dileim inşALLAH TEZ ZAMANDA KURTULUR MUTL OLURSUN

Evet haklısınız... Allah yardımcısı olsun herkesin çok zor gerçekten... İnşallah daha iyi olur düzelir Çook tesekkur ederm destegnz yardmnz için...

eşinin yaşı büyük olduğundan böyle yapıyor olabilir.kıskanıyor belli ki.bunalman çok normal.hele annene bu şekilde konuşması ahh bu erkekler ne kadar bencil oluyorlar.gezmene izin vermiyor bari onun dükkanına git.

Ona asla izin vermiyor dükkanına sürekli erkek müşteriler geliyor çünkü ....

Mrhaba cadisila bu gun nasilsin konustunmu esinle

Dün akşam konuştum güzelce , çok üzülüyorum böyle yaptıgın icin ben sana hergün geziyim paralar harcayım demiyorum sadece biraz hava alayım dolaşayım istiyorum zaten x arkadasımla kaç ayda bir görüşüyorum dedim... Xten başka arkadasım yok zaten dedim... ağlıyordum zaten artık epey bunalmıstım o da farkındaydı. Biliyorum daha 20 yasndasn gezmek tozmak istiyosun ddi biraz maddi sıkıntılarım var bu ara dedi ( kredi borcu vs ) bende maddi sıkıntı olmayınca da zaten yine çıkarmıyosun ki dışarı dedim dün anneme neler söylemişsin dedim annemede haftada bir gidiyorum zaten dedim ee araba su mu yakıyo falan dedi yani şu sıralar bahane olarak maddi sıkıntıları sorun ediyor ama hep böyleydi bakalım ödemelerini falan yapsın yine konusacagım bu konuyu....

sen evden kafanı dışarı uzatamıyorsun bunun için de maddiyat mı lazım Allah aşkına.
en basiti bi yürür gelirsin bunu bile yapamıyorsun.
valla taş olsa çatlar ne diyeyim ben yapamazdım şahsen.
eşinin kıskançlığı normal boyutlarda değil yalnız.ileride gitgide artırabilir de.
var bir yakınımız böyle.yaşlar 65 e geldi torun torba sahibi kadını hala kıskanıyor hala kıskanıyor.
o sana baktı bu sana baktı diye.
eşini tanımıyorum ama sen bu açılardan da tart.bu işin sonu nereye gider böyle diye.

Ah ah diyesim geldi , sanki sen degilde ben daraldim canim ici. Sakin pes etme hislerini goruslerini belirtmeye devam et ama kizginlikla degil sakin bir sekilde huyuna giderek konus illaki zaman alir ama sakin ama sakin es etme . Keske olmasaydi demenin manasi yok elindekini adam edeceksin kuzum

Evet bende aynısını söylüyorum dşarı çkıp dolasmam içinde paraya ihtyacm yok dyorum ben parasız pulsuz sokaga çıkmam çıkartmam diyo cann bişey ister diyo bende param varkende böyle yapıyosun dyorum... yani bahane üretiyo sürekli bişeyler buluyo...

damardan gir bu kadar beni eve kapayıp bunaltırsan çocuğumuz sağlıklı olmaz de ayrıca güvendiğin birileri kocanı takibe alsın seni eve kapayacak ne gizli işler çeviriyormuş. maalesef aldatmaya müsait karakterler hep namustan dem vururlar.

Evet normalde de yapı olarak sakin bir insanımdır üzüldüğüm kızdıgım bişeyde ağlarım bagırıp çagırmam pek... Dünde çok ağladım duygusal bi patlama mıydı neydi bilemiyorum ama sanki kriz geçirircesine ağladım o da beni böyle görünce çok üzüldü tuhaflaştı düşünceli bi hal aldı birden ama ona da söyledim içten içe yıprandım artık diye... Bakalım zaman ne göstericek umarım daha anlayıslı olur..

kafanı pencereden çıkarmakta mı parayla yani aynen bulunduğun sokağın köşesine dönüp gelsen hemen kürk manto mu alacaksın yoksa havyar mı eşin paraya tapıyor galiba

valla üzüldüm durumuna.
hapishane hayatı resmen.
eşinde bahaneler hiç bitmeyecek ne yazık ki canım.
yarın bebek olunca nolcak,bebeği nasıl çıkartıcan dolaştırıcan bakalım

Çok teşekkür ederim yorumlarınız , destekleriniz için... Dediğim gibi artık psikolojik olarak çook düşünmeye basladım yıprandıgımı farkettim içten içe... O yüzden şu maddi sıkıntıların biraz düzelmesini bekleyecegim yine de böyle devam ederse artık onu bırakacagım... Çünkü gerçekten maddi sıkıntımız abartılacak derecede değil ki kredi çekmiştik onu ödüyoruz yani... İnşallah düzelir yoksa ne kadar seversem seveyim ruh saglıgımı yitirmek istemem...

Bu kadar küçük yaşta derdin neydi de evlendin, bu aralar bu sitedeki konulara bakıyorum gencecik kızlarımız 30-40 yaşlarında adamlarla evleniyorlar içim sızlıyor, KENDİNİZE BU KÖTÜLÜĞÜ NASIL YAPIYORSUNUZ GENÇLER ! Aranızda her şeyden öte kuşak farkı var beklentileriniz, inançlarınız , hesaplarınız vs tamamen farklı olacaktır YAPMAYIN ARTIK YETER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…