Hayattan beklediklerim ve yaşadıklarım tam tersi...

Canım seni söylediğin kadar çok seviyorsa senden kolay vazgeçemez. Her isteğine evet dememelisin. Suçlamadan, sakince anlat. Her geçen gün biraz daha bunalıma düşüyorum de. Sadece 20 yaşındayım, akranlarım gezerken tozarken, emekli hayatı yaşıyorum, 65 yaz üzeri olanlar bile benden fazla hava alıyordur, ben hep hapisim de. Böyle devam ederse, deprasyona girebilirim, o zaman ne sana ne doğacak çocuğa faydam olur de. Beni tatillere götür, okullar da okut demiyorum, en azından özgürlüğümü kısıtlama, 10 yaşında çocuk gibi her sokağa adım atmadan senden izin almak istemiyorum de. Evet seni seçtim evlendim, evlenecek akıl, çocuğuna ana olacak olgunluk gördüysen bende, dış dünya da kendi mi korumayı da becerebilecek yetilerim vardır, di mi de....

Evet aynen bu şekilde konuşuyorum ben 70 yasında degilim diyorum gezmek istiyorum hava almak stiyorum arkadaslarmla akrabalarmla görüsmek istiyorum diyorum herkes evde oturuyo zaten bi sen mi evdesin diyo herkes hep geziyo mu dışarı mı çıkıyo diyo .. Ben ne zaman geziyorum zaten hep evdeyim bi hastanye kontrollere gidiyoruz diyorum seni memnun etmek çok zor diyo...... Şoka giriyorum yani sanki ben dünyaları istiyorum... Onun dogum gununde evi süsledik süpriz yaptık , evlilik yıldönmümzde sofra hazrladm sevdgi yemekleri yaptm mumlar yaktım hediye aldım yine evdeydk. Benm dogum gnumde evdeydık... Her zaman evdeyz zaten ...

Hey yavrum hey ne denir ki şimdi göz göre göre kendini ateşe atmışsın hayır 27 yaşında adamın liseye giden kızla ne işi olur hiç mi düşünmedin be kızım adam tabi çıkarmaz seni evden fikir zikir meselesi anladın mı?

Burdan bakınca eski evliliğim geldi gözümün önüne bende senin gibi erkenden evlenip çocuk sahibi oldum, ama daha fazla dayanamadım evet bir yere kadar çekiyosun sonra çocugum var diyosun ama bir bakıyosun hayat genç yaşta zindan olmuş sense o zindanda yaşayan köle, sonra aklın birden dank ediyo davayı açıp boşanıyosun dünya varmış diyosun baban içsede, annen sövsede, dövsede kurtuldum diyosun zamanla herşey yoluna giriyo çalışıp kendi ayakların üzerinde duruyosun yavrunla beraber hayata inat gülüyosun,gerçekten seven bir insan çıkıyo karşına ve gerçek evlilik nasılmış gerçek sevgi neymiş anlıyosun çok fazla taviz daha fazlasını doğurur bunu unutmayın hayatı kendinize zindan etmeyin bir defa dünyaya geldik tekrarı yok bu filmin

Ahh canım daha 20 yaşındasın senin yaşındaki bir kadının kendine güzel bir gelecek bir meslek hazırlıyor olması gerekirken sen kendinden 11 yaş büyük bir adamla evlenip bir de çocuk yapmışsın ..
daha çok gençsiz gençlik hatası senin ki bir de üstüne çocuk ...
Görülen köy klavuz istemiyor maalesef ..

Bence bu arkadasın hayatını ornek alın

Derdini güzellikle anlattın, olmuyorsa eyleme geçeceksin. Kurs falan bişey ayarla onun bahanesiyle çık, yok olmadı haftada 1-2 gün aile arkadaşlarınla görüş. Sert bir tavrı olursa, sizin ondan vazgeçebileceğinizi bilsin. Eninde sonunda kabullenmesi lazım.

Evet aynen öyle artık daha fzla devam ederse bende ondan vazgeceblecegmi göstermeliyim ki o da anlasın artık baskısının farkına varsın... Çünkü bu şekilde günler sadece bomboş geçiyor bomboş...

Evet aynen öyle artık daha fzla devam ederse bende ondan vazgeceblecegmi göstermeliyim ki o da anlasın artık baskısının farkına varsın... Çünkü bu şekilde günler sadece bomboş geçiyor bomboş...
Evet bir de böyle bişey var...Geçmişe bakıp kaçırdığın fırsatlara üzülüyorsun ama aslında hala çok gençsin. Annen çocuk bakımında yardımcı olursa mutlaka kendini geliştir. Açıköğretim olur, kurs olur, herhangi ilgi duyduğun bir zanaat bile olur (dikiş nakış gibi mesela), geleceğine yatırım yap. Sen maddi anlamda ne kadar özgür olursan, o kadar güçlüde bir birey olursun. Hiçbirşey için geç değil.

eşimin beni aldatmadıgına eminim beni seviyor bunuda biliyorum ama inanın çok yoruldum artık bu yaşımda olgunlastım bambaska bi insan oldum

Esin önceki eşini aldattigi için her adami kendi gibi saniyor o yüzden yollamaz bir yere. Ne demişler "kişi kendinden bilir isi" diye.

Sen kocana dikkat et.

Evet çok tesekkur ederim... Bende öyle düşünüyorum hiç değilse liseyi bitiriyim bir sene kaldı sonra bi kurs yada açıktan ünv devam edeyim ki kendme özgüvenmde gelsn...

Allah Allah, böyle bir hayatı, böyle bir adamı seçerken, her yaşadığını bile isteye yaşarken hayattan ne bekliyordun ki? Sanki çok şaşırtıcı yaşadıkların. Hiç mi seçimlerini tahlil edecek aklın, mantığın yok Allah aşkına?
Hadi geçmiş olsun, ne diyim.

Yorumların için teşekkür ederim ben sadece paylaşmak rahatlamak istedim yaşadıklarım şaşırtıcı değil size göre , fakat sevgiliyken çook daha farklı bi insandı evlenince bunları yasayacagımı bilsem zaten evlenmezdim geleceği göremiyoruz sonuçta.. Mantığım tabiki var ve sevgim bunun önüne geçti şuanda bende bu seçimimin acısını çekiyorum...

üzüldüm aslında bunlar basit gibi gözüksede basit şeyler değil sizi çok iyi anlıyorum. benki 2 gün evde olsam 2. gün buhran geçiriyorum zaman geçmiyor. bence kocanızı karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuşun çünkü bu gidişatla siz daha kötü hasta olursunuz. benim halam söylediğinize benzer bir olay yaşamıştı . eniştem onu bakkala bile göndermiyordu sonra o da hasta oldu sigaraya başladı vs. içinizi karartmak istemem ama eşiniz haksız . böyle insanları da hiç anlamıyorum ya neyse

canım olabilir hayat bu hayatta insanların başına neler gelmiyor. bir insanı sevip onun davranışlarını iyi analiz edemeyebilirsin. bende yaşadım bunu olağan birşey bu kendine kızma. önemli olan şimdi ! şimdi var olan sorunu çözmen . kocan çalışmana da izin vermez o zaman bir şekilde çalışsan iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…