- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
Canım seni söylediğin kadar çok seviyorsa senden kolay vazgeçemez. Her isteğine evet dememelisin. Suçlamadan, sakince anlat. Her geçen gün biraz daha bunalıma düşüyorum de. Sadece 20 yaşındayım, akranlarım gezerken tozarken, emekli hayatı yaşıyorum, 65 yaz üzeri olanlar bile benden fazla hava alıyordur, ben hep hapisim de. Böyle devam ederse, deprasyona girebilirim, o zaman ne sana ne doğacak çocuğa faydam olur de. Beni tatillere götür, okullar da okut demiyorum, en azından özgürlüğümü kısıtlama, 10 yaşında çocuk gibi her sokağa adım atmadan senden izin almak istemiyorum de. Evet seni seçtim evlendim, evlenecek akıl, çocuğuna ana olacak olgunluk gördüysen bende, dış dünya da kendi mi korumayı da becerebilecek yetilerim vardır, di mi de....Evet çocuk olmasa artık bende düşnmeden ayrılırdım.. Evet beni aldatmıyor eminim gün içinde sıkça telde konuşuruz arar sürekli ben ararım açar hemen zaten iş yeride evimizle aynı sokakta yani telefonu ortada sürekli şifre yok telefonunda hep msjlar konusmalar durur silmez blgsyarla telefonla çok ilgilenmez.. Beni çok beğendi çok istedi çok sahiplendi her zaman çok sevdi hastalıgımda yanmda oldu ama ben onada söylüyorum evde çok bunalıyorum dısarıya çıkalım diye tamam sınemaya gdelım şu gün der ayda bir gideriz sonra yine evdeyim ben çıkayım dolasayım derm yok der
Canım seni söylediğin kadar çok seviyorsa senden kolay vazgeçemez. Her isteğine evet dememelisin. Suçlamadan, sakince anlat. Her geçen gün biraz daha bunalıma düşüyorum de. Sadece 20 yaşındayım, akranlarım gezerken tozarken, emekli hayatı yaşıyorum, 65 yaz üzeri olanlar bile benden fazla hava alıyordur, ben hep hapisim de. Böyle devam ederse, deprasyona girebilirim, o zaman ne sana ne doğacak çocuğa faydam olur de. Beni tatillere götür, okullar da okut demiyorum, en azından özgürlüğümü kısıtlama, 10 yaşında çocuk gibi her sokağa adım atmadan senden izin almak istemiyorum de. Evet seni seçtim evlendim, evlenecek akıl, çocuğuna ana olacak olgunluk gördüysen bende, dış dünya da kendi mi korumayı da becerebilecek yetilerim vardır, di mi de....
Hey yavrum hey ne denir ki şimdi göz göre göre kendini ateşe atmışsın hayır 27 yaşında adamın liseye giden kızla ne işi olur hiç mi düşünmedin be kızım adam tabi çıkarmaz seni evden fikir zikir meselesi anladın mı?Ben lise 2 ye gidiyordum eşimi tanıdıgımda yeni boşanmıştı o zaman , yaşı büyük durmuyor ve kendi ailemde yeterli görmedgm sevgiyi ilgiyi onda görmüştüm belkide bilmiyorum. Lise son seneyi okumadım o yuzden voleybol oynuyordum onu da bıraktım. Şuan açık lisede son seneme devam ediyorum. Ailem özellikle annem istemedi evlenmemi ama dinlemedim salak gibi herseyi tozpembe gördüm :'( şuan çok pişmanım hamile olduguma bile sevinemiyorum yeteri kadar. Evden esimden habersiz markete bakkala yürüyüse bile çıkamam çok kızar arayıp izin almam gerek o da izin vermiyor markete ben giderim diyor yürüyüşte yapmama izin vermiyor buralarda it çakal var vs diye inanın kafayı iycem özellikle annemi arayıp saygısızca konusması beni çok üzdü :'( eşim önceki evliliğide eşim karısını aldattıgı için bitmiş zaten o kadını sevmiyormuş ve 6 yasındada oglu var hafta sonları geliyor bze
Merhabalar Kadınlar Klübünün güzel bayanları.Nerden başlasam bilmiyorum şu an çok üzgünüm ağlayarak yazıyorum Ben 20 yaşındayım 15 AYLIK evliyim 4 aylıkta hamileyim. Eşimin 2. evliliği 31 yaşında kendi dükkanı var. Ben sürekli evde olmaktan bıktım artık inanın hergün evdeyim haftada bir annemlere gidiyorum annemde çalışıyor çünkü onun dışında heeep evdeyim 2 -3 ayda bir yakın arkadasımla görüşürüm o da çalısıyor çünkü. Annemler akrabalarla gün yaptılar ayda bir kere olcak şeklde ve içlerinde 25 30 yaslarında bayanlarda var akrabalarmızdan bende katıldım geçen ay gittim bu ay da olacaktı eşim yollamak istemedi.. Bende zaten byere gtmiyorm oraya gitmeme izn ver bari dedm sabah tartstk sonra annemi aramıs senn yüznden evimin huzuru kaçtı gün çıkarttın basımıza vs gibi laflar saymış terbyesiz... Ben 2 yıldır şeker hastasıyım iğne kullanıyorum eşimide 4 yıldır tanıyorum onun stresi yuzunden seker hastası oldum ailemizde kmsede şeker yok zaten. Ama ben kaynanamlarla görmcemlerle görüsmek istesem hergun görüstürür ama bende insanım dısarı çıkmak markete gtmek ailemle dısarı çıkmak istiyorum ... Kendmi evde hapis gibi hissediyorum bu dört duvar arasında çürüyüp gidicek gibi :'( neler hayal etmiştim ben hayallerim hayal oldu... Çok büyük bi sorun gibi görünmüyo belki ama inanın bi pazara markte gittigimde dahi seviniyorum ben hava aldım degisiklik oldu diye sürekli evde olmaktan o kadar bunaldım ki... Sevgiliyken sinemaya gider kafelere gider avmlere giderdik ama evlendgmzden beri sürekli evdeyim komşularımda yaşları epey büyük hergün onlarlada görüşemem sonuçta inanın çok üzülüyorum evlenmekle hata mı ettim diye çook kızıyorum kendime... Ben hergün aynı yaşamaktan çok yoruldum her gün kalkıp ev işlermi bitiriyorum sabahtan eşimde işe gidiyor akşama kadar çok bunalıyorum... Örgü ördüm kitap okudum okey oynadım ojeler sürüyorum vs ama vakit geçmiyor bi 10 dk yürüyüş yapp gelsem keşke ona da izin vermiyor. Uzun yazdım biraz ama kusura bakmayın inanın ki kendmi sahipsiz kimsesiz yapayalnız hissediyorum şu hayatta bana degerli oldugumu hatırlatan hiçbirşey yok....
Bence bu arkadasın hayatını ornek alınBurdan bakınca eski evliliğim geldi gözümün önüne bende senin gibi erkenden evlenip çocuk sahibi oldum, ama daha fazla dayanamadım evet bir yere kadar çekiyosun sonra çocugum var diyosun ama bir bakıyosun hayat genç yaşta zindan olmuş sense o zindanda yaşayan köle, sonra aklın birden dank ediyo davayı açıp boşanıyosun dünya varmış diyosun baban içsede, annen sövsede, dövsede kurtuldum diyosun zamanla herşey yoluna giriyo çalışıp kendi ayakların üzerinde duruyosun yavrunla beraber hayata inat gülüyosun,gerçekten seven bir insan çıkıyo karşına ve gerçek evlilik nasılmış gerçek sevgi neymiş anlıyosun çok fazla taviz daha fazlasını doğurur bunu unutmayın hayatı kendinize zindan etmeyin bir defa dünyaya geldik tekrarı yok bu filmin
Derdini güzellikle anlattın, olmuyorsa eyleme geçeceksin. Kurs falan bişey ayarla onun bahanesiyle çık, yok olmadı haftada 1-2 gün aile arkadaşlarınla görüş. Sert bir tavrı olursa, sizin ondan vazgeçebileceğinizi bilsin. Eninde sonunda kabullenmesi lazım.Evet aynen bu şekilde konuşuyorum ben 70 yasında degilim diyorum gezmek istiyorum hava almak stiyorum arkadaslarmla akrabalarmla görüsmek istiyorum diyorum herkes evde oturuyo zaten bi sen mi evdesin diyo herkes hep geziyo mu dışarı mı çıkıyo diyo .. Ben ne zaman geziyorum zaten hep evdeyim bi hastanye kontrollere gidiyoruz diyorum seni memnun etmek çok zor diyo...... Şoka giriyorum yani sanki ben dünyaları istiyorum... Onun dogum gununde evi süsledik süpriz yaptık , evlilik yıldönmümzde sofra hazrladm sevdgi yemekleri yaptm mumlar yaktım hediye aldım yine evdeydk. Benm dogum gnumde evdeydık... Her zaman evdeyz zaten ...
Bence bu arkadasın hayatını ornek alın
Derdini güzellikle anlattın, olmuyorsa eyleme geçeceksin. Kurs falan bişey ayarla onun bahanesiyle çık, yok olmadı haftada 1-2 gün aile arkadaşlarınla görüş. Sert bir tavrı olursa, sizin ondan vazgeçebileceğinizi bilsin. Eninde sonunda kabullenmesi lazım.
Evet bir de böyle bişey var...Geçmişe bakıp kaçırdığın fırsatlara üzülüyorsun ama aslında hala çok gençsin. Annen çocuk bakımında yardımcı olursa mutlaka kendini geliştir. Açıköğretim olur, kurs olur, herhangi ilgi duyduğun bir zanaat bile olur (dikiş nakış gibi mesela), geleceğine yatırım yap. Sen maddi anlamda ne kadar özgür olursan, o kadar güçlüde bir birey olursun. Hiçbirşey için geç değil.Evet aynen öyle artık daha fzla devam ederse bende ondan vazgeceblecegmi göstermeliyim ki o da anlasın artık baskısının farkına varsın... Çünkü bu şekilde günler sadece bomboş geçiyor bomboş...
eşimin beni aldatmadıgına eminim beni seviyor bunuda biliyorum ama inanın çok yoruldum artık bu yaşımda olgunlastım bambaska bi insan oldum
Evet bir de böyle bişey var...Geçmişe bakıp kaçırdığın fırsatlara üzülüyorsun ama aslında hala çok gençsin. Annen çocuk bakımında yardımcı olursa mutlaka kendini geliştir. Açıköğretim olur, kurs olur, herhangi ilgi duyduğun bir zanaat bile olur (dikiş nakış gibi mesela), geleceğine yatırım yap. Sen maddi anlamda ne kadar özgür olursan, o kadar güçlüde bir birey olursun. Hiçbirşey için geç değil.
Esin önceki eşini aldattigi için her adami kendi gibi saniyor o yüzden yollamaz bir yere. Ne demişler "kişi kendinden bilir isi" diye.
Sen kocana dikkat et.
Allah Allah, böyle bir hayatı, böyle bir adamı seçerken, her yaşadığını bile isteye yaşarken hayattan ne bekliyordun ki? Sanki çok şaşırtıcı yaşadıkların. Hiç mi seçimlerini tahlil edecek aklın, mantığın yok Allah aşkına?
Hadi geçmiş olsun, ne diyim.
üzüldüm aslında bunlar basit gibi gözüksede basit şeyler değil sizi çok iyi anlıyorum. benki 2 gün evde olsam 2. gün buhran geçiriyorum zaman geçmiyor. bence kocanızı karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuşun çünkü bu gidişatla siz daha kötü hasta olursunuz. benim halam söylediğinize benzer bir olay yaşamıştı . eniştem onu bakkala bile göndermiyordu sonra o da hasta oldu sigaraya başladı vs. içinizi karartmak istemem ama eşiniz haksız . böyle insanları da hiç anlamıyorum ya neyseMerhabalar Kadınlar Klübünün güzel bayanları.Nerden başlasam bilmiyorum şu an çok üzgünüm ağlayarak yazıyorum Ben 20 yaşındayım 15 AYLIK evliyim 4 aylıkta hamileyim. Eşimin 2. evliliği 31 yaşında kendi dükkanı var. Ben sürekli evde olmaktan bıktım artık inanın hergün evdeyim haftada bir annemlere gidiyorum annemde çalışıyor çünkü onun dışında heeep evdeyim 2 -3 ayda bir yakın arkadasımla görüşürüm o da çalısıyor çünkü. Annemler akrabalarla gün yaptılar ayda bir kere olcak şeklde ve içlerinde 25 30 yaslarında bayanlarda var akrabalarmızdan bende katıldım geçen ay gittim bu ay da olacaktı eşim yollamak istemedi.. Bende zaten byere gtmiyorm oraya gitmeme izn ver bari dedm sabah tartstk sonra annemi aramıs senn yüznden evimin huzuru kaçtı gün çıkarttın basımıza vs gibi laflar saymış terbyesiz... Ben 2 yıldır şeker hastasıyım iğne kullanıyorum eşimide 4 yıldır tanıyorum onun stresi yuzunden seker hastası oldum ailemizde kmsede şeker yok zaten. Ama ben kaynanamlarla görmcemlerle görüsmek istesem hergun görüstürür ama bende insanım dısarı çıkmak markete gtmek ailemle dısarı çıkmak istiyorum ... Kendmi evde hapis gibi hissediyorum bu dört duvar arasında çürüyüp gidicek gibi :'( neler hayal etmiştim ben hayallerim hayal oldu... Çok büyük bi sorun gibi görünmüyo belki ama inanın bi pazara markte gittigimde dahi seviniyorum ben hava aldım degisiklik oldu diye sürekli evde olmaktan o kadar bunaldım ki... Sevgiliyken sinemaya gider kafelere gider avmlere giderdik ama evlendgmzden beri sürekli evdeyim komşularımda yaşları epey büyük hergün onlarlada görüşemem sonuçta inanın çok üzülüyorum evlenmekle hata mı ettim diye çook kızıyorum kendime... Ben hergün aynı yaşamaktan çok yoruldum her gün kalkıp ev işlermi bitiriyorum sabahtan eşimde işe gidiyor akşama kadar çok bunalıyorum... Örgü ördüm kitap okudum okey oynadım ojeler sürüyorum vs ama vakit geçmiyor bi 10 dk yürüyüş yapp gelsem keşke ona da izin vermiyor. Uzun yazdım biraz ama kusura bakmayın inanın ki kendmi sahipsiz kimsesiz yapayalnız hissediyorum şu hayatta bana degerli oldugumu hatırlatan hiçbirşey yok....
canım olabilir hayat bu hayatta insanların başına neler gelmiyor. bir insanı sevip onun davranışlarını iyi analiz edemeyebilirsin. bende yaşadım bunu olağan birşey bu kendine kızma. önemli olan şimdi ! şimdi var olan sorunu çözmen . kocan çalışmana da izin vermez o zaman bir şekilde çalışsan iyi olurduYorumların için teşekkür ederim ben sadece paylaşmak rahatlamak istedim yaşadıklarım şaşırtıcı değil size göre , fakat sevgiliyken çook daha farklı bi insandı evlenince bunları yasayacagımı bilsem zaten evlenmezdim geleceği göremiyoruz sonuçta.. Mantığım tabiki var ve sevgim bunun önüne geçti şuanda bende bu seçimimin acısını çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?