- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
canım olabilir hayat bu hayatta insanların başına neler gelmiyor. bir insanı sevip onun davranışlarını iyi analiz edemeyebilirsin. bende yaşadım bunu olağan birşey bu kendine kızma. önemli olan şimdi ! şimdi var olan sorunu çözmen . kocan çalışmana da izin vermez o zaman bir şekilde çalışsan iyi olurdu
Herkese yorumlarınız için çok teşekkür ederim haklısınız da... Ben eşimin yaptıgı hataları bilerek evlendim evet çünkü bana yaptıklarının hata oldugunu söyledi her zaman belki ilk karısını aldattıgını kendisi söylemese ögrenemezdim bile. Ben onu çocuguyla yaşıyla geçmişiyle kabul ettim evlendim çünkü sevgiliyken çok iyi bir insandı bu detaylar önemsizdi benim için herkes hata yapardı diye düsündüm bende bi hata yaparak evlendim... Beni eve mahkum etmese keşke çıksam gezsem pazara markete avmlere dolassam arkadslarımla eşimle ailemle yada yanlız ama kendisi işleri yogun diye çıkmıyor benide çıkarmıyor haftada 1 annemlere gitmekte sıradan oldu artık
evlenmeden tanıdığımız adamla evlendikden sonraki adam çok farklı oluyor.eşin senin elinden kayıp gideceğini düşündüğü için seni bu kadar kıskanıyor olabilir.
Eşini aldatan bir adamla bile bile nasıl evlendin?
gerekçesi de o kadını sevmiyormuş zaten mi
bir gün sana olan sevgisi bittiğinde seni aldatırsa gayet normal karşılayacaksın yani
Ohaa ben ters okumuşum yani kadın aldattı sanıyodum. Aldatan erkekle evlenmek.. Nası inandın bu adama ya
tüm bunlar olurken mantıgın neredeydi..
anne babanda da çook suç var ama cahillik işte...yorul
20 yasındaki bir kızın bu aralar derdi vizeler olmalıydı...
hayattan beklediklerim ve yaşadıklarım diyorsun da, beklediklerini karşılamak için naptın ?
en büyük hayalin evlilikti sanırım...
bir okul okumak, meslek sahibi olmak gibi fikirler aklının ucundan dahi geçmedi mi
ne acelen vardı 1 sene daha dursaydın da liseyi bitirseydin bari..
neden korunmadın ayrıca.. yazık değil mi o sübyana..
ve ve ve.. bu absürt herif nişanlılık döneminde hiç kendini belli etmedi mi
peki nasıl cesaret bu, eşini aldatan biriyle evlenmek..
senin çok çocuksu, onun çok olgun kaçacağını düşünmedin mi yas farkından dolayı..
son olarak.. ne olursa olsun büyüklerin, yaşamış görmüş ablaların fikirlerini göz ardı etme..
Allah yardımcın olsun seninle aynı yaştayım ama derdim bi kaç öncesine kadar kötü geçen deneme sınavlarımdı. Sen de şuan bi imtihandasın bence sabret..Ve sanırım bizler bu yaşlarda tozpembe bakıyoruz hayata hem de bayağı..
Bi de yazında gördüm babam evle pek ilgilenmezdi demişsin, kızlar babalarından göremediği ilgiliyi eşlerinde isterler denir, acaba seni bu evliliğe iten sebepler arasında bu da olabilir mi? çok mu özel oldu bilmiyorum kızma bana
Arkadaşım sen demişsinki sevgiliyken çok iyidi hersey. Ama yukarıdaki yorumlarında sevgiliyken şeker hastası etti beni demişsin yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca daha 20 yaşındasın çok küçükkken evliliği düşünmek ilginç geldi ama ben utanırdım böyle konulardan o dönemlerde. Babamdan sevgi görmedim falan açıkçası saçma geliyor bana, bahane yani. Bide eşini aldattığı kişi belkide sendin bilemeyiz yaşın daha çok küçük kandırmış olabilir tabi ihtimaller üzerine düşünüyorum. Sonuç: Eğer bu adamla evliliğine devam etmek istiyorsan evden çıkma konusunu unutup evde mutlu olacak şeyler bulacaksınİnsanları yargılamak gerçekten çok kolay değil mi ? En büyük hayalim evlenmek değildi. Voleybolda çok iyiydim en büyük hayalim büyük bir takımda VOLEYBOLCU olmaktı... Fakat ŞEKER HASTASI olup iğneye mahkum olunca voleybolu bırakmak zorunda kaldım şekerim düşüyordu çünkü artık voleybolda yeterli olamıyordum. Lise sonu okumadım evet son seneyi şimdi açıktan okuyorum... Bu sene bitecek inşallah Allah izin verirse.. Eşini aldatan biriyle evlenmek nasıl cesaret demişsiniz , dışardan çok yanlış görünüyor belki evet ama hangi kadın yada hangi erkek biliyor eşinin sevgilisinin daha önceki yaşantısında eski eşini , sevgilisini aldatıp aldatmadıgını hangi insan bundan emin olabilir ? O bu yaptıgının yanlıs oldugunu çok pisman oldugunu anlattı eger kendisi bana söylemeseydi aldattıgını zaten ben nerden bilecektim niye boşandıklarını bana yalanda söyleyebilirdi sonuçta... Evet büyüklerin fikirlerine artık önem veriyorum çünkü zamanında annemi dinlemiş olsaydım bunları yaşamayacaktım.. Teşekkür ederim.
Arkadaşım sen demişsinki sevgiliyken çok iyidi hersey. Ama yukarıdaki yorumlarında sevgiliyken şeker hastası etti beni demişsin yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca daha 20 yaşındasın çok küçükkken evliliği düşünmek ilginç geldi ama ben utanırdım böyle konulardan o dönemlerde. Babamdan sevgi görmedim falan açıkçası saçma geliyor bana, bahane yani. Bide eşini aldattığı kişi belkide sendin bilemeyiz yaşın daha çok küçük kandırmış olabilir tabi ihtimaller üzerine düşünüyorum. Sonuç: Eğer bu adamla evliliğine devam etmek istiyorsan evden çıkma konusunu unutup evde mutlu olacak şeyler bulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?