umudunu kaybeden bir insanın hayatta kaybedecek bişeyi kalmadığını düşünüyorum... hayallerinse onlar aslında sana hep uzaktır senin dünyandadır, çoğu zaman onlara ulaşılmaz ama sonuçda oralarda bi yerde kalmalıdır diye düşünüyorum ben... he bu arada filmlere merak saldım demişsin izledinmi bilmiyorum ama esaretin bedeli adlı filmi izlemeni tavsiye ederim...
canım sürekli fazla kilolarından beğenilmekten bahsetmişsin.. bence seni asıl üzen konu bunlar. bir an önce diyete ve spora başla. birkaç kilo verdikten sonra yeni kıyafetler makyaj malzemesi alırsın. işe giderken bir giyinip süslendin mi tamamdır insanın morali o zaman yerine geliyor. önerim çok yüzeysel gelebilir ama biz bayanların en büyük mutsuzlık sebebi fazla kilolarımız, vücudumuz ve dış görüntümüz bence. ama inan işe yarıyor.
Çalışıyor musun?
hayır çalışmıyorum...
Bana kalırsa seni uyandıracak o zil iş hayatında..
seni anlayabiliyorum ailenden ve yasaklardan bahsetmişsin hevesini kırmışlar malesef bende öyleyim ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum kendimi bazı şeylere motive etmeye calısıyorum bence snn yenı bi arkadasa ihtycn var dertlesebilecegın senı harekete gecıren bi arkdas
Canim senin durumun beni korkuttu. 29 yasindasin ve calismiyorsun... ve okul fln bitirmedim diyorsun. Anliyorum ama bu zaman kadar hic bir yerde calismadin mi? En azindan ne bileyim dil ogrenebilirdin, muhasebe kursuna vs gidebilirdin, bilgisayar dersleri alabilirdin. Benim bir arkadasim liseden mezun ama ingilizcesi cok guzeldi hostes oldu...Yani ne bileyim herkes illaki bir alanda is buluyor ve bir meslek edinmeye calisiyor. Ben desen ayni durumdayim unv den terkim ama Barmaid lik yapiyorum bir barda... Mutlaka herhangi bir is konusunda tecrube edinmelisin. Geleceginden hic korkmuyor musun? Yani ne bileyim evde oturup kismet mi bekliyeceksin yoksa baska planlarin var mi? Belkide okula gitmelisin acik ogretim fln hemde calismalisin boylece kaybettigin yillari hizlica geri kazanmis olursun. Bende okula devam etmeyi dusunuyorum 26 yasina girecegim 1 ay sonra... Bu is konusunu ihmal etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?