Hedefiniz sadece üniversite mezunu olup, evlenip çocuk yapmaksa hayatın anlamsız gelmesi bence çok normal :)
Aşık degil misin? Yeni mezun evlenmek uzere olan birinden bunlari okumak üzücü oldu biraz.
Ya sevgi eksikliği, yada depresyon.
Çünkü insanlar genellikle mutsuz olduklari zaman sorgulamaya başlıyor.
Depresyonda mısın acaba?
Mezun olduktan sonra olur öyle şeyler.geçici durum.imkanınız varsa mekan değişikliği iyi gelirHayat cok anlamsiz geliyor, eskiden nekadar mutluydum, hayallerim heveslerim vardi ama ne olduysa oldu artik hicbir hevesim, hedefim kalmadi
Eskiden binbir hayaller kurardim mezun olup bembeyaz gelinligi giyecegim evlenecegim cocuklarim olacak vs hepsini okadar detayli tasarlardim ki, hayal etmek bile cok mutlu ederdi beni
Bu yil mezun oldum, seneye ekimde evleniyorum yani hayallerim hedeflerim gerceklesiyor ama mutlu olamiyorum, hersey anlamsiz geliyor niye ne icin yasiyoruz ki diye dusunuyorum, her gun digerinin ayni, herkes menfaat pesinde, herkes yalan hersey anlamsiz, etrafimiz kalabalik ama aslinda yalniziz.. Boyle bir dunyada yasamak istemiyorum, henuz 24 yasindayim ama 74 yasinda bir insan benden daha hayat enerjisi ile doludur..
Cok kabaca olacak ama baska turlu ifade edemiyorum o yuzden boyle soruyorum "Ne icin yasiyorsunuz?" Yani hayat neden anlamli sizin icin? Sizi mutlu eden, yasamayi anlamli kilan ne?
Hedefiniz sadece üniversite mezunu olup, evlenip çocuk yapmaksa hayatın anlamsız gelmesi bence çok normal :)
Evren o kadar büyük ve sınırsız ki! Dünyada çok seçenekle dolu. 3. bir yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum, kendimi geliştiriyorum. Kendi işimi yapmak. Yurtdışına yerleşmek, dünyayı keşfetmek istiyorum. Açıkçası bana evlen-çocuk yap fikri çok boş geliyor. Çoğu insanda hayalini bunlarla sınırlı tutup mutsuz oluyor böyle malesef.sizin hedefleriniz neler peki
İyi bir evlilik yapmak istemenizi küçümsemem. Tabi ki bu çok normal. Ama bu ana hedef olmamalı bence. Yani benim hayat görüşüm böyle :)Mezun olmak yada iyi bir evlilik yapmak istemek bu kadar mi kucumsenecek hedefler. Ilginc buldum yaklasiminizi :)
İyi bir evlilik yapmak istemenizi küçümsemem. Tabi ki bu çok normal. Ama bu ana hedef olmamalı bence. Yani benim hayat görüşüm böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?