- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Kendine bu hayati nasil yakistiriyorsun ? Bu kadar mi degersizsin kendi gözünde? Elin hödügüne harcadigin zamana yazik yeminle
sen üyeyi tanımıyor musun yaniii ben şokkk.tüm konuları böyle değil çok çok daha linçli beğenmemeliKuzum sen ne yazdin ki bizim kizlar seni 117 kez begenmedi :)
Hayir hac kafilesinin tekerini patlatsan en fazla bu kadar begenilmezdin..
Begeni muhim degil de,millet ortak payda da birlesmis ilk kez..
Sirf merakimdan eski konularina da bakacagim.İlk defa -117 gordum.
Eger bu konun gibiyse hak etmissin :\
Vallahi ben uye isimlerini aklimda tutamiyorum,bazen degistirenler de oluyor..sen üyeyi tanımıyor musun yaniii ben şokkk.tüm konuları böyle değil çok çok daha linçli beğenmemeli
valla sevgilisi olduğunu sandığı bir adamla beraber.adam maddi cinsel psikolojik kullanıyor üyeyi.aylardır herkes yazıyor ama hala adamla birlikte.ama üyenin iyi bir yanı da var.kim ne yazarsa yazsın terbiyesini asla bozmadı.en kötü yoruma bile beğeni koyuyor.ama maalesef kimseyi kaale de almıyor aynen devam ediyor.Vallahi ben uye isimlerini aklimda tutamiyorum,bazen degistirenler de oluyor..
Yazip geciyorum ancak bunu ilk kez gordum..
Yani -'ye dusmek 100'u devirmek pek de kolay degil forumda :)
Bu kadar farkli dusunce bir kisi uzerinde hem fikir olabilmis ise ciddi problem var bence :)
O halde sikayeti yok..valla sevgilisi olduğunu sandığı bir adamla beraber.adam maddi cinsel psikolojik kullanıyor üyeyi.aylardır herkes yazıyor ama hala adamla birlikte.ama üyenin iyi bir yanı da var.kim ne yazarsa yazsın terbiyesini asla bozmadı.en kötü yoruma bile beğeni koyuyor.ama maalesef kimseyi kaale de almıyor aynen devam ediyor.
aynen yazdıkların gibi.O halde sikayeti yok..
Baska birinin kendisini begenmeme ihtimalini de gozetiyor olabilir.
Bunu da kaybedersem bana kim bakar seklinde bir endise de barindiriyor olabilir.
Kendisinden cok fazla odun veriyor,aslinda vermek de istemiyor ama partnerini kaybedeceginden korkuyor bence.
Adam bir tik soguyunca "acaba yeteri kadar hizmet(seks,para,yemek) veremedim mi,hemen bunu bir ust noktaya tasimaliyim" diyerek kendisini daha fazla caba sarf ederken buluyor.
Bence kendisi de yoruluyor.
Boyle giderse hep daha fazlasini vereceksin,o da istemeye devam edecek..
Aslinda sevmiyor da adami,gitmesinden korkuyor sadece..
Sana az bile adama hiç kızmıyorum. Kendine saygısı olmayıp hala gururdan bir haber kadına az bile yapiyor adamÖğlen yemeği çıkmıyor işyerinde bizde eve gidiyoruz yemek için . Tost ekmeği alsam ben alıyorum salam alsam ben alıyorum çorba yapıyorum pirinç felan pilav yapıyorum daha uyguna geliyor bi kerede tost ekmeğini alsa kendi düşünse ama yok
Yalandan ağlama kız sanki çok derdinde almışsın bi damızlık besliyorsun resmen.aynen öyle
merhaba hanımefendi böyle birşeye bence izin vermeyin daha fazla akşamları arkadaşlarınızla buluşun hobilerinizi yapın ya da açık açık müsait olmadığınızı söyleyin bu hoş bir yere gitmiyorŞu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?