- 30 Kasım 2010
- 1.121
- 1.387
- 333
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Söylediklerinizin hiçbir yeri mantıklı değil. Adam sizi kullanıyor bu net. Ekmek elden su gölden haya geçiriyor. Neden bazı kadınlar bu kadar enayi olmayı seçiyor anlamıyorum. Dünyada erkek kıtlığı mı var ki böyle öküzleri hayatınıza alıyorsunuz. Rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi yoksa iç sesinizle mi konuşuyorsunuz.Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Konu sahibi hiçbir şeyden memnun olmayan sürekli mızmızlanan biri, iş yeri problem, ailesi problem, seçtiği adam problem hayatında düzgün giden hiçbir şey yok ama bunun tek suçlusu da kendisi. Elin adamını doyurmak için haracayacağı paraya psikolojik danışmanlık almış olsa daha iyi olur.ayyyneeeen katılıyorum gerçekten ben bile illalah ettim artık sürekli bir negatif enerji sürekli bir şikayet acayip noktalara takılıp kalma,yanlış yapmakta ısrarcı olmak...
kendisinin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var hayatı kendi elinde istediği gibi yaşayabilir kendi kendini çürütüyor kendisinin kendisine verdiği zararı düşmanı veremez .
Evliler bile buŞu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Ne de güzel kullaniyor seniŞu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Neden acaba hmmm bir düşünelim, beleşçi olduğu için olabilir miŞu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Yağın fiyatını görünce almaktan vazgeçmiştir:))Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
ben kocama çocuklarıma zor yemek yapıyorum . elin adamına niye yemek yapayım . hemde tüm masraf benden . enayimisisniz siz.. niye kendiniz kullandırıyorsun . bulaşık konusuna hiç girmiyorum . kirllettiği tuvali temizleme . yarın siziz sepetlese ne hissedeceksiniz .Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Bence evlenin ebenizin şeyinizi görün bu kadar cevap okudunuz hala uzaklasmalari var diyorsunuz. PesÇok rahat bi erkekle beraberim bunun farkına vardım . Örneğim çok var ama ifade edemiyorum . Bütün cevapları da okuyorum . Bi teselli arıyorum belki de … benim onun için yaptığım masrafı görmüyor diye düşünüyorum. Örneğin aldığım şeyleri mutfak masrafını bilmiyor diye düşünüyorum. Sonra da bana gelip benim gibisini bulmuşsun şükret diyor . Başkası olsa beni kullanırmış . Ornegın bu akşam dışarı çıktık . Saat 10 gibi onada söyledik ama bana sormadı bile n’aptınız diye . Yani bazen merak etse de çoğu zaman böyle . Yanımdayken ilgili yanımda değilken böyle uzaklaşmaları var .
Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz.
Yemekler masraflı gözüküyor. Şunu da hesaplamışsın ya, Allah senin iyiliğini versin.Bu ekonomik krizde mis gibi tasarruf işte.
Normalde Ucuz yollu döner moner yediğini hesaba katıyorum , sizin evinizde yemek yiyerek 25 lira x 5 gün = haftada 125 lira kâra geçiyor. Ayda sırf öğle yemeginden en az beşyüz kağıdı cepte adamın. Bu ekonomik krizde iyi para.
Allah herkese sizin gibi yolunacak kaz nasip etsin
E kendi kullanıyor.Çok rahat bi erkekle beraberim bunun farkına vardım . Örneğim çok var ama ifade edemiyorum . Bütün cevapları da okuyorum . Bi teselli arıyorum belki de … benim onun için yaptığım masrafı görmüyor diye düşünüyorum. Örneğin aldığım şeyleri mutfak masrafını bilmiyor diye düşünüyorum. Sonra da bana gelip benim gibisini bulmuşsun şükret diyor . Başkası olsa beni kullanırmış . Ornegın bu akşam dışarı çıktık . Saat 10 gibi onada söyledik ama bana sormadı bile n’aptınız diye . Yani bazen merak etse de çoğu zaman böyle . Yanımdayken ilgili yanımda değilken böyle uzaklaşmaları var .
İyi oluyor sana. Hak ettiğini yaşıyorsun.Sonra da bana gelip benim gibisini bulmuşsun şükret diyor . Başkası olsa beni kullanırmış .
Israrla anlamak istemiyorsunuz bu adam sizi sevmiyor sadece sizin sağladığınız konfor hoşuna gidiyor. Adam sizinle gerçek seks bile yapmıyor, kendini tatmin ettirdikten sonra sizi kendi halinize bırakıyor, bedava karnını doyurup ne yemek yapmakla uğraşıyor ne ortalığı toplamakla. Adam için bir şey ifade etmiyorsunuz ki sizi merak edip arasın.Çok rahat bi erkekle beraberim bunun farkına vardım . Örneğim çok var ama ifade edemiyorum . Bütün cevapları da okuyorum . Bi teselli arıyorum belki de … benim onun için yaptığım masrafı görmüyor diye düşünüyorum. Örneğin aldığım şeyleri mutfak masrafını bilmiyor diye düşünüyorum. Sonra da bana gelip benim gibisini bulmuşsun şükret diyor . Başkası olsa beni kullanırmış . Ornegın bu akşam dışarı çıktık . Saat 10 gibi onada söyledik ama bana sormadı bile n’aptınız diye . Yani bazen merak etse de çoğu zaman böyle . Yanımdayken ilgili yanımda değilken böyle uzaklaşmaları var .
Yapma yemek niye yapiosun.Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?