- 31 Temmuz 2011
- 3.013
- 9.208
- 358
- Konu Sahibi zorunlualann
-
artısı yok diyoruz aylardır ama anlamıyorsun üstüne de tonla eksisi var üstelikBu kişide bi artı arıyorum beni mutlu etmesi anlamsızca takılı kaldım
Adam sizi kullanıyor farkında değilsiniz. Her türlü ihtiyacını görüyor siz de sevgiliniz olduğuna inanmışınız. Canı istediği zaman da çekip gidecektir..Yok yine muhabbet sohbet oluyor ama yakınlaşma anlamında örnegin bi akşam tatmin oluyor o ona 6 gün yetiyor
Bir kac gun yemek yapma bakalim sana deger veriyorsa kendi yapar ya da disardan soylerBu kişide bi artı arıyorum beni mutlu etmesi anlamsızca takılı kaldım
adam kendisinden ayrılır diye ödü kopuyor bu kadar taviz verilmesinin başka sebebi olamazBir kac gun yemek yapma bakalim sana deger veriyorsa kendi yapar ya da disardan soyler
Bence de değişik bir durum:sadam kendisinden ayrılır diye ödü kopuyor bu kadar taviz verilmesinin başka sebebi olamaz
Kim seks yapıyor?Erkeklerin eline listeyi tutuşturmakdıktan sonra akıllarına gelmez ki siz niye her akşam yemek yapıyorsunuz adama evleninde bari tam bir evlilik hayatı yaşıyorsunuz çünkü haftada 1 bana göre çoookkk uzun bir süre seks için allah aşkına bu adam da ne buluyorsun
ayyyneeeen katılıyorum gerçekten ben bile illalah ettim artık sürekli bir negatif enerji sürekli bir şikayet acayip noktalara takılıp kalma,yanlış yapmakta ısrarcı olmak...Neden kendinizden bu kadar nefret ediyorsunuz. Erken yaşta atanmış, tek başına yaşayan, gencecik bir kızsın ne işin var bu davarla hala? Senin yaşında işi gücü olan kızlar iş çıkışı arkadaşlarla hangi kafeye, spora gitsem hafta sonu sinemada hangi filme gitsem , nerede epilasyon yaptırsam derdinde oluyor siz de ne olduğunuz bile belli olmayan adama yemek yapmanın derdine düşmüşsünüz. Sakın sevgili olduğunuzu iddia etmeyin çünkü bu saçmalığa zorla bir sıfat veren sizsiniz adamın sizi sevgilisi olarak gördüğünü asla düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?