Hayattan nasıl zevk alıyorsunuz?

Hayattayim ve saglikliyim, yeterli bir sebep bence mutlu olmak icin.

Bende bu aralar birgun iyiysem birgun kötüyüm..bir dengesizlik mevcut.Tam mutlu hissediyorum aklima bir olumsuzluk geliyor,mutsuzkende guzel seylere yada ise guce odaklanip unutuyorum.
Hayattan zevk almanın yollari herkesin kendi istek,yapabilecekleri,zevkleri ve karakteri ile degisir.Hic kimse ayni olamaz ki..
Ben size kitap okumak bana cok zevk veriyor yada acik havada yürüyüş desem belki size uymayacak.
Ama genel olarak herkeste olan birşey var.Mumkun oldugu kadar pozitif olmaya calismak.Iyimser olmak ve gecmise takilmamak..
Her zaman olamiyor yada negatif olmak bir eksidir diyemeyiz gerci.onunda katkilari var hayatimiza.
Bir söz var ya George Bernard Shaw'a ait.
"Iyimser uçağı icat etti,kötümser paraşütü"
Kendimizi her yönümüzle kabul etmek lazim demek ki..

Keyif almak mesele.
Etrafa anlamli bakiyorim

Ders cikisi okul bahcesi bana cok sakim geliyor.buluyorum sakin gunesli bir masa oturuyorum gunesleniyorum bebisim icin..
Bu mutlu ediyor beni

Bence mutlu insan yoktur..Mutlu anlar vardır..Mesela kendine uzun zamandır hayalini kurduğun bir ayakkabıyı alırsın çok mutlu olursun ama bir süre sonra sana sıradan gelir..Yada çok istediğin biriyle olursun ilk başlarda çok mutlusundur..Ama sonra mutsuz anlarda girer aralara..Hayat bu mutlaka endişe duyduğumuz mutsuz olduğumuz keyifsiz olduğumuz zamanlarımız olacak..Bunu kabullenince hayata karşı gardını daha güçlü alıyorsun..Hepimizin hayatı inişler çıkışlarla dolu..Ama sana tavsiyem farklı hobiler edin..Hiç gitmediğin yerlere git farklı yerler gör..Çünkü durağanlık insanı çok daha mutsuz ediyor..

eskiden hep mutluyduk
sabah uyanınca camdan bakarken dısarıdaki hava mis gibi kokardı
ya da annem kahvaltı hazırlarken mutfakta
çaydanllığın altındaki suyun kaynama sesi mutluluk verirdi bana

babamın işten gelmesini beklemek, kardeşimin uykudan uyanıp onunla oyun oynamayı beklemek hep mutluluktu
küçükken annem pazardan gelince pazar poşetlerine saldırıp mandalinaları arardım,
hava yagmurlu ise evimizin önünden aşağı doğru bir su birikintisi akardı
o mandalinaları camı açıp yer, kabuklarını o su birikintisine atardım
kabukların aşağı mahalleye doğru suyun içinde gidişini izlemek mutluluktu benim için.....

şimdilerde anlık mutluluklarımız var
artık hiçbirşey eskisi gibi değil...olmayacak da

Özellikle burada yazan arkadaslara soyluyorum
Bi anim digerini tutmuyor . Bi gulsem bi ağliyorum
Yada
Depresyondayim düzelemiyorum
Yada cok neseliyim cok konuşuyorum cok harciyorum diyorsaniz hemen bi psikoloğa gidin
Bipolar yada degisik tanilar konabilir

alışveriş, seks, uyumak ve tabii ki yemek yemek
ben bunu yazdım diye yobazlar beni sikayet etmis hesabım kapandı 3-5 gün. saka mısınız yaaa
burada hamiş kociş göbiş bebiş konuşmak serbest
ilk gece napıcam korkuyorum konusmak serbest
vajinismus konusmak serbest
hamile kalma calısmalarını anlatmak serbest
benim yazdıgım kötü icerik butonu :işsiz:

ben mutluyum ve hayattan da zevk alıyorum cok sukur. sukrettikce sükredecek seyleri arttırıyor rabbim..

Sevdiklerinle eğlenerek gezerek alabilirsin evliysen çocuk yap hayatın anlam kazanır

ben bunu yazdım diye yobazlar beni sikayet etmis hesabım kapandı 3-5 gün. saka mısınız yaaa
burada hamiş kociş göbiş bebiş konuşmak serbest
ilk gece napıcam korkuyorum konusmak serbest
vajinismus konusmak serbest
hamile kalma calısmalarını anlatmak serbest
benim yazdıgım kötü icerik butonu :işsiz:
Bu yüzden banlandığınıza emin misiniz? Çok saçma ya hu:))

Back
X