Hayattan sogudum

Bulundugum sehirde pek sertifikayla ilgilenmiyorlar aslinda 4 tane flan sertifikam var.Ama ise yaramiyor hic ne sertifikan var ne bolum mezunusun diye bakmiyolar

Oyle tabi ki. Hem bosanmanin verdigi uzuntu hem buyuk bi bosluk beni biraz bunaltiyor

Canım iş bulmak cidden zor marketlere anca başvurursun ama ekonomik özgürlüğünü eline alabilirsen birikimini yap ayrı eve öyle çık başka yol yok bu süre zarfında bir psikyatriden yardım al çok faydası olur

sanıyorlar her boşanmış kadın Istanbul'da yaşıyor çoğu yorumlar kent kadınından gelme , büyük kent olanlar yerlerde kızlar saat 11 önce ev gelme imkanı yok dışarıya gezmeye çıktıklarında trafikten kasaba da bu saat dışarıda olamazsın
sabırlı ol mümkünse kasabadan kurtul orada kadının yaşaması zor büyük şehirlerin ilanlarına bak diyeceğim ama baban klasik otoriter bir baba kurtuluşun şehirli biri ile evlenip kasaban kurtulmak kasaba hayatı tek düzey ve bol dedikodu veya şehirde yaşayan bekar bir arkadaş bulmak oradan da iş bulup yaşamak başka çözüm yok gibi

Şu durumda iş bulmaniz, gerekli görürseniz destek almanız lazım. O zaman daha dik durursunuz. Paranızı da babanızın eline saymayın. Eve katkınizi yapın kalanını biriktirin. Belki ilerde ev alır çıkarsınız hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…