Tam olarak sorununuz nedir?Hayallerimin hiçbiri gerçekleşmedi. Artık yaşlandım. Gücümde kalmadı mücadele etmeye. Bir mucize de gerçekleşmiyor. Yani öylesine yaşıyorum anlamsız. Sonra diyorum hastalanıp ölsem filan iyi olur yani. Herkes çok mutlu, bir ben bu hayatta unutulmuş gibiyim. Halbuki yıllarca dua ettim birşeyler düzelsin diye . Düzelmedi. Umudum kalmadı.
Herşey. İşim yok, param yok. Aile ile yaşıyorum. Herşeyime karışıolar. Evli değilim, çocuğum yok. Yani elde hiçbişi yok.Tam olarak sorununuz nedir?
Beklentilerinizi minimum düzeyde tutun. Bizler dünyaya rastgele fırlatılmış canlılar değiliz ve her birimizin bir var oluş nedeni var. Bir de dünya hiçbirimizin etrafında dönmüyor, tüm insanlık bizim isteklerimiz ve hayallerimiz için hizmet etmiyor. Belki yükselmeniz için dibe vurmanız gerekiyor.Hayallerimin hiçbiri gerçekleşmedi. Artık yaşlandım. Gücümde kalmadı mücadele etmeye. Bir mucize de gerçekleşmiyor. Yani öylesine yaşıyorum anlamsız. Sonra diyorum hastalanıp ölsem filan iyi olur yani. Herkes çok mutlu, bir ben bu hayatta unutulmuş gibiyim. Halbuki yıllarca dua ettim birşeyler düzelsin diye . Düzelmedi. Umudum kalmadı.
Çoğumuz aynı durumdayız inan ki.moral vermek amaçlı birşeyler yazamayacak kadar iyi hissetmiyorum bile.ama en azından yalnız olmadığını bilmek iyi hissettirecektir.görmüyor musun herkes konu açıp duruyor çok yalnızım kimseyi bulamıyorum diye.belki daha küçüğüz sizden ama 10 sene 15 sene sonra da birşey değişmeyecek belli.şu yaşa kadar bu dünyada yaşamışız, geri kalanında mucize mi olacak sanki.size tavsiyem gidin kendinize göre bir ilaç yazdırın.dayanmanız daha kolay olur.gerçekten de birşey değişmeyecek yani.ona yapacak birşey yok.boş boş moral vermeye çalışsak ne olacak.ertesi sabah yine eski tas eski hamam.etkisi olmuyor ki.Hayallerimin hiçbiri gerçekleşmedi. Artık yaşlandım. Gücümde kalmadı mücadele etmeye. Bir mucize de gerçekleşmiyor. Yani öylesine yaşıyorum anlamsız. Sonra diyorum hastalanıp ölsem filan iyi olur yani. Herkes çok mutlu, bir ben bu hayatta unutulmuş gibiyim. Halbuki yıllarca dua ettim birşeyler düzelsin diye . Düzelmedi. Umudum kalmadı.
Yaşlandım yazınca ben de bir şey sandım.Daha 38 yaşındasin.Senin yasindakiler daha yeni evleniyorHayallerimin hiçbiri gerçekleşmedi. Artık yaşlandım. Gücümde kalmadı mücadele etmeye. Bir mucize de gerçekleşmiyor. Yani öylesine yaşıyorum anlamsız. Sonra diyorum hastalanıp ölsem filan iyi olur yani. Herkes çok mutlu, bir ben bu hayatta unutulmuş gibiyim. Halbuki yıllarca dua ettim birşeyler düzelsin diye . Düzelmedi. Umudum kalmadı.
Dua iki çeşittir, biri sözlü biri fiili. Allah "ben sizin kaderinizi çabanıza bağlı kıldım" diyor kitabında. Oturduğunuz yerde umudunuzu kaybetmeyin, kalkın harekete geçin. Iş aramakla başlayabilirsiniz. Hayata nasıl bakar ve davranırsanız o şekilde bir geri dönüş alırsınız.Hayallerimin hiçbiri gerçekleşmedi. Artık yaşlandım. Gücümde kalmadı mücadele etmeye. Bir mucize de gerçekleşmiyor. Yani öylesine yaşıyorum anlamsız. Sonra diyorum hastalanıp ölsem filan iyi olur yani. Herkes çok mutlu, bir ben bu hayatta unutulmuş gibiyim. Halbuki yıllarca dua ettim birşeyler düzelsin diye . Düzelmedi. Umudum kalmadı.
En azından bir çocuğum olsaydı belki yaşamak için bir nedenim olurdu. Ama bu yaştan sonra olur mu bilmiyorum.Yaslandin mi yaşın 38 yazıyor
Bence tamda yasiyacagin yaştasın
Hepimizin bittiği tükendi zamanlar oluyor
Baysın bu dünya deyip kendimizi bıraktığımız anlatma geçiyor zaman
Yine de ayağa kalkıp i yükleri atıp yeniden başlıyoruz başlamak zorundayız
Kendimiz dışın da kimse elimizden tutmaz o yüzden öyle öldüm bittim tükendiler ise yaramıyor
Neden bu zamana kadar evlenmediniz peki ?En azından bir çocuğum olsaydı belki yaşamak için bir nedenim olurdu. Ama bu yaştan sonra olur mu bilmiyorum.
Hayallerin de ötesinde amaçlar bulmak lazım. Aracı amaç yapmamak lazım. Ruhu dünya kafesine tıkmamak lazım...
38 yaş en iyi çağlarımız bence, aklımız başımızda cahil değiliz tuttuğumuzu koparırız sizin ne güzel aileniz varmış aile desteğiniz varmış herkes o kadar şanslı değil maalesef ki.Hayallerimin hiçbiri gerçekleşmedi. Artık yaşlandım. Gücümde kalmadı mücadele etmeye. Bir mucize de gerçekleşmiyor. Yani öylesine yaşıyorum anlamsız. Sonra diyorum hastalanıp ölsem filan iyi olur yani. Herkes çok mutlu, bir ben bu hayatta unutulmuş gibiyim. Halbuki yıllarca dua ettim birşeyler düzelsin diye . Düzelmedi. Umudum kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?