Hayattan umudu kesen ne yapmalı?

nevin17

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
76
110
8
40
Hayallerimin hiçbiri gerçekleşmedi. Artık yaşlandım. Gücümde kalmadı mücadele etmeye. Bir mucize de gerçekleşmiyor. Yani öylesine yaşıyorum anlamsız. Sonra diyorum hastalanıp ölsem filan iyi olur yani. Herkes çok mutlu, bir ben bu hayatta unutulmuş gibiyim. Halbuki yıllarca dua ettim birşeyler düzelsin diye . Düzelmedi. Umudum kalmadı.

Tam olarak sorununuz nedir?

Her şeyi kaybetmiş olsan bile inancını kaybetme.

Hâlâ elinde sağlığın var, bir elini kolunu kaldır kendine bak da ne güzel yaratılmışım de. Yaşıyorsun demek ki hâlâ umut var.

Nutuk atmıyorum. Kendini kötü umutsuz hissedebilirsin. Başkalarına, sana ihtiyacı olanlara belki bir hayvana veya insana karşılıksız yardım etmeyi dene. Kendini umutsuz hissetsen bile başkalarına umut vermeye çalış, ben bunu çok yaparım çok da iyi gelir.

Herkesin hayattaki yeri farklı. Başkasıyla kıyaslama kendini. Unutulmadın, belki insanlar sana varlığının değerli olduğunu çok dile getirmiyordur ama çoğumuz öyle değil miyiz? Bir şeyin değerini kaybedince anlıyoruz. Bu senin değerinden bir şey eksiltmez.

Beklentilerinizi minimum düzeyde tutun. Bizler dünyaya rastgele fırlatılmış canlılar değiliz ve her birimizin bir var oluş nedeni var. Bir de dünya hiçbirimizin etrafında dönmüyor, tüm insanlık bizim isteklerimiz ve hayallerimiz için hizmet etmiyor. Belki yükselmeniz için dibe vurmanız gerekiyor.
Not: Herkes mutlu değil:)

Çoğumuz aynı durumdayız inan ki.moral vermek amaçlı birşeyler yazamayacak kadar iyi hissetmiyorum bile.ama en azından yalnız olmadığını bilmek iyi hissettirecektir.görmüyor musun herkes konu açıp duruyor çok yalnızım kimseyi bulamıyorum diye.belki daha küçüğüz sizden ama 10 sene 15 sene sonra da birşey değişmeyecek belli.şu yaşa kadar bu dünyada yaşamışız, geri kalanında mucize mi olacak sanki.size tavsiyem gidin kendinize göre bir ilaç yazdırın.dayanmanız daha kolay olur.gerçekten de birşey değişmeyecek yani.ona yapacak birşey yok.boş boş moral vermeye çalışsak ne olacak.ertesi sabah yine eski tas eski hamam.etkisi olmuyor ki.

Yaşlandım yazınca ben de bir şey sandım.Daha 38 yaşındasin.Senin yasindakiler daha yeni evleniyor Hayatına renk kat.Yenilikler sana coşku verir.Demek yolun yanlış belki de eksikler var.Her zaman umut vardır.Kafani kaldır bir kere yaşayacaksin bu hayatı

Bi insan neden hayattan umudunu keser mutlu olmak için sebep varken. Daha yaşınız genç gezin tozun yiyin için eğlenin hayatın tadını çıkarın. Gerekirse terapi alın.

Dua iki çeşittir, biri sözlü biri fiili. Allah "ben sizin kaderinizi çabanıza bağlı kıldım" diyor kitabında. Oturduğunuz yerde umudunuzu kaybetmeyin, kalkın harekete geçin. Iş aramakla başlayabilirsiniz. Hayata nasıl bakar ve davranırsanız o şekilde bir geri dönüş alırsınız.

Evde oturup kendini dinleme. Zihnini kendinle özdeşleştirme. Sen bu kuruntuları üreten zihin değilsin. Sen bundan fazlasısın. Muhteşem bir ruh beden bütünüsün. Oturma. Harekete geç. İyi olmak insana altın tepside sunulmaz. Zorla olmaz. Kendini de zorlama. Yavaşca olacak. Lütfen dediklerimi araştır ve yavaş yavaş git.
1) mistik yol kanalına gir yo.tubdan ve gece ve sabah med yapmaya başla
Önerilerim:çakra açma meditasyonu
Ruhsal rehberinle bağlantı kurma meditasyon
Dişil enerji meditasyonu
2)tuncay yeşilpınar meditasyonları
3) sabah kalktığında tibetin 5 hareketini yap. Çok kısa ve kolay. İyi gelecek
4) kan tahlilleri yaptır eksiğin varsa yerine koy.
5) Çetin Çetintaş elementler yogasına bak yapmaya çalış altındaki yorumlara bak umut dol
6) spor yap mutlaka ama mutlaka. Yapamıyorsan en azından yarım saat yürü
7) tanrılar okulu kitabını oku benim kesinlikle ufkumu açtı
8)4 anlaşma kitabını oku
9)Gerçekten baş edemiyorsan lütfen ama lütfen profesyonel destek almaktan çekinme

Böyle hisseden dünyada bir tek sen değilsin. Zaman zaman şimdi ölsem üzülmem amaçsızım isteklerim olmadı diye düşünürüz. Oysaki senin her zaman gözünü açman, nefes alman hepsi birer hediye ve mucize. Başaracaksın

Yaslandin mi yaşın 38 yazıyor

Bence tamda yasiyacagin yaştasın

Hepimizin bittiği tükendi zamanlar oluyor
Baysın bu dünya deyip kendimizi bıraktığımız anlatma geçiyor zaman

Yine de ayağa kalkıp i yükleri atıp yeniden başlıyoruz başlamak zorundayız

Kendimiz dışın da kimse elimizden tutmaz o yüzden öyle öldüm bittim tükendiler ise yaramıyor

En azından bir çocuğum olsaydı belki yaşamak için bir nedenim olurdu. Ama bu yaştan sonra olur mu bilmiyorum.

38 yaş en iyi çağlarımız bence, aklımız başımızda cahil değiliz tuttuğumuzu koparırız sizin ne güzel aileniz varmış aile desteğiniz varmış herkes o kadar şanslı değil maalesef ki.

Evlilik ya da çocuk için acele etmeyin herkes geç evleniyor artık görüştüğünüz kimse var mı? Mesleğiniz var mı? Ne mezunusunuz? KPSS çalıştınız mı hiç? İsim yok demişsiniz geçen gün 2 tane annem yaşlarında teyze gördüm bir avm de kumpir yapıyorlardı zor değil mi erkekler güçlü patatesi eziyorlar sizin gücünüz yetiyor mu kıyamam yorulursunuz dedim. Takip takıştırıp gelmişler yooo mis gibi yapıyoruz dediler sonra dedim çok doğru ya kadinlar bu hırsla ne isterlerse yaparlar.

Müthiş bir yaş grubundasiniz su an yapamayacağınız iş yok içinize kapanıp kendinizi görmüyor olabilir misiniz acaba?

Basliga karsilik yaziyorum.. Valla ben genelde cay demliyorum, diyorum bir cayimi iceyim, duruyorum öyle. Bakiyorum camdan falan. Cay demini almismi falan tadiyorum, her yudumda hmm cay iciyorum diye ani yasiyorum.
Yazacaklarim bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…