sanki kendimi okudum :) benim de çok sevdiğim bir eşim ve 10 aylık nerdeyse taptığım bir kızım var ( tedavi ile kavuştum , senelerce yolunu beklediğim bir bebek yani )
ama bazen ben de cinnet geçirdiğimi düşünüyorum.... eşim saat 21,00 den önce eve gelemiyor, çok stresli ve yorgun oluyor, e ben de çalışıyorum yorgun oluyorum kızla ilgilenmek de cabası, inan akşam olunca ayağımı uzatıp 1 bardak çay içmeye hasret kaldım , ne televizyon ne başka bir eğlence yok.... yaz akşamları eşimle gezerdik geç de olsa sorun değildi ama şimdi kızımın uyku saati oluyor nerdeyse babasının gelişi, o nedenle akşam gezmeleri de yok bu sene, tatile de gidemedik bebek küçük diye
sanırım doğum sonrası psikolojisini de atamadık üzerimizden henüz(
sorun bitmiyor ama ne yapalım allah canımıza sağlık versin, eşlerimize ve çocuklarımıza hayırlı uzun ömürler versin .hayat bu işte
bebeklerimiz büyüyünce belki biraz kendimize zaman ayırabiliriz , sabır sabır sabır , başka yapılacak bişey yok
barzey cim keşke kendime ayırabileceğim zamanım olsa bebeği bırakabileceğim bir yakınım malesef yok eşimin ailesiyle görüşmüyorum kendi ailem uzak
dediğiniz gibi eve kapanıp kaldım eşimle tatilden yeni döndük ama malesef ben bu tatilden de bişey anlamadım çünkü tlf ları susmadı hiç (eşimin kendi işi) bazen kendimi dinliyorum ve yakında delireceksin bu gidişle abartıyosun kendine gel diyorum ama nafile en fazla bir gün iyi sonrasında yine aynı belki bir işe girsem çalışsam düzelirmiyim onu da bilmiyorum zaten bebeğim var imkansız bişey çalışmak bilmiyorum yaaa çok karışığım ne yazacağımı nasıl anlatacağımı bile bilemez bir durumdayım
canım galiba loğusalık deprosyonu dedikleri olay galiba canım sağlığın yerinde olsun bebğnle uzun ömürler versin ALLAHIM eşini tel hiç canını sıkma bu konuda tek değilsin ben,m bebeğim yok ama telefonu susmayan bir eşim var napsın adamcağda onlarda sıkılıyorlar havalar güzel bebişinle dışarı cıksan gezsen belki iyi gelir bişey sormak istiyorum aranızda bişey mi geçti eşinle görmek istemiyorum demişşinde
yo hayır eşimle aramızda bişey geçmedi aksine birbirimizi çok severiz bana elinden geldiği kadar yardımcı olmaya da çalışır sağolsun zaten bu durumumdan oda çok etkileniyor ama elimde değil işte yapacak bişey yok birde işyerindeki stresten dolayı oda bunalmış bir durumda bazen eve gelir bir iki kelime anca konuşur ben kızımı uyutupta tam ona zaman ayıracakken bir bakarım kanepede uyumuş kalmış ( bensiz yatağa girmez de :) ) bazen sıkıntıdan ona sarıyorum zaten işte hiç konuşmuyorsun beni artık sevmiyorsun gibi çocukça şeyler...
Eşimi görmek istemememin sebebini inanın bende bilmiyorum dediğim gibi cinsellikten de artık o kadar soğumuş durumdayım ki yani durumum vahim anlayacağınız :)
tamamen annelik sendromu :)) emin ol anlattıklarını birebir yaşıyorum ...... tam ortalığı toparlayıp kızımı uyutuyorum, ohhhh şükür şöyle ayağımı uzatayım ya da eşimle vakit geçiriyim derken bakıyorum ki eşim kanepede sızmış, sinir oluyorum, git yat derim bensiz de gidip yatmaz :mymeka:
geçecek sabır :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?