Hayattan zevk alamıyorum. Mutlu değilim..

Ya Allah aşkına nedir bu atanmış atanmamış öğretmen ayrımı? Sanki koşullar çok iyi de her öğretmen atanıyor gibi lanse etmeyin ben de atanmadım çokta yıprattır bu süreç insanı.öğretmen öğretmendir kurs,devlet özel. Ha özelde daha kötü maaş alır ama böyle insanları ayırmayın.

İnsanları ayırdığım yok benim. Ama bu durumda ailemi de karşıma alamam

Vallaa ben baya bekledim sınavı kazanamadı sonra isleri doğru düzgün gitmedi.Girdigi yerde de hep bir sebeple tartışma yasiodu.Sinirliydi kendisi.Baska sebeplerde etkiliydi tabi.Biraktim onu sonra aşık oldum birine evlendim ohh bee işi var kendisi çabalamış bir şeyler yapmış.Senin yaşındaydım evlendiğimde ama gec kakmamıştım.Simdi ki aklim olsa daha da evlenmezdim

Illa atanmasini beklemeyin.herkes atanacak diye bisey yok..cevremde kadin atanmis ogretmen kocasi atanamamis cok var ve sorunda olmuyor bu konu
Erkek veya kadin farketmez islerini oturtmadan evlenmek mutsuzluğa yol ačar. Önce ayri ayri para yönetimi ev bütcesi öğrenilmeli sonra dediginiz gibi evlenilmeli.

Aaa atanmışsın sen ee seviosan evlen illa atanacak mi adam?O bir yerde çalışır atanır ıns olmazsa senin işin sağlamda ben atanamadım esimin zaten öyle durumu yok yaşayıp gidioz şükür.Her şeyi 4 4lukte isteme bir zahmett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…