hayattan zevk alamıyorum öylesine yaşıyorum :S

işin aşka kaldıysa yandın ben 2 yıldır duygusuzca yaşıyorum değil aşık olmak kimseden hoşlanamıyorum bile

ama kendini mutlu edicek aktiviteler içinde olabilirsin neden hoşlanıyorsan onu yap hayatın senn elinde başkasının değil ki başkasıyla mutlu olup zevk alasın

öyle ama çalışıyorum ve çok işim olmuyor daha fazla aklıma geliyor ne yazık ki...2 yıl baya olmuş senin zor gerçekten :S

Komik hakikaten.
Bazen, insanların kendi sokağından çıkması lazım.
Olmaz böyle.

S.ktır ettt

sallanmazsa sallayacaksın sekerım

karşılıklı mı değil mi anlamadım 1 aydır tanıyorum

kaç yaşındasınız acaba :))) bende bunu pek merak ettim :)) aşk yüzünden zamanında çok mutsuz olmuş biri olarak şunu söyleyim seneler çok hızlı geçiyo ve hayat devam ediyo..yaşamınız sizin elinizde ...geriye döndüğünzde ne kadar da saçma düşünmüşüm dememek için anı yaşayın ...carpe diemm )

bende öyleyim. ot geldik saman gidicez. bi kızı sevdim ama o kızın bana karşı düşüncesi nedir bilmiyoırum. net bi cvp da vermiyor. :S

24 yaşımdayım..haklısınız ben sanırım yalnız olmaktan sıkıldım o yüzden böyle şeylerde takılı kalıyorum..önerinizi dikkate alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…