Hayattanazicik İle Zayıflama Günlüğü

hayattanazicik

Şimdi Hayat bumu yani?
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.328
2
66
Muğla
Arkadaşlar zayıflamak için birbirimizi teşvik etmek için takım olmanın önemini yaşayarak gördüm. Ama her gün girip belli bir mesaj atma zorunluluğu yüzünden takımımdan ayrılmak zorunda kaldım. Sizde benim gibi her gün girip belli sayıda mesaj atmayayım ama beraber zayıflayalım derseniz gelin yolumuzu belirleyelim. Takımlardan mesaj zorunluluğu olmayanlar var ise de buraya yazarsa çok sevinirim.

ilk mesaj benden
hayirli olsun canim topigimiz insaallah hepimiz tig gibi oluruzzzzzzz

ilk mesaj benden
hayirli olsun canim topigimiz insaallah hepimiz tig gibi oluruzzzzzzz

Olalım lütfen 60 kiloyum ve 50 olmam lazım. Çok boşladım resmen ne bulursam yiyorum. Eski düzenime dönmem lazım kimse gelmesede ikimiz birbirimizi gazlayalım :)) Ben karataya devam edeceğim. Çok memnun kaldım. Sen farkılı birşeyler yapıyordun dimi?

ya ben yapamadim metabolik balansi birakinca hopp aldim yine 78 kiloyum en az 65 olmam lazim bende mi yapsam karatayi acaba:26:
ya ben belirli bisi yapamiyorum kafama gore de olmuyor hooffff:18:

ya ben yapamadim metabolik balansi birakinca hopp aldim yine 78 kiloyum en az 65 olmam lazim bende mi yapsam karatayi acaba:26:
ya ben belirli bisi yapamiyorum kafama gore de olmuyor hooffff:18:

Karatayı incele derim. Bana en uyan o oldu ara öğün yok ya en çok orasını sevdim ben sürekli yemek yemeyi sevmiyorum ben... Çok güzel bir beslenme biçimi ayrıca bir çok rahatsızlığımda son bulmuştu yaptığım dönem.

Harika bir çorba buldum ispanak corbasi müthiş güzel ve doyurucu üstelik çok az kalorili sabah havuc ve elma suyu içmiştim midem bulanıyordu şimdi de bu çorbayı içeceğim mmmmm :)

Kararaya bakacağım bakalım nasılmış

Eklentiler

• $image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 64
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…